HOROSKOP: KATERI BARVI BI SE MORALI IZOGNITI?

Katerim barvam bi se morali glede na astro znamenje izogniti, saj se ne skladajo z vašo osebnostjo?
Unsplash.com

Katerim barvam bi se morali glede na astro znamenje izogniti, saj se ne skladajo z vašo osebnostjo?

Predviden čas branja 5 minut

Že od nekdaj se ljudje predajamo obredom ali praksam, z namenom, da bi ustvarili srečo in blaginjo. Barve različno vplivajo na posameznika, nekaj je okus, malce pa je to, katera barva vam je všeč in katera ne odvisno tudi od astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni. Če imate že izbrano svojo najljubšo barvo, ki vam prinaša srečo, je smiselno da veste, katera barva je tista, ki ne vpliva najboljše na vaše počutje in vam običajno ne prinaša sreče. To je barva, ki lahko ruši harmonijo vašega znamenja zodiaka.

OVEN

Oven deluje pod vplivom elementa ognja. V kolikor želi oven izkoristiti svojo prirojeno ambicioznost in zagnanost naj se izogiba ČRNI barvi, saj je barva Saturna, ki svobodomiselnega ovna vodi v občutljivost. Črna lahko poglobi čustveno intenzivnost v napačni smeri in ovnu prepreči, da bi deloval spontano. Prebuja tudi občutke preobremenjenosti.

BIK

Priporočljivo je, da se biki izogibate RDEČI barvi, ker naj bi v ospredje izpostavljala vašo prirojeno trmo. V rdečih odtenkih boste sicer prvi trenutek zadovoljni, nato vam lahko začno iti na živce zaradi močne energije, ki se nikakor ne sklada z vašo prizemljenostjo. Tudi v domačem okolju ali pri izbiri avtomobila se nikar ne spogledujte z močnimi odtenki rdeče barve.

DVOJČKA

Dvojčki, ORANŽNA barva je tista, ki bi se ji morali izogibati. To je barva, ki skoraj v vseh odtenkih zavira vašo ustvarjalno energijo in prebuja negativne lastnosti, kot sta zmedenost in nemir. Oranžna barva lahko še dodatno preobremeni zaposlene misli ter ovira mentalno osredotočenost, ki je za dvojčke ključnega pomena.

Katerim barvam bi se morali glede na astro znamenje izogniti, saj se ne skladajo z vašo osebnostjo?

RAK

Nežni in vase usmerjeni raki lahko če se odločite za BORDO RDEČO barvo postanete žrtev pretiranega razmišljanja in tesnobe. Bordo barva prebuja negativnost, še posebej na področju čustev, ki je za rake bistvenega pomena. Intenzivno strastna energija bordo rdeče barve lahko pri raku deluje ravno v nasprotni smeri.

LEV

Srčni, velikodušni in izjemno pozitivni levi bi se morali izogniti ROZA barvi, saj se ne sklada z vašo samozavestno osebnostjo. Roza odtenki vas lahko potegnejo nazaj v preteklost in ovirajo vaše samozavestne odločitve. Tudi oprema v stanovanju, ki je roza barve leva nikakor ne bo napolnila z energijo.

DEVICA

Čeprav VIJOLIČNA barva simbolizira razkošje in duhovnost, lahko moti analitični um device. Vijolični odtenki lahko v devici zbudijo občutek, da nečesa ni dokončala, da mora brskati še naprej. Vijolična lahko ovira tudi samodisciplino, ki je za devico ključnega pomena, poleg tega devica potrebuje nadzor.

Katerim barvam bi se morali glede na astro znamenje izogniti, saj se ne skladajo z vašo osebnostjo?

TEHTNICA

Barvna paleta tehtnice je sestavljena iz uravnoteženih odtenkov. Nesrečna barva, v kateri se lahko tehtnica počuti preveč prizemljena in tradicionalna je RJAVA barva. To je barva, ki moti notranji mir tehtnice in povzroča občutek neuravnoteženosti. Rjava lahko poruši občutljivo ravnovesje, ki si ga tehtnice prizadevajo ohraniti v svojem življenju.

ŠKORPIJON

Škorpijoni, ki slovite po svoji čustveni globini, intuiciji in duhovni nagnjenosti, bi se morali izogniti BELI barvi, saj nasprotuje energijam, ki jih izžarevate. V beli barvi se lahko počutite izčrpane ter izločene. Prav tako je to barva, v kateri delujete sicer nežno in umirjeno, kar pa se nikakor ne sklada z vašo osebnostjo.

STRELEC

Strelci, ZELENA barva v skoraj vseh odtenkih je tista, ki lahko povzroči notranji nemir in razdražljivost. Prav tako lahko energija zelene barve zmanjša optimistično in svobodomiselno naravo, ki je vsekakor vaša prednost. V zeleni ste lahko preveč zadržani, ter premalo samozavestni, zato se tudi pri nakupu avtomobila ali opreme za dom izognite zeleni.

Katerim barvam bi se morali glede na astro znamenje izogniti, saj se ne skladajo z vašo osebnostjo?

KOZOROG

Kozorogi, barva, ki vas lahko močno vznemiri in na plano prikliče občutek nervoze je RUMENA barva. Ker se običajno ne želite podajati v globine in analizirati, vas lahko rumeni odtenki spravijo celo v kočljivo situacijo, saj niso uravnovešeni z vašim delovanjem. V rumenih oblačilih se lahko pojavi občutek, da imate kakšen kilogram več.

VODNAR

Vodnarji vedno radi razmišljate in zaznavate širšo sliko, zato bi se morali izogniti SIVI barvi, ki vas postavlja v ozadje in vam jemlje možnost da zažarite. Siva barva moti vaše inteligentno razmišljanje in prebuja slabe ter negativne misli. S sivo je povezano tudi zatiranje inovativnosti, ki je za vodnarje ključnega pomena.

RIBI

Zasanjane in umirjene ribice bi se morale izogniti MODRI barvi, saj vas preveč vleče v svet mistike, poglabljanja in višjih vibracij. To je barva, ki se v več odtenkih poigrava z vašim duševnim mirom. Modra lahko pri ribici vzbuja občutke melanholije in čustvene stagnacije, kar lahko ovira skrbno naravo in vodi v slabo počutje.

Pripravljeno za Govori.se