ZAKAJ STE SANGVINIKI (DVOJČKI, TEHTNICE IN VODNARJI) TAKO ZELO PRILJUBLJENI?

Vas zanima, zakaj so rojeni v znamenju dvojčka, tehtnice in vodnarja tako zelo prikupni?
Vas zanima, zakaj so rojeni v znamenju dvojčka, tehtnice in vodnarja tako zelo prikupni?

Vas zanima, zakaj so rojeni v znamenju dvojčka, tehtnice in vodnarja tako zelo prikupni?

Predviden čas branja: 5 minut

Sangvinik je posameznik, ki živi v oblakih in s seboj vedno prinaša dobro voljo in optimizem. Obožuje pravljice in si želi, da bi srečno živel do konca svojih dni. Vsako priložnost sangviniki izkoristijo za zabavo in svoje izkušnje nenehno opisujejo z barvitimi prispodobami. Vedno prisluhnejo drugim, so čustveni in pošteni ljudje. Imajo prirojen smisel za zabavo in igro ter so od mladih nog radovedni in veseli. V mladosti se radi igrajo z vsem, kar jim pride pod roke, se smejijo in čebljajo ter so nadvse družabni.

Sangviniki so zelo topli ljudje, ki imajo radi telesni stik, se radi objemajo, poljubljajo, ljubkujejo in trepljajo prijatelje.

Ta stik se jim zdi tako naraven, da se niti ne zavedajo, če jih kdo gleda po strani. Imajo prirojeno željo, da bi bili vedno v središču pozornosti, poleg tega pa znajo zelo duhovito pripovedovati zgodbe. Zato so na zabavah vselej najvažnejši člen. So nenehno radovedni in ničesar nočejo zamuditi. Delujejo kot radijski sprejemnik, na katerem nekdo obrača gumbe in vklaplja ter izklaplja različne postaje. Zelo hitro se preklopijo iz enega pogovora v drugega in tako ničesar ne zamudijo.

Skrivnosti jih spravljajo ob pamet, še posebej vodnarje.

Njihov razum si nenehno izmišlja nove in razburljive zamisli. Vsak nov dan prinaša tudi nove izzive, ki jim kljubuje z ustvarjalnostjo. Čeprav imajo priljubljeni sangviniki zaradi svojega razburljivega življenja veliko prijateljev, navadno ne znajo biti pravi prijatelji. Z drugimi se radi družijo, dokler ne nastopijo težave. Tedaj preprosto izginejo. Lahko bi jim rekli prijatelji za sončne dni.

Vas zanima, zakaj so rojeni v znamenju dvojčka, tehtnice in vodnarja tako zelo prikupni?

Čeprav radi rečemo, da so priljubljeni sangviniki ljudje, ki jim bo verjetno uspelo, jim ne uspe pogosto.

Imajo prave ideje, osebnost in so ustvarjalni, ne znajo pa vsega tega, še posebej tehtnice uporabljati hkrati. Če imajo možnost za hiter uspeh, potem ponosno jezdijo, če pa je za uspeh potrebno večletno načrtovanje za delo, prenehajo in se raje preusmerijo drugam. Mnogi med njimi zamenjajo službo vsakih nekaj let, včasih celo kariere.

Kadar ugotovijo, da si v nekem kraljestvu ne bodo mogli nadeti krone, raje odhitijo drugam, še posebej dvojčki. Na posvetovanju se dvojček navadno strinja, da mora začeti z delom in se bolje organizirati. Prizna, da v življenju ni dosegel, kar je hotel, in se želi izboljšati.

Velikokrat so preveč zaposleni sami s seboj, zato nimajo občutka za druge.

Njihova zgodba jih tako osreči, da sploh ne opazijo, da so poslušalci izgubili zanimanje. Zato pogosto pripovedujejo stvari, ki poslušalcev sploh ne zanimajo. Le redko začutijo tuje potrebe, saj se od rojstva izogibajo vseh težav in neprijetnih položajev. Ker raje govorijo, kot poslušajo, niso dobri svetovalci, prepogosto pa tudi ponudijo preveč preprost, morda pa tudi povsem neprimeren odgovor.

Vas zanima, zakaj so rojeni v znamenju dvojčka, tehtnice in vodnarja tako zelo prikupni?

Čeprav si želimo, da bi se vsak priljubljeni sangvinik izoblikoval, se zavedamo, da je naša želja neresnična in da se mora najprej sam postaviti na trdna tla.

Radi imajo nove ideje in projekte, na znajo pa jih izvesti do konca. Moramo jih kot majhne otroke nadzorovati, da se prepričamo, če res počnejo tisto, kar smo jim naročili. Hitro se zmedejo, ker pa ne mislijo nič slabega. Čeprav dosti mater meni, da je bolje, če vse naredijo same, taka naravnanost le spodbuja šibkost priljubljenega sangvinika. Ti se hitro naučijo, da če nekaj naredijo slabo, jim tega ne bo treba narediti nikoli več. Isto načelo velja za odrasle sangvinike, tudi njim morate dati jasna navodila, pomagalo bo, če jim poveste, da je nujno, in jim nato sledite, dokler jim lahko zaupate, da bodo dokončali projekt.

Najbolje je, da jim podelite zadolžitve, pri katerih bodo lahko blesteli, in jim ne predajate podrobnih nalog, ki morajo biti izvedene do sekunde natančno.

Dvojčki, tehtnice in vodnarji so zaradi sangviničnega temperamenta odlični gostitelji. Želijo sodelovati pri vsem kar jih pritegne, so ustvarjalni in domiselni. Ker so pravi vizionarji, navdihnejo in očarajo druge, prav tako imajo obilno energije. Če jih imate ob sebi, vam v življenju zagotovo ni dolgčas.

Pripravljeno za Sensa.si