Bik in dvojčka, znamenji, ki stojita skupaj, vendar sta zelo različni

Biki boste 20. maja zaključili svoje obdobje, po 20. maju ga boste nadaljevali dvojčki. Znamenji zemlje in zraka, popolnoma nasprotni, pa vendar povezani v določenih pogledih.

Če pogledamo lastnosti bika in dvojčkov, se nam sprva zdi, da govorimo o dveh popolnoma nasprotnih osebah. Bik je močan, tih in počasen, dvojčki pa so nepremišljeni, klepetavi in ​​hitri.

S pozitivne strani so ljudje, rojeni v znamenju bika, zelo zanesljivi ljudje, ki verjamejo v svoje naloge, tako profesionalno kot tudi osebno. Biki radi skrbijo za svojo družino in ljubljene. Želijo živeti v najlepši hiši, seveda materialno preskrbljeni. Na drugi strani je znamenje dvojčka, ki simbolizira klepetave in živahne ljudi. Radi skrbijo predvsem zase, vseeno jim je v kakšnem domu živijo, samo da se dobro počutijo, materialna varnost zanje ni ključnega pomena.

Zelo odločni in trmasti biki, o nobeni stvari nikoli ne spremenijo svojega mnenja, težko se tudi prilagajajo.

Bik in dvojčka, znamenji, ki stojita skupaj, vendar sta zelo različni

Lahko so tudi zelo togi in se več ur prepirajo, samo da dokažejo svoje stališče.

Dvojčki niso trmasti, so pa zelo muhasti in svoje mnenje spreminjajo iz trenutka v trenutek. Svojih stališč običajno ne dokazujejo, saj jih je vseeno, kaj si nekdo misli o tem kar mislijo ali čutijo.

Rojeni v znamenju dvojčkov ste inteligentni in razigrani, zaradi česar ste središče privlačnosti kjerkoli se pojavite. Če niste opaženi, boste sami poskrbeli, da boste izstopali. Bik se raje drži v ozadju, običajno ne izstopa in ne išče načinov za iskanje pozornosti. On smatra, da kdor je zanj pomemben, ga bo že opazil.

Preberite tudi TEMNA PLAT BIKA. SI UPATE PRIZNATI?

Naravni spogledljivci dvojčki s svojim odličnim talentom za komunikacijo lahko hitro prodrejo, začnejo odnos ali pa naredijo prepir.

Bik besede izbira zelo premišljeno, odnose sklepa nekoliko bolj zadržano in beži od tega, da bi povzročal konflikte. Dvojčki so tudi zelo neodvisni in ne marajo, da bi jim ljudje govorili, kaj naj počnejo. Bik je pripaden in z veseljem sprejme kakšen nasvet, kaj bi bilo morda dobro zanj.

Dvojčki so na trenutke lahko zelo nepremišljeni, zaradi česar drugi ljudje verjamejo, da jim ni mogoče zaupati. Za njih se pogosto misli, da ne jemljejo stvari resno, saj redko končajo opravila, ki jih prevzamejo. Bik najprej razmisli o vsem, seveda na zelo realen način, šele nato ukrepaj. Ko bik nekaj začne je dovolj vztrajen in motiviran da vse skupaj tudi popelje do konca.

Dvojčki so neodločni in imajo v sebi veliko živčne energije, ki jo neobremenjeno trosijo naokoli.

Bik in dvojčka, znamenji, ki stojita skupaj, vendar sta zelo različni

Moč in zrelost bika pa deluje kot pomirjujoča nota, zaradi česar se vsi okoli njega počutijo bolj umirjeno. Po drugi strani lahko sveže ideje in novi pogledi na življenje dvojčka vse okoli sebe navdihnejo, bik pa se drži ustaljene rutine, jo skuša izboljševati, novih prijemov se običajno izogiba, zato večkrat deluje za okolico dolgočasen.

Ljubeča, čutna in na trenutke celo nekoliko hedonistična ženska bik si vedno vzame najlepše stvari v življenju.

Ne le, da ima prefinjen okus, ko govorimo o materialnih dobrinah, ima tudi globoko spoštovanje do narave in živali. Ker je rojena v fiksnem znamenju jo spremljajo lastnosti, kot so odločnost, samozavest in vztrajnost. Ta ženska ima močan fokus in izjemno delovno etiko, prepleteno z užitkom, sprostitvijo in lepoto. Trdo dela, in ko zaključi zna resnično uživati.

Preberite tudi TEMNA PLAT DVOJČKOV. SI UPATE PRIZNATI?

Na drugi strani je ženska rojena v znamenju dvojčka, ki deluje simpatično, navihano, razigrano in rada flirta. Njen okus se iz dneva v dan spreminja, prav tako njen slog, s katerim večkrat zelo preseneti. Ne obremenjuje se, kaj si bodo o njej mislili. Ni najbolj stabilna in zanesljiva, in vse, kar počne, počne spontano in morda celo nepremišljeno. Od osebnih kreativnih projektov do vseh vidikov njene kariere, vse sicer deluje in funkcionira, vendar so njeni cilji večkrat zamegljeni, spremlja jo tudi površnost.

Zvesti prijatelj in sočutni moški bik je stabilen in topel partner, poslovno in zasebno.

Na drugi strani je moški dvojček, razposajen, malce ležeren in zelo komunikativen. Popolnoma sta karakterno različna, vendar imata tudi nekaj skupnega, to je njun hudomušen humor, s katerim znata resnično nasmejati. Bikov življenjski prostor je dom, dvojčkov pa tam kjer se trenutno dobro počuti.

Bik in dvojčka, znamenji, ki stojita skupaj, vendar sta zelo različni

Biki so odlični ljubeči starši. Noben otrok pod njihovim okriljem ne bo nikoli razočaran nad vzgojo, čeprav je malce bolj stroga. Dotik je izredno pomemben za bika, zato je zelo praktičen starš, vedno oborožen z ljubečim objemom.

Dvojčki so bolj moderni starši, ki so pripravljeni otroku nuditi vse kar si želi, ko pa se oni odločijo, pa bi postavljali meje. S svojo iznajdljivo komunikacijo rešujejo težave in se na koncu z otroci nasmejijo.

Ko se bik enkrat odloči, da bo nekaj storil, to enostavno stori, ne glede na vse.

Izjemno zanesljivi in ​​zadovoljni so, če trdo delajo na nečem, v čemer uživajo. Lahko jim zaupate, saj bodo vedno vse opravili pravočasno in običajno brez napak. Del tega, zakaj se tako močno trudi, je, da lahko uživa v lepših stvareh v življenju.

Dvojček je tisti, ki se pomika iz skupine v skupino, se vsiljuje v pogovore, ki ga morda ne vključujejo, in se premika naprej, ko ga tema preneha zanimati.

Pomembne stvari, ki jih dvojček potrebuje so provokacija, zabava in izziv. Zastavil bo vprašanja, ki si jih nihče ne upa, na način, ki ga ne prakticira nihče drug. V nobenem trenutku ne boste vedeli, katero različico boste dobili.

Dvojčkov odnos do življenja, ljubezni, dela in družine je vedno igriv in lahkoten.

Ko stvari postanejo pretežke, preobilne, dvojčki običajno zbežijo drugam, poiščejo nov izziv. Bik pa je tisti, ki vztrajno išče rešitve, želi realno razmisliti, se motivira in vztraja, dokler nečesa ne zaključi. Nikoli ne beži pred odgovornostjo in nikoli ne prireja situacij, da bi deloval v boljši luči. To počne dvojček in seveda zelo mojstrsko.

Bik in dvojčka, znamenji, ki stojita skupaj, vendar sta zelo različni

V marsičem je znamenje dvojčkov kot večni otrok.

Njihov um je svetel, buden, radoveden, prilagodljiv, igriv in vedno željan novih izkušenj. Ideje dojemajo bliskovito in z veseljem spoznavajo nove ljudi. Vendar, ko je njihova začetna radovednost zadovoljena, se želijo premakniti drugam.

Na drugi strani je oseba rojena v znamenju bika zelo odrasla, modra, zrela in usmerjena k resnim odločitvam. Stremijo k dolgoročnim ciljem, ki so skrbno zastavljeni, ne marajo, če jih kdo zmoti. Njihovi prijatelji, ki jim dovolijo preiti bližje so njihovi sopotniki za vso življenje. Spoznavanje ljudi je zanje sicer zanimivo, vendar to ni bikova prioriteta.

Dvojčki v svojih odnosih potrebujete mentalno spodbudo ljubezen, seks in romantiko, oziroma mešanico vsega.

Bik in dvojčka, znamenji, ki stojita skupaj, vendar sta zelo različni

Čeprav na eni ravni hrepenite po čustveni vpletenosti, jo težko ujamete, saj se pogosto ne želite zavezati, prevzeti odgovornosti ali omejiti osebne svobode. Biki v odnosih hrepenite po varnosti, zvestobi in pripadnosti. Brez toplih odnosov težko delujete, zato se tudi trudite, da je vaši ljubljeni osebi ob vas kar se da lepo.

Bik je čutni zemeljski znak z globoko potrebo po fizičnem dotiku. Dvojčki potrebujejo intelektualno spodbudo in jih ne skrbi, tudi če ostanejo sami, kar je za bika nekaj najhujšega.

Bik je znamenje, ki se v zodiakalnem krogu nahaja pred znamenjem dvojčkov. V astrološkem smislu nam to pove, da je bik vseeno vodilen. Bik je tisti, ki je bolj zrel in zna poskrbeti zase ter za svoje ljubljene.

Znamenje dvojčkov je malce nezrelo in neobremenjeno s podrobnostmi. Medtem ko bik ceni zemljo in materialni svet, svoja čustva in tisto, kar je v njihovem življenju stabilno, dvojčki cenijo Vesolje, svet idej, svoj um in spremembe.

Pripravljeno za Čvek v križankah

Preberite tudi RIBI IN OVEN, SOSEDNJI, VENDAR ZELO RAZLIČNI ZNAMENJI