Noč čarovnic prinaša največ presenečanj in prijetnega dogajanja….Preverite!

Noč čarovnic, znana tudi po angleškem izrazu Halloween, je tista noč, ki se je večina izmed vas veseli in se skrbno pripravlja nanjo. Prihajajo izrezljane buče, strašljivi prigrizki, dekoracija s strašljivo tematiko in šemljenje v kostume. Da bo tvoja noč čarovnic nepozabna, se poveži s pravimi planetarnimi energijami in zasij v vsem svojem sijaju.

ROJENE V OGNJENIH ZNAMENJIH

Na noč čarovnic boste želele blesteti in pokazati svojo divjo plat. Merkur, ki se bo začel gibati retrogradno, bo na noro noč poskrbel za pestro komunikacijo, obarvano s šaljivimi pripombami in malce sarkastičnimi komplimenti. Vseeno ti bo za vse, sposobna boš celo odmisliti vse svoje težave in resnično uživati. V večernih urah prihaja živa energija, kar bo tvojo noč čarovnic še dodatno popestrilo.

blankSkratka, imela boš dovolj samozavesti in poguma, da oblečeš najbolj nenavaden kostum in se brezskrbno prepustiš kraljevskim energijam. Plesala boš ob divjih ritmih in nič te ne bo utrudilo, zato boš čarovniško zabavo zapustila med zadnjimi. Še dolgo pa ti bo v spominu ostal prijeten fant, s katerim se boš vso noč spogledovala. Prijeten pogled ti bo pomagal ohraniti zdrav razum.

TOP ČAROVNICA Ovnica

ROJENE V ZRAČNIH ZNAMENJIH

Na noč čarovnico bo rojene v zračnih znamenjih bodril Mars v znamenju tehtnice. Nežne, prijetne in iznajdljive si boste znale izbrati kostum, ki bo izstopal iz povprečja, saj se ne ozirate na druge in njihova mnenja, vodila bo rdeča barva v kombinaciji s črno. Ker boste zelo nepredvidljive lahko v čarobni noči presenetite v trenutku. Spremljala vas bodo razna vznemirjenja in spremembe počutja ter razpoloženja.

blankTorej, če si rojena v tehtnici, vodnarju ali dvojčkih, bo tvoj energetski nivo v noč čarovnic visok, vendar boš tudi preveč nestrpna in nenavadna pri uresničevanju svojih želja. Tvoja energija bo izražena na edinstven in izviren način, morda boš uporna čarovnica, ki nerada sledi. Rada imaš skrivnostne in lepe osebe, zato se boš skozi noč veliko spogledovala, tudi če si v resnem razmerju.

TOP ČAROVNICA Vodnarka

Noč čarovnic

ROJENE V ZEMELJSKIH ZNAMENJIH

Če si rojena v znamenju bika, device ali kozoroga, bo tvoja noč čarovnic zabavna, vendar ne boš nagnjena k pretiravanju. Saturn v znamenju kozoroga bo na plano postavil resen pristop. Želela boš ugajati ugajati in biti vzgled, s svojo dovršeno podobo, za katero boš porabila precej časa, vendar se izplača. Sposobnost samokontrole te bo zaščitila pred neuspelimi slabimi romancami, ki bi jih naslednji dan zagotovo obžalovala.

blankV boju za dvig na družbeni lestvici in pozornost lahko za trenutek pozabiš na ljubljeno osebo. Čarobne energije te bodo popeljale do popolnega užitka, varuj se le prevelikih količin alkohola, da si ne boš v svojem zanosu naredila kakšne sramote. Retrogradni Uran v biku bo poskrbel, da boš znala diplomatsko odgovoriti tudi na kakšno sarkastično pripombo.

TOP ČAROVNICA Devica

ROJENE V VODNIH ZNAMENJIH

Če si rojena v znamenju raka, rib ali škorpijona te bo v noči čarovnic vodila energija Jupitra v znamenju strelca, zato ne bodi presenečena, če boš nihala z razpoloženem. S svojim zahtevnim pristopom in trmoglavo voljo se boš težko odločila, kateri kostum izbrati. Zelo si iznajdljiva, zato ne skrbi, karkoli boš izbrala, naj bo v rdečih odtenkih. Čeprav si skrivnostna, posreduješ veliko notranjo moč in pogum, zato boš spodbudila tudi ostale prijateljice, ki se jim noč čarovnic zdi brez veze.

blankZaradi strahov in drznega pristopa, se boš vrtela v družbi tistih, ki dvigujejo tvojo samozavest s komplimenti. Pazi pa se ljubosumja in nikar vso noč ne opazuj kostumov drugih z zavistjo. Sonce v znamenju škorpijona bo doprineslo željo po strastnih podvigih, zato je lahko tvoja noč čarovnic obarvana tudi s kakšno vznemirljivo avanturo.

TOP ČAROVNICA Škorpijonka

Članek je bil pripravljen za Cosmopolitan.si