DEVICE IZOGNITE SE STRESU IN ZAŽIVITE BOLJ POLNO

Device, izognite se stresu
Device, izognite se stresu

Device, izognite se stresu z uničevalci stresa, ki vas vodijo v lepše življenje.

Device ✓ izognite se stresu. Zelo ciljno usmerjene device bo malo stvari odvrnilo od tega, da bi končale to, kar ste začele, če pa vam ne uspe, se hitro znajdete pod stresom. Najprej se, da se vznemirjenju izognete prepričajte, da so stvari, ki jim posvečate energijo in čas vredne vašega trdega truda. Tako se boste lahko izognile morebitnemu stresu že preden se vas dotakne. Ko se znajdete pod stresom, čutite potrebo po nadzoru celotnega okolja.

V sebi tehtate in analizirate, zato potrebujete sprostitev v pravem pomenu besede. Vaša rešitev je lahko pisanje dnevnika, vendar bodite pri tem bolj lahkotni. Vaš najboljši način da se znebite napetosti je čiščenje omar, računalnika in stanovanja. Organizacija brez tesno začrtanih smernic, z noto spontanosti, je najboljša terapija za vas.

Device, izognite se stresu in zaživite bolj sproščeno

blankČeprav uživate ob dobri kavi, se v dneh, ko ste tesnobni, kofeinu raje izognite. Drugi korak je, da sledite svoji kreativnosti in se udeležite kakšne umetniške razstave ali predstave, saj vas bo popeljala v svet domišljije, harmonije in umirjenosti, ki jo boste čutili še dolgo. Nežno kramljanje pa bo pravi balzam za dušo ali celo ranjeno srce.

 

KLJUČNI DEJAVNIKI, KI VAS BODO POZITIVNO MOTIVIRALI: uživajte ustrezno hrano, začnite uživati v umetnosti, pozabite na zamere.

POZITIVNA AFIRMACIJA: Sposoben sem, zmožen in na idealnem mestu.

Zapomnite si: Veliko se smejte, saj smeh nič ne stane, je pa neprecenljiv in z njim boste premagali stres.

Povzeto po članku pripravljenem za Sensa.si.