Preverite katera tehnika vpogleda v prihodnost je najbolj ustrezna za vaše astrološko znamenja

Predviden čas branja 7 minut

Človekovi prvi poskusi, da bi napovedal prihodnost, vedeževanje segajo daleč v predzgodovinsko obdobje. Samo ugibamo lahko, kakšna sredstva je takrat uporabljal in katera tehnika vpogleda je bila takrat aktualna. Danes so na voljo številne tehnike vpogleda v prihodnost, vendar ni vse za vsakega, zato poiščite tehniko vpogleda v prihodnost, ki je vašemu znamenju najbolj pisana na kožo. Malo za šalo, malo za res, morda pa dobite kakšno koristno smernico za prihodnost.

tehnika vpogleda v prihodnost

OVEN

Oven potrebuje konkretne dokaze, zato ga bo vedeževalec težko prepričal, da se bo njegova usoda spremenila. Najbolj na kožo mu je pisana indijska astrologija, saj omogoča precizen vpogled v prihodnost ter preteklost.

DJOTIŠ ASTROLOŠKI VPOGLED
Djotiš je indijska astrologija in izvira iz pradavnih vedskih časov. Pomaga vam razumeti, kdo ste, po kaj ste prišli in kakšni zakoni vam vladajo. S to vedo lahko razumete vašo preteklost, sprejmete sedanjost in ustvarite boljšo prihodnost. Pomaga uskladiti se z naravnimi ritmi, razumeti vzroke in možne posledice, hkrati pa vam s svojimi preventivnimi tehnikami, pomaga zmanjšati karmične obremenitve.

BIK

Bika prihodnost zanima, vendar želi slišati le pozitivne zadeve. Zato je njegov najljubši izbor za napovedovanje prihodnosti prerokovanje in tehnika vpogleda tista iz skodelice kave. Ker je gurman, bo združil prijetno s koristnim in bo ob kavi užival.

PREROKOVANJE S SKODELICO KAVE
Napovedovanje prihodnosti iz kavine in čajne usedline, pravimo mu tudi taseografija, je bilo priljubljeno zlasti v 19. stol., ko se je pitje kave in čaja razširilo po Evropi. Že dolgo pred tem so Rimljani skušali iz vinske usedline razbrati, kaj jim bo prinesla prihodnost, pozneje so začeli Kitajci prerokovati iz čajnih lističev, verjetno še preden se je v 17., stol. čaj razširil na zahod. Iz kavne usedline se razberejo razni liki in njihov pomen.

DVOJČKA

Ker je Dvojček prepričan, da je njegova prihodnost svetla ter da se mora čim več dogajati, je zanj zabaven vpogled v prihodnost videnje preko kristalne krogle. Vse odgovore pa bo seveda jemal bolj z rezervo.

PREROKOVANJE S KRISTALNO KROGLO
Gledanje v prihodnost skozi kristalno kroglo je ena najstarejših in najbolj znanih oblik vedeževanja. Vedeževalec svojo pozornost in energijo usmeri v kristalno kroglo, v kateri vidi obliko sonca, lune, polmeseca, ali pa zvezdo. Pri tem opravilu, ko svojo koncentracijo usmeri v temno središče kristalne krogle, se ne zaveda okolice, saj izgubi stik z njo.

blank

RAK

Rak je čutno bitje, ki strmi k temu, da bo v prihodnosti čim bolj ljubljen in zdrav. Prerokovanje z dlani mu bo nudilo konkretne odgovore na njegova vprašanja, še posebej v povezavi s čustvenim področjem.

PREROKOVANJE Z DLANI
Ta sistem je bolj preprost in praktičen in kdor se s tem ukvarja nam lahko iz dlani razbere našo prihodnost in nas opozori na morebitne težave. Znanstveno je dokazano, da sta roki povezani vsaka s svojo možgansko polovico, leva polovica možganov nadzoruje logično mišljenje, govor in druga intelektualna področja. Desna pa čustva, umetniško ustvarjalnost in intuicijo.

LEV

Lev je človek, ki ga je zelo težko prepričati v nekaj, kar ne vidi in ne občuti. Vedeževanje z Runami ga bo zanimalo izključno zato, ker je to starodavna tehnika vpogleda v prihodnost, ki ga bo popeljala v globino njegovih misli.

VEDEŽEVANJE Z RUNAMI
Runska pisava je stara germanska pisava, ki so jo v davni preteklosti uporabljali po vsej severni Evropi. Rune pa so imele vedno tudi skriven, čaroben pomen. Z runskimi znamenji so vrači čarali, zdravili bolnike, branili svete kraje ter napovedovali prihodnost. Od vsega začetka je imelo vsako od štiriindvajsetih znamenj runske abecede svoje ime. V zadnjem času je postalo vedeževanje iz run znova priljubljeno.

blank

DEVICA

Analitična Devica v splošne napovedi ne verjame. Najbolj bo zadovoljna z numerološkim vpogledom v prihodnost, saj bo vseboval številke, ki so ji tako blizu. Ker rada planira, bo to zanjo odlično pomagalo.

NUMEROLOŠKI VPOGLED V PRIHODNOST
Najbolj pomembne številke v našem življenju so ključna numerološka števila. Ciklična numerološka števila pa izračunamo, kadar želimo dobiti vpogled v prihodnost. Ciklična števila s seboj nosijo manj energije kot ključna števila. V numerološki analizi nam pomagajo pri načrtovanju prihodnosti in pomembnih življenjskih odločitvah.

TEHTNICA

Nežna in čutna Tehtnica v slabe napovedi ne verjame. Raje se prepušča ugodnim vibracijam, ki ji v prihodnosti napovedujejo srečo, zato je angelski vpogled zanjo več kot odlična izbira, če jo zanima prihodnost.

ANGELSKI VPOGLED V PRIHODNOST
Angeli so čudovita bitja, ki vam ves čas stojijo ob strani in vam želijo pomagati. Samo prositi jih moramo in pomagali nam bodo k lažjemu življenju. S sporočili dobimo jasen vpogled v katerokoli situacijo našega življenja v nas se razrešijo ponavljajoči se vzorci, pridobimo praktične usmeritve in navodila, predvsem pa naredimo globoki vpogled v svoje okolje in prebudimo svoje darove.

ŠKORPIJON

Škorpijon je oseba, ki jo boste težko prepričali da dela tisto, kar si ne želi. Astrologija je zanj dobra izbira, saj bo izvedel tudi skrite odgovore o sebi, svojemu značaju, po čemer ves čas hrepeni. Potrebuje natančen vpogled, ne splošen.

ASTROLOŠKI VPOGLED V PRIHODNOST
Astrologija je veda, ki se razvija že mnogo tisočletij. Temelji na predpostavki, da se življenje na Zemlji odvija v soodvisnosti z vesoljem, še zlasti z našim sončnim sistemom. Astrologija uporablja številne tehnike prognoziranja, s katerimi lahko napove prihodnost, tudi bolj podrobno. Z njo pa najdemo tudi odgovore na preteklost oziroma razlago svojih lastnosti.

blank

STRELEC

Strelec je rojen filozof, ki kakšen nasvet včasih malce obrne v svojo smer ali ga prilagodi. Jasnovidni uvidi bodo še razširili njegovo modrost in mu v prihodnje prinesli še več optimizma, brez katerega težko živi.

JASNOVIDEN VPOGLED V PRIHODNOST
Jasnovidnost je ena izmed nadnaravnih sposobnosti, imenovanih tudi zunaj čutno zaznavanje. Jasnovidnost je naravno prirojena oziroma podedovana duhovna sposobnost. Preko jasnovidnosti lahko oseba pomaga drugim na mnogo načinov, ne le z predvidevanjem prihodnosti. Pogled v prihodnost razkriva fenomen jasnovidnosti, sposobnost videnja v prihodnost, ki jo ima na tem svetu le malo ljudi.

KOZOROG

Kozorog se bo ob odgovorih, ki mu jih daje vedeževalec s pomočjo ciganskih kart počutil bolj močnega in še bolj motiviranega. Ta tehnika vpogleda v prihodnost mu je pisana na kožo, ker je enostavna in popolnoma razumljiva.

VEDEŽEVANJE S CIGANSKIMI KARTAMI
Ciganske karte so karte z enostavnimi slikovnimi podobami, ki vam bodo pomagale do hitrega odgovora na zastavljena vprašanja. Zaradi svoje enostavnosti so precej popularne. Pri vedeževanju iz kart je intuicija zelo pomembna, zato se mora vedeževalec pred delom s kartami umiriti in sprostiti, za kar lahko uporabi različne metode meditacije.

VODNAR

Vodnar je svoboden in takšen želi ostati tudi v prihodnosti. Najraje bi se vsakemu vpogledu v prihodnost izognil. Vedeževanje s Tarot kartami ga pritegne zaradi svoje široke simbolike in globine.

VEDEŽEVANJE S TAROT KARTAMI
Tarot že več stoletij uporabljamo za vedeževanje, pogosto z velikim uspehom. Vedeževalec mora natančno poznati pomen posamezne karte pa tudi njihovo medsebojno razmerje; če hoče, da bo intuicija, bistveni element pri tem in mnogih podobnih vedeževanjih, delovala, mora biti pri svojem delu zbran.

RIBI

Intuitivna Ribica kanalizira energijo in se poslužuje raznih vpogledov v prihodnost, saj išče nekaj lepšega, boljšega. Kristali ji bodo povrnili upanje v boljši jutri, zato je ta tehnika zanjo med najbolj ustreznimi.

PREROKOVANJE S KRISTALI
Vedeževanje s kristali je vsaj tako zanesljivo sredstvo za osredotočenje misli kot katerokoli drugo in je bilo razširjeno v številnih kulturah povsod po svetu. Postopek je enak, kadar uporabljamo namesto kristalov druge pripomočke. Kristali, ki jih uporabljamo za videnja prihodnosti, imajo neko svoje energijo in oddajajo vibracije. Vedeževalec mora svoje kristale sprva dodobra spoznati.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ŽENSKE, KI VERJAMEJO V ASTROLOGIJO IN HOROSKOPE