Kateri so moški zodiaka, ob katerih vam nikoli ne bo dolgčas?

Nekatere izmed vas hrepenite po nežnem, umirjenem moškemu, vendar lahko takšno razmerje večkrat postane dolgočasno. Kateri pripadniki zodiaka pa so tisti, ob katerih vam nikoli ne bo dolgčas?

LEV

Moški lev je pravi ognjeni, energični kralj, ki zna poskrbeti za dogajanje. Kjerkoli se pojavi, tudi takrat, ko je najbolj dolgčas. Njegova energija je nadpovprečno močna in prodorna. Z veseljem se pošali, ter vas hudomušno zabava na svoj edinstven način. Z njim se boste vedno počutile v središču dogajanja, poskrbeti zna tudi za tolažbo. Njegove ideje so zelo izvirne, z njimi vedno preseneti. Tudi v trenutkih, ko to od njega najmanj pričakujete.

Kateri so moški zodiaka, ob katerih vam nikoli ne bo dolgčas?

Če ste ženska, ki se ji mora ves čas v življenju nekaj dogajati bo lev zagotovo prava izbira.

On je poln entuziazma, venomer daje pobude. S svojim  pogumnim in izredno odločnim pristopom pa je sposoben premikati gore in si ustvariti neverjetno dobre priložnosti. V prostem času ima številne hobije, s katerimi zna tudi zaslužiti, tako da ležanje na kavču in lenarjenje zanj nista prava izbira. Z veseljem se bo po naporni službi podal z vami v nakupovanje. Brez kakšnih pripomb da je utrujen. Vajine izlete pa bodo popestrile tudi njegove nenavadne ideje, ki vas bodo presenetile.

Preberite tudi NAJBOLJ LJUBEČ IN NEŽEN MOŠKI ZODIAKA, RAK

STRELEC

Če iščete moškega, ki vas bo vsaki dan nasmejal in spravljal v dobro voljo, je strelec zagotovo prava izbira. On enostavno nima časa za pretirano razmišljanje, saj se njegovo življenje premika tako zelo hitro. On želi, da čim prej doživi vse, kar se ponuja in ujame vsako priložnost, za svoj napredek. Počasni ritmi so zanj dolgčas, bolj mu ustrezajo divji ritmi. Rad ima dobro družbo in potovanja, na katerih ne bo manjkalo novih dogodivščin.

Kateri so moški zodiaka, ob katerih vam nikoli ne bo dolgčas?

Življenje z njim je zabava in igra, ali celo oboje hkrati, zato se čim prej navadite na njegove hudomušne opazke, s katerimi vas bo morda najprej razjezil.

Vendar je njegova želja le, da vas zabava. On je vsestranski in iznajdljiv. Zna tudi brez denarja in posebne organizacije organizirati zabavo ali pestro dogajanje. Obožujete svobodo, vendar se ji bo odrekel, če se boste ujeli z njegovim zanimivim karakterjem. Kljub temu pa se nikoli ne bo popolnoma umiril, saj se dobro zaveda, da se mora v življenju vedno dogajati. Na področju spolnosti bo vedno poskrbel, da bosta poskusila nekaj novega, drugačnega.

Preberite tudi ZVEST IN POTRPEŽLJIV, MOŠKI ROJEN V ZNAMENJU BIKA

VODNAR

Njegova komunikacija je odlična, vendar ga je zelo težko ustaviti. Zato ob njem pričakujte neprestano izmenjavo mnenj, ki bo vsekakor premostila trenutke dolgčasa. Večkrat se izgublja v svojih besedah in se vsemu skupaj na koncu hudomušno nasmeji, kar vas bo zagotovo spravilo v boljšo voljo. Življenje z njim je polno in razigrano, druženje je zanj nujno, saj težko krmari skozi življenje popolnoma sam. Zato vedno hrepeni po tem, da je del nečesa, seveda zanimivega ter inovativnega.

Kateri so moški zodiaka, ob katerih vam nikoli ne bo dolgčas?

Njegov temperament je živ magnet za vse, spretno filozofiranje pa ga večkrat reši iz zagate in premosti morebitno tišino med vama.

Vodnar ima tudi povečano stopnjo fizične energije, zato vam bo z veseljem ustregel, če boste želele kakšen poseben izlet ali športen podvig. Od njega ne boste nikoli slišale da mu ni do nečesa, saj je vedno zabaven in pripravljen na pester vrtiljak dogajanja.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi NAJBOLJ SAMOVŠEČNE ŽENSKE SO ROJENE V ZNAMENJU