LESTVICA ASTRO ZNAMENJ OD NAJBOLJ DO NAJMANJ ISKRENEGA

Na katerem mestu je astrološko znamenje v katerem ste rojeni, ko govorimo o iskrenosti?
Na katerem mestu je astrološko znamenje v katerem ste rojeni, ko govorimo o iskrenosti?

Na katerem mestu je astrološko znamenje v katerem ste rojeni, ko govorimo o iskrenosti?

Predviden čas branja 7 minut

Iskrenost je pomemben faktor, ki krepi osnovo vsakega odnosa.  Ker živimo v času, ko težko popolnoma zaupamo, se lahko zares dobro počutite ob tistih ljudeh, ki so znani po svoji poštenosti ter iskrenem pristopu. Ne bojijo se povedati resnice, tudi če je nasprotna stran morda ne želi slišati. Iskrenost je temeljna moralna vrednota, ki zajema različne oblike. Vsako astrološko znamenje ima svoje prednosti in slabosti, a nekatera znamenja so bolj iskrena od drugih. Na katerem mestu se nahajate?

Oven nikoli nima težav z iskrenostjo, saj vedno deluje direktno in pristno. Ne boji se povedati kako se počuti, tudi če je utrujen ali žalosten, saj ne vidi smisla v tem, da bi se pretvarjal. Prav tako nima težave povedati, ali vam nekaj pristoji ali ne. Vedno ohranja iskren pristop, tudi če zaradi tega nekdo drug trpi. Za ovna je tudi resnica, ki boli, boljša od laži, ki razveseljuje. V veliko čast je ovnu in ovnici ostati zvest sebi in svojim načelom.

Lev in levinja sta zelo iskrena, ne bojita se resnice, tudi če je še tako zelo obremenilna. Njegov pristop k resnici je neverjetno pogumen, prav tako želi, da v odnosih vedno ve, pri čem je, zato je tudi sam iskren s svojimi nameni. Lev je kot odprta knjiga, katere vsebino z veseljem razkriva, brez da bi karkoli prilagodil. Levi so tako samozavestni, da jim ni treba lagati in pretvarjati se. Verjamejo, da jih bodo ljudje imeli radi, če bodo v odnosu iskreni.

Samo enkrat se živi in svobodomiselni strelec in strelka nimata časa in prostora za neiskrenost. Če strelcu nekaj ni všeč, bo to iskreno pokazal in čisto nič se ne bo obremenjeval, kaj si bo nekdo o njem mislil. Čeprav velikokrat beži pred analiziranjem in globokimi pogovori, zbeži na iskren način. V prijateljskih odnosih je zanj iskrenost pomembna vrlina, saj brez da začuti, da je prijatelj iskren ne gradi odnosa. Iskren je tudi v ljubezni, zato če mu ni več do vas, to tudi odkrito pokaže.

Na katerem mestu je astrološko znamenje v katerem ste rojeni, ko govorimo o iskrenosti?

Bik je zakoreninjen v stabilnosti, nikakor ne želi, da bi se njegov čoln zazibal. Čeprav se običajno prvi opraviči v prepiru, na skrivaj pametuje nad dejstvom, da ni kriv ničesar. Bik je običajno vreden zaupanja, s svojim tradicionalističnim in racionalnim odnosom do življenja, se, ko je mogoče vzdrži laganja. Zaveda se, da je laž spolzka cesta, polna zapletov, zaradi katerih se počuti neprijetno, zato se je izogiba. Težava nastane, ko je bik zavisten, takrat stopi izven cone iskrenosti.

Kljub temu, da tehtnica simbolizira ravnotežje, je močno podvržena vplivu drugih, kar pomeni, da se lahko neiskreno odločijo ali odzovejo, kljub temu, da laži načeloma ne marajo. Ne bodite presenečeni, če ugotovite, da vam odgovarjajo zelo diplomatsko in premišljeno. Naravno jih privlačita simetrija in ravnotežje, zato želijo ugajati, kar pomeni, da niso vedno popolnoma iskreni. Ko naredijo ali izgovorijo nekaj neiskrenega, jim je običajno kasneje žal.

Vodnar in vodnarka delujeta vedno navdušeno, polno energije in samozavestno, vendar je ta podoba večkrat neiskrena. Bojijo se pokazati šibko plat ter priznati svoj neuspeh, zato običajno niso najbolj iskreni. Ves čas poudarjajo kako so pristni in iskreni, vendar običajno razmišljajo, kako bi lahko nekomu še bolj ugajali. Večina njihovih udarnih komplimentov je podarjena z določenim namenom, ki pa običajno ni najbolj iskren.

Na katerem mestu je astrološko znamenje v katerem ste rojeni, ko govorimo o iskrenosti?

Device ne marajo komplicirati življenja z neurejenimi mislimi in direktnimi lažmi. Njihov v podrobnosti usmerjeni umi nima težav pri tem, da pove ostro resnico, vendar le v primeru, če jim bo to dolgoročno prihranilo težave. Devica je preračunljivo iskrena, saj včasih meni, da je laž boljša možnost, kot pa da se z resnico nekomu zamerijo. Vendar to ne pomeni, da se bojijo povedati resnico, ko je to potrebno, čeprav na kritičen način.

Obstaja več načinov, kako z nekom deliti resnico, škorpijon običajno izbere zbadljivo pot. Brez zadržkov vam povedo tisto, kar se sami sebi bojite priznati. Ker je škorpijon tako zelo skrivnosten, je včasih težko vedeti, kaj je resnica in kaj je izmišljotina. Po eni strani so zelo iskreni, cenijo zvestobo in poštenost po drugi strani pa so sumničavi, kar običajno vodi v laganje. Njihova iskrenost ima zagotovo več odtenkov.

Kozorog želi biti stabilen in uspešen. Če teh dveh lastnosti ni, se lahko prelevi v lažnivca, ki prireja zadeve samo da bi v očeh drugih dobro izpadel. Obvladajo samokontrolo in disciplino, zato popolno iskrenost zaznavajo kot dejanje, ki razkriva preveč. Priznavajo posledice, ne priznajo pa kaj čutijo in kaj so morda naredili narobe. Največ neiskrenosti se v življenju kozoroga prepleta na kariernem področju.

Na katerem mestu je astrološko znamenje v katerem ste rojeni, ko govorimo o iskrenosti?

Rak se lahko zdi na prvi pogled zamišljen, ter nebogljen, kar pa ne pomeni, da je vedno iskren. Rak večkrat laže z namenom, da bi zaščitil ljudi, ki mu veliko pomenijo. Zelo čustven in domiseln rak je vešč laganja, ko mu zdi, da je to potrebno. Ker ga spodbujajo čustva in ne razum, z veseljem laže, dokler so vsi zadovoljni. Čeprav je ta oblika neiskrenosti dobronamerna, ima pogosto negativne posledice. Prav tako rak in rakica raje trpita v odnosih, kot da bi povedala resnico.

Ribe so lahko kompulzivni lažnivci. Čeprav njihove namere nikoli niso zlonamerne, so pravi strokovnjaki, ko gre za laganje. Ker so čustveno v stiku z ljudmi okoli sebe, intuitivno vedo, kaj drugi želijo slišati, da bi se počutili bolje. V resnici lažejo zaradi sebe, saj ne prenesejo, da gledajo druge, kako trpijo. Njihova neiskrenost se lahko zgodi nezavedno. Prav tako določene stvari raje obdržijo zase, kot da bi se soočili z resnico.

Dvojčki, ki jih spremlja sloves dvoličnosti so žal najbolj neiskreno znamenje zodiaka. Nikoli ne veste, kaj bodo rekli, naredili ali priredili. Čeprav so ekspresivni, hitri in prilagodljivi, v ljubezenskih in prijateljskih odnosih ne slovijo po iskrenosti. Znajo biti zahrbtni in tudi če jim nekaj sploh ni všeč, so zelo navdušeni. Njihov strah pred samoto je lahko kriv, da bodo naredili vse, da bo v njihovem življenju čim več ljudi in dogajanja, tudi če se bo potrebno nekaj zlagati.

Na iskrenost lahko gledamo tudi kot na temelj osebnega ugleda. Z drugimi besedami, če smo pošteni in iskreni, je bolj verjetno, da bomo pridobili spoštovanje in zaupanje okolice. Navsezadnje je iskrenost bistvena za uspešne odnose in dobro življenje. Brez iskrenega pristopa se lahko skozi življenje ves čas soočate z raznimi ovirami in napetostmi, če delujete iskreno, je vse veliko lažje in bolj enostavno.

Pripravljeno za Čvek v križankah

Preberite tudi LESTVICA ASTRO ZNAMENJ: KDO IMA NAJBOLJŠI HUMOR IN KDO NAJSLABŠI? in LESTVICA OD NAJBOLJ DUHOVNOEGA DO NAJMANJ DUHOVNEGA ASTRO ZNAMENJA