HOROSKOP: RADI PLUJETE IN SE PREPUSTITE OCEANU?

Rojene v katerih znamenjih najraje plujete in se prepustite oceanu?
Obožujete morje?

Rojene v katerih znamenjih najraje plujete in se prepustite oceanu?

Počasi se povečuje želja po stiku z vodo, z morjem. Plovbo in vse ostalo povezano z morjem vsak doživlja na svoj način. Katere ženske zodiaka pa ste tiste, ki brez morja težko živite in z veseljem neodvisno plujete, brez vseh strahov.

OVNICA

Super, zopet nova dogodivščina! Življenje je dirka s čolnom in zmagala bom v njej. Ocean je neskončen, zato lahko pričakujem ogromno novih stvari, ki me bodo zagotovo navdušile, seveda za kratek čas. Ko se ladja zasidra, bom počivala na eksotičnem otoku, polnem skušnjav in potem bom z veseljem zopet zaplula in raziskala nova ozemlja. Ne verjamem, da bi me lahko kdo dohitel!

BIKICA

Z veseljem se odpravim na razkošno križarjenje, takoj ko spakiram vseh mojih pet kovčkov. Potrebuješ luksuzno potovanje in rade volje boš prihranila denar, dokler si ga ne boš mogla privoščiti. Na oceanu se moraš počutiti udobno in varno, ko pluješ, če je potovanje dolgo, se trudiš, da je čim bolj prijetno. Seveda pa plutje brez odličnih morskih dobrot zate ne pride v poštev.

Rojene v katerih znamenjih najraje plujete in se prepustite oceanu?

DVOJČICA

Všeč ti je ocean, ampak morda je dolgo križarjenje zate neprimerno, saj se težko zadržuješ na enakem mestu. Prepričana si, da se boš sčasoma začela dolgočasiti in kdo ve, kakšne druge težave se lahko pojavijo, zato raje izbiraš krajše plovbe. Ne pozabi pa, da te ladja lahko popelje naravnost tja, kjer se boš počutila odlično in bo zadoščeno celo tvoji radovednosti.

RAKICA

Morje je moj drugi dom in me ne prestraši niti najhujša nevihta. Imaš močne kremplje, ki te vedno rešijo, če pride pravi val. Jadranje je zate hrana za dušo, tam pozabiš na vse in se z veseljem predajaš sončnim žarkom in prijetnim vibracijam. Želiš imeti svoj mir, zato se rada ustaviš na kakšnem samotnem otoku, kjer lahko v harmoničnih energijah poglabljaš svoje misli.

LEVINJA

Sonce je tako svetlo, zato boš sanjala o tem da bi z veseljem na jadrnici lovila tudi zadnje sončne žarke. Seveda bo tudi tvoja polt zasijala, kar je zate razlog, da na ladji preživiš več časa na palubi. Ker si bila v preteklosti na čudovitem križarjenju, pričakuješ, da ti bodo drugi še dolgo nevoščljivi, oziroma da se bo s tem nekoliko dvignila nad nje. Ocean je zate izziv, vendar če bi morala izbirati, bi raje izbrala kopno.

DEVICA

Morje je tako veliko in ti lahko hitro uide izpod nadzora, valovi so tako nepredvidljivi, da nimaš energije, da bi se ukvarjala z njimi. Pred plutjem moraš načrtovati in oceniti, ali je ladja zanesljiva, ali je hrana okusna, ali bo kakšna nevihta na poti, ali bomo imeli pravi veter. Vse to ti bo morda prihranilo številna neprijetna presenečenja. Bolje bi bilo, če bi se na ladji resnično sprostila.

Rojene v katerih znamenjih najraje plujete in se prepustite oceanu?

TEHTNICA

Ne maraš nepredvidljivih situacij, zato sanjariš o križarjenju z veliko luksuzno ladjo, kateri nekako zaupaš. Na ta način boš uživala v potovanju in imela priložnost, da se družiš z ostalimi potniki, ter obiščeš frizerja. Lahko se srečaš z zanimivimi ljudmi, ki ti bodo še dolgo ostali v spominu. Najpomembnejše je, da izbereš prave ljudi, s katerimi boš plula.

ŠKORPIJONKA

Ne bojiš se nobene nevarnosti, saj te neurja in adrenalin na morju dejansko pozitivno vznemirjajo. Lahko se spojiš s turbulentnimi valovi ali potopiš v brezno oceana, ni pomembno, samo da si na ladji in da pluješ v neznano. Tvoja čarobna moč ali usoda te bosta prej ali slej popeljali na drugo obalo, tja, kjer se ti bo zgodilo nekaj lepega, predvsem pa obarvanega s strastjo, po kateri hrepeniš.

STRELKA

Zate je morje čudovito v vseh letnih časih in želiš se z njim spoznati in preprosto uživati v njegovih širinah. Poleti se boš želela med jadranjem kopati v žarkih. Jeseni pa boš hodila po plaži in opazovala ladje, medtem ko se boš spajala s škrlatnim sončnim zahodom. Ker ne želiš zamuditi priložnosti za avanturo, je jadranje najboljša izbira zate, saj nisi obremenjena z raznimi malenkostmi, zato lahko odpluješ tudi na samotni otok.

Rojene v katerih znamenjih najraje plujete in se prepustite oceanu?

KOZOROGINJA

Rada pluješ v mirni in čisti vodi, dokler je končni cilj vreden tvojega truda. V tem primeru te nič ne more ustaviti in če bi lahko, bi takoj postala kapitan ladje in se odločala o naslednji destinaciji. Obožuješ obalo, zato na ladji ne boš ostala dolgo, kljub temu da te plutje pomirja in ti podarja nove možnosti za čim več doživetij. Manjši čoln te bo v vročih dneh zagotovo prepričal.

VODNARKA

Obožuješ morje in te ne skrbi, da bo med plutjem z ladjo morda deževalo, ker veš, da bo jutri sonce ponovno sijalo. Če si s pravimi prijatelji, ki te cenijo, te ne bodo motile niti nemirne vode in valovi na poti. Čeprav si zelo pustolovska in pripravljena na jadranje kadarkoli, pravzaprav rada raziskuješ tudi obalo in iščeš najboljšo plažo za zase, da boš iztržila čim več od svojih počitnic.

RIBI

Morje je moje življenje, tudi takrat, ko se nahajam na kopnem. Plutje z ladjo je skrivnostno, doživeto in te močno pritegne. Všeč ti je potapljanje v največje globine, ko lahko postaneš riba, delfin, morski pes in se prilagajaš prijetni vodi. Narava te je naučila sprejeti čudeže in plutje po oceanu je tvoj čudež. Čeprav se zdiš krhka in nežna kot meduza, se znaš prilagoditi tudi oceanu življenja.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si