Kako izgleda piknik ob morju z vsemi znaki zodiaka?

Vseh dvanajst predstavnikov zodiaka se je odločilo podati se na piknik ob morju. Poletje, sonce, prosti dnevi in družba prijateljev. Kaj je lepšega, kot piknik ob morju?

Vseh dvanajst predstavnikov zodiaka se je odločilo podati se na piknik ob morju. S pripravami se že teden dni prej analitično ukvarjajo devica, bik in rak, saj je potrebno razmisliti o vseh podrobnostih, da se slučajno ne zgodi, da v prijetnih energijah česa zmanjkalo.

Kako izgleda piknik ob morju z vsemi znaki zodiaka?

Ko se znamenja dobijo na zbirnem mestu, dvojček in vodnar seveda zamujata.

Vodnar pokliče ovna in mu sporoči, da je že na poti, le še najnovejši zvočnik mora poiskati, dvojček pa z odprtimi potovalkami prihrumi na kraj in se pozabi opravičiti, da so ga vsi morali čakati.

Za vožnjo se odločijo oven, kozorog in ribica. Najbolj pogumna znamenja strelec, lev in vodnar se prisedejo k ovnu. Saj jim je jasno, da jih čaka adrenalinska vožnja, dvojček, tehtnica in škorpijon uživajo v udobnem kozorogovem avtomobilu, bik, rak ter devica pa se zapodijo v avto k ribici, saj vedo, da jih čaka pravo glasbeno popotovanje. Avtomobil, ki ga vozi oven, se bo po poti ustavil na pijači, saj se izogiba dolgočasju. Previden kozorog pa bo zadnji prispel na cilj, v prijetno vikendico tik ob morju.

Ko so vsa znamenja zbrana ob morju, si devica, bik in tehtnica začno ogledovati naravo.

Strelec in oven takoj opazita, da ni na vidiku nobenih sosedov, ki bi jih motila glasba ali bučno dogajanje. Rak in ribica takoj odvržeta odvečna oblačila in nemudoma skočita v moje. Da ujameta vse čudovite valove. Bik in lev sta po vožnji utrujena in že iščeta naslonjač v senci. Kjer že odpirata hladno pivo in se pogovarjata o hrani.

Kako izgleda piknik ob morju z vsemi znaki zodiaka?

Devica in tehtnica se že pritožujeta, da je vikend manjši in starejši kot je bil na sliki, ter da je morje preveč oddaljeno, čeprav je zelo blizu. S kritiziranjem nadaljuje rak, ki je ravnokar ugotovil, da so v vikendu skupna ležišča. Ustrašil se je, da njegov spanec ne bo miren.

Občutljiva ribica že išče sončno kremo, da ne bi slučajno dobila kakšen opekline, saj je premalo sence, da bi se skrila vročim žarkom. Medtem se škorpijon in oven z veseljem zlekneta na ležalnik in se simpatično in razposajeno smejita soncu, pridruži se jima še lev, seveda z izbranim koktajlom, ki ga s svojo dobroto prinese tudi ovnu in škorpijonu.

Ko strelec opazi da se nekaj dogaja, se jim hitro pridruži in začne s svojimi hudomušnimi šalami, seveda tudi na svoj račun.

Nato se devica, bik in kozorog podajo v kuhinjo in začno pripravljati hrano. Medtem oven in lev s svojim ognjem z veseljem zakurita in pripravita vse potrebno za peko, ki jo znamenja zaupajo gurmanu biku in strokovni devici. Škorpijon in strelec pa bosta poskrbela da bo dovolj ohlajene pijače. Rak začne medtem iskati svoj slaven liker, pri tem mu seveda pomaga tehtnica, saj bi bila to odlična izbira za njen prefinjen okus.

Preberite tudi JUTRO V STANOVANJU KJER ŽIVI VSEH 12 ASTROLOŠKIH ZNAMENJ

Dvojček razigrano pleše in skuša pojačati glasbo, saj dogajanje zanj še ni doseglo vrhunca in mu je dolgčas.

Pridruži se mu vodnar, ki se začne sarkastično norčevati iz raka in ribe, ki v senci prebirata dobro knjigo. Inovativen vodnar se spomni igrice, ki se dogaja s pitjem alkohola. Zaključi pa se s skokom v morje. Oven in lev imata že v mislih svojo strategijo in seveda sladko zmago.

Kako izgleda piknik ob morju z vsemi znaki zodiaka?

Po nekaj urah pestrega dogajanja začne devica aktivno pospravljati krožnike in ostanke od hrane.

Pri tem ji pomaga marljiv kozorog in skupaj se pritožujeta nad tem, da morata vse storiti sama. Medtem strelec zamahne z roko in si privošči adrenalinski skok v morje, čeprav ga previden rak opozarja, da voda ni dovolj globoka. Rahlo vinjen škorpijon na glas razmišlja, da bi lahko lovil ribe. Vendar hitro ugotovi, da mu nihče ne sledi, zato začne strastno osvajati.

Na plesišču se noro zabavajo oven, vodnar in lev, medtem ko bik, devica in kozorog debatirajo o svojih poslovnih podvigih in pametujejo drug drugemu s svojimi nasveti. Ribica in rak sta prva v postelji, pridruži se jima dvojček, saj je omagal zaradi preveč popitega alkohola, nato sledijo še ostali.

Zjutraj se znamenja ob zajtrku, ki ga seveda zamujajo lev, bik in tehtnica, ki bi radi še malce pospali, dogovarjajo, ali naj ostanejo na vikendu še kakšen dan ali ne.

Devica, ribica in rak že razmišljajo o odhodu in o tem, da si morajo spočiti v domačem okolju. Strelec, oven in vodnar pa so se odločili, da bodo avanturistično nadaljevali z zabavo, saj ni o utrujenosti ne duha ne sluha. Prepričajo tudi dvojčka, ki razmišlja zakaj pa ne in škorpijona, ki v noči ni izpolnil svojih strastnih podvigov. Piknik je bil tako resnično zabaven in popoln. Saj so se prepletale dobre in slabe lastnosti vseh znamenj.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi VEČERNA ZABAVA Z 12 ASTROLOŠKIMI ZNAMENJI