Če ste rojene v teh astroloških znamenjih je vaša intuicija izjemno razvita

Torej, zelo težko vam je karkoli prikriti, saj vaša intuicija deluje vedno. Na poti k srečnemu življenju in notranjemu ravnovesju morate nujno poslušati svojo intuicijo, vaš notranji glas, ki vam na različne načine govori, katero pot v življenju je smotrno ubrati.

Močna intuicija omogoča določenim astrološkim znamenjem lažje sledenje samemu sebi.

S stresnim tempom življenja in ob neupoštevanju svojih občutkov, boste utišali ali popolnoma izgubili stik s svojim notranjim glasom, ki točno ve, kaj bi bilo najboljše za vas, glede na vaše znamenje. Torej, ne glede na vaše znamenje zaupajte v lastno intuicijo in jo raziskujte.

Močna intuicija omogoča določenim astrološkim znamenjem lažje sledenje samemu sebi.

RAKICA

Raki ste eno izmed najbolj intuitivnih znamenj in vaša močna zavest gre z vašimi čustvi z roko v roki, zato ni presenetljivo dejstvo, da morajo ljudje biti, če vas želimo razumeti pozorni na vaše notranje vzgibe. Ne samo, da ste sposobni prevzeti čustva ljudi, ki so vam blizu, dovzetni ste celo za občutke popolnih tujcev. Ta močna intuicija je morda razlog, zakaj se ljudje ob pogovoru z vami počutijo pomirjeno. Vam pa lahko to vzame vašo energijo.

RIBICA

Ribice ste najbolj ustvarjalno znamenje zodiaka, zaradi vašega nagnjenja k kreativnosti, je povečana tudi vaša intuicija. Večkrat, ko ustvarjate vaš navdih izhaja iz intuitivnosti. Samo sledite svoji intuiciji, ne da bi vedeli, zakaj in pripeljala vas bo do ustvarjanja nečesa fantastičnega. Če je partner ali prijatelj žalosten, vam bo to težko prikril, saj občutke bližnjih še predobro zaznavate. Vaš močan notranji glas se začne nekje globoko v vašo notranjosti, večkrat imate občutek, da so nekateri ljudje preveč zlagani, da bi se vam lahko približali. Ste zelo občutljivi, zato se lahko počutite slabo tudi, ko se nič slabega ne zgodi.

Močna intuicija omogoča določenim astrološkim znamenjem lažje sledenje samemu sebi.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonke ste zelo intuitivne, še posebej, kadar gre za druge ljudi. Laž zaznate takoj in takrat vas je težko pretentati, saj vam izkušnje kažejo, da se ne motite. Takrat greste do konca, tudi če to vodi v dramo. Ni pomembno, kaj storijo, da bi vam nekaj pokrili, vedno pridete do bistva. Ste zelo samozadostne in poznate svoje sposobnosti, vedno se zavedate, kaj delate, razmišljate in zakaj karkoli počnete. Če izgubite zaupanje, se vaša intuicija dvigne še na višjo stopnjo, poleg tega ste odličen detektiv, ko svoji intuiciji skrbno sledite.

Preberite tudi ŽENSKE, KI IMAJO V ŽEPU VEDNO PAMETEN NASVET

DEVICA

Device ste najbolj budne in previdne od vseh znamenj, kar je morda odgovor na to, da ste kljub energiji zemlje zelo intuitivne. Nikoli ne zamudite ničesar in opazite vsako majhno stvar, ki se dogaja v vaši okolici, še posebej stvari ali skrbi, ki jih nihče drug ne vidi. Težko vam je karkoli prikriti in kljub temu da ne kraljujete na področju intuicije, velikokrat zaznate, če je nekdo do vas iskren ali ne, seveda s pomočjo detajlov. Za devico je vse kar ni dostopno kot skrivnost in pogosto se počutite skoraj prisiljene ugotoviti, kaj je pod določenim površjem, saj globoko v sebi čutite, da je nekaj pomembnega.

Močna intuicija omogoča določenim astrološkim znamenjem lažje sledenje samemu sebi.

TEHTNICA

Nežne in umirjene tehtnice se zelo dobro zavedate svojega pomena, bistva in okolice. Čutite tudi samo sebe, svoje skrite misli, čustva in vse kar se dogaja s svetom okoli vas. Zaradi svojih intuitivnih prebliskov se zavedate tudi potencialnih nevarnosti v svojem življenju, vendar vas to ne naredi nič manj optimistične in pogumne. Podarjena vam je sposobnost, da vidite stvari v lepi obliki, tudi takrat, ko se drugim lahko zdijo brezupne in temačne. Vidne so vam vse perspektive, še posebej ko gre za argumente, saj intuitivno veste, da nič ni enostavno.

DVOJČICA

Dvojčice ste zelo družabne in socialne in zato instinktivno veste in čutite, kaj naj rečete in kako, da bi ljudem olajšale določene situacije in preprečile zaplete. Sposobne ste zaznavati, kaj bo nekdo povedal, preden bo spregovoril, zato ste v družbi včasih že malce strašljive. Ste izredno vsestranske in vaša intuicija vam pomaga zaznati in predvideti, kako se obnašati v vsaki situaciji. Neverjetno znate narediti velik prvi vtis in začutiti, kdo vam je resnično naklonjen in kod ne. Morda je to zaradi vaše intuitivnosti ali pa morda iz radovednosti, če imate pravi občutek.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi ALI STE NEPREDVIDLJIVI, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?