ALI STE NEPREDVIDLJIVI, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

Ali ste nepredvidljivi, glede na vaše astrološko znamenje?
Ali ste nepredvidljivi, glede na vaše astrološko znamenje?

Ali ste nepredvidljivi, glede na vaše astrološko znamenje?

Predviden čas branja 7 minut

Ljudi, rojene v nekaterih znamenjih lahko zlahka preberemo in nam je hitro jasno, kaj lahko od njih pričakujemo, drugi pa so zelo nepredvidljivi in lahko v vsakem trenutku presenetijo s kakšno dobro ali slabo nepredvidljivo reakcijo. Preverite, ali ste nepredvidljivi glede na vaše astrološko znamenje?

Če bo kdorkoli skočil v tvegano situacijo, je to zagotovo oven, ki je nepredvidljivo znamenje. S silovitim prizadevanjem za napredovanje, lahko zelo impulzivno in hitro spremeni svojo pot. Oven verjame, da je za najboljše stvari potrebno tvegati in se odločiti v danem trenutku. Tudi če to pomeni, da bodo sredi dela vstali in se podali na prijetno kavo s prijateljem. Všeč vam je, da prevzamete odgovornost in uživate v tem da nenehno presenečate. Kljub temu, se, ko nekaj obljubite, lahko zanesejo na vas.

Bik, ki je najbolj trmast od vseh znamenj, ni najbolj nepredvidljiv. On ima rad svoj načrt, ki mu zvesto in motivirano sledi in ne mara da ga pri tem kdo zmoti. Spremljajo ga brezkompromisna prepričanja in ideje, ki onemogočajo nepredvidljive korake. Nepredvidljiv je le takrat, ko se bori za tisto, kar je njegovo, kar ljubi z vsem srcem. Takrat se lahko prelevi v trenutku v bolj agresivno in konfliktno osebo, ki ne izbira besed. Trdo dela za svoj uspeh in imetje. Zato mu nepričakovane situacije lahko povzročijo stres.

Dvojčki ste zelo družabni, klepetavi, prijazni, v naslednjem trenutku, ko vas nekaj zmoti, pa zelo nepredvidljivi, celo malce sarkastični. Večkrat ponavljate enako zgodbo, znova in znova. Skačete iz teme na temo, tako da ste za prijatelje izredno nepredvidljivi. Preveč ste energični in preveč navdušeni, zato nepredvidljivo skačete iz enega pola na drugega in ob vas oseba nikoli ne ve, kaj lahko pričakuje v naslednjem trenutku.

Ali ste nepredvidljivi, glede na vaše astrološko znamenje?

Rak je znan po svojih intenzivnih nihanjih razpoloženja, kot tudi po občutljivosti. Vse to ga večkrat vodi v nepredvidljive reakcije, še posebej takrat ko je nekoliko ranjen ali razočaran. Ne potrebuje veliko, da se prelevi iz prijaznega in prijetnega raka, do povsem zaprtega, ali celo malce agresivnega, skratka nepredvidljivega. Ta nepredvidljivost se lahko izkaže za težavo v njihovem življenju, saj lahko v trenutku pokvarijo kar so si dolgo in s trudom gradili.

Lev vedno poskrbi, da je v središču dogajanja in če se slučajno znajde v dolgočasni rutini, lahko v trenutku postane zelo nepredvidljiv. Težava je, da preveč hrepeni po središču pozornosti. Zato velikokrat odreagira zelo nepredvidljivo. Zaradi svoje dramatičnosti se levi radi spuščate v razne nepremišljene podvige, saj dobro veste, da ste dovolj močni da zaključite kar si zastavite, tudi če to pomeni, da boste deležni nepredvidljivih ovir.

Devica ni nepredvidljiva, ampak jo je zelo lahko prebrati. Če pa vam ne uspe, vam bo sama razložila svoja zastavljena pričakovanja in cilje. Nikoli se popolnoma ne zadovolji z ničemer, ker je perfekcionist, ki smatra, da se z nepredvidljivimi reakcijami ustvarjata le zmeda in nervoza. Ona je prepričana, da je vse kar se dogaja vendar potrebno najprej proučiti in analizirati. Devico utruja tudi nepredvidljivost drugih.

Ali ste nepredvidljivi, glede na vaše astrološko znamenje?

Tehtnica je sicer oseba, ki vedno pokaže kaj misli in čuti. Njena nepredvidljivost se poveča takrat, ko se čuti ogroženo. Takrat se je iz najbolj prijazne in tople osebe sposobna preleviti v nesramnega človeka, ki zna tudi užaliti. V poslu in pri financah ne mara nepredvidljivih situacij, raje ima znano okolje in dobro začrtane smernice. Tehtnice spremlja prirojena zmožnost, da že v naprej opozorijo, kaj bodo naredile v primeru zapletov in težav. Tako da jih ne prištevamo med najbolj nepredvidljive.

Škorpijon je zelo nepredvidljivo bitje, ki se tudi takrat, ko so njegovi koraki preveč drzni za ostale. Ne ozira na mnenje okolice in nadaljuje s svojimi nepredvidljivimi strastnimi akcijami. Čeprav morda deluje manipulativen, je pravzaprav to čustvo, ki izhaja iz globoko zakoreninjenih negotovosti. Kar mu večkrat povzroči nepredvidljiv odziv. Vsa ta nakopičena strast se lahko na vseh področjih hitro spremeni v jezo in nepredvidljive reakcije. Zlasti ko gre za finančne ali spolne zadeve, ali pa preprosto takrat, ko ne dobite tistega, kar si želite.

Strelec je znan po svoji želji po hitrem napredovanju v življenju, brez da bi najprej upošteval svoja dejstva, zato ga lahko večkrat označimo kot nepredvidljivega. Postane tako zelo raztresen in želi vse še preden mu pripada. Zato izbira razne nepredvidljive korake, da doseže svoje bistvo. Svojo nepredvidljivost uporablja na hudomušen način, zato mu je nihče ne zameri. Pomanjkanje stabilnosti in doslednosti v življenju ga večkrat popelje v nepredvidljive dogodivščine, ki ga vsekakor bogatijo.

Ali ste nepredvidljivi, glede na vaše astrološko znamenje?

Kozoroga uvrščamo med osebe, ki načeloma ničesar ne počnejo nepredvidljivo. Tudi njihovi koraki niso nepredvidljivi, saj imajo vedno pripravljen načrt, ki je seveda tudi finančno dobro podkovan. Ker ste kozorogi tako zaskrbljeni zaradi svojega ugleda, osebnosti in podobe, ne uporabljate nobenih nepredvidljivih korakov. Raje se držite svojih ustaljenih vzorcev, za katere ste prepričani, da ne potrebujejo note tveganja in nepredvidljivosti.

Vodnarja uvrščamo med najbolj nepredvidljiva znamenja. On nikoli ni povsem prepričan, kaj se mu obeta jutri. To je oseba, ki je pripravljena, ko se njej zazdi povzdigniti glas, začeti prepir ali pa se brez pojasnila enostavno umakniti iz obzorja. Nestrpni in trmasti vodnarji, lahko z nepredvidljivo reakcijo presenetijo takrat, ko to od njih najmanj pričakujete. Včasih bodo naredili nekaj nenavadnega, samo da bi povečali svojo pomembnost v družbi.

Ribe so zasanjane in se pogosto izgubljajo v svojem domišljijskem udobju, vendar znajo včasih tudi nepredvidljivo presenetiti, tako v dobrem kot tudi v slabem smislu. Njihove reakcije so lahko precej nepredvidljive še posebej takrat, ko se zaradi nekoga ali nečesa ne počutijo dobro in sprejeto. Vsakdo doživi vzpone in padce vsakodnevnih zadevah, vendar riba na padce odreagira precej nepredvidljivo.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KOGA MOTI POZITIVNA PLAT VAŠEGA ZNAMENJA? in SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI PREHITRO POSTANEJO ODRASLA IN ZRELA?