Ujemanje rojenih v vodnih znamenjih prinaša poplavo čustev: rak, ribi, škorpijon

Znamenja so v razmerjih medsebojno zelo raznolika. Kakšno pa je razmerje, v katerem se najdeta dve osebi, rojeni v vodnem znamenju. Voda seveda simbolizira močno čustvovanje, povečano notranje zaznavanje in občutljivost, kar sovpada z rojenimi v znamenju raka in ribe. Škorpijoni znate svoja čustva boljše nadzorovati, kaj pa če se znajdete v razmerju z občutljivim rakom ali ribo. Preverite ujemanje rojenih v vodnih znamenjih!

So morda takrat vaše zaznave bolj intenzivne in podvigi bolj romantični? Kaj je tisto, na kar bi morala biti s partnerjem, če sta rojena v vodnih znamenjih bolj pozorna?

Ujemanje rojenih v vodnih znamenjih prinaša poplavo čustev: rak, ribi, škorpijon

Dve vodni znamenji sta si med sabo zelo podobni, imata iste želje, oziroma podobne poglede na svet. Po drugi strani si lahko gresta ti dve osebi dolgoročno na živce, saj sta si po eni strani podobni in težko vodita ter usmerjata druga drugo. Nobenega od njiju ni strah globokih čustev, imata občutek, da sta na nek način povezana. Vendar o teh stvareh težko komunicirata, saj sta oba bolj zaprte narave. Še posebej zmedeno delujeta na čustvenem področju, saj si po eni strani želita pozitivnih sprememb, po drugi strani pa se jih bojita in sta raje na varnem, ter se prepuščata naključjem, saj vama je ta pot veliko lažja.

Preverite, sinastrijo ujemanja s svojo ljubljeno osebo!

Večkrat se med partnerjema, rojenima v vodnih znamenjih pojavi občutek nerazumevanja in nespoštovanja. Ves čas čutita neko toplino in ravno zaradi tega si veliko pomenita. Kljub temu imata problem, saj se morata najprej rešiti določenih vzorcev iz preteklosti, ki vaju bremenijo.

V vajinem odnosu se lahko pojavi posesivnost, vendar čisto brez pravih razlogov. To lahko občutno poslabša vajino komunikacijo. Če ena stran želi razčistiti vajine zadeve in dobiti odgovore na določena vprašanja, bo druga stran na trenutke dajala občutek, da ji je nekako vseeno, če ostaneta povezana ali ne.

Veliko vajine zaprtosti pred čustvi izvira tudi iz preteklosti, ker določenih stvari oziroma situacij še nista razčistila. Pojavljajo se obdobja nihanja razpoloženja in nesigurnosti vase, čeprav na zunaj morda eden izmed vaju deluje samozavesten. V vajinem odnosu je zelo pomembna iskrenost, na drugem mestu pa je zaupanje.  Vajin element voda govori o tem, da sta na čustvenem področju zelo labilna in včasih tudi naivna, kar pa lahko druge naredi zelo nervozno.

Ujemanje rojenih v vodnih znamenjih prinaša poplavo čustev: rak, ribi, škorpijon

Med vama se sicer nakazujejo močne povezave, vendar zahteva načrtovanje dolgoročnega sožitja, družine in skupnega življenja.

Veliko odrekanja in prilagajanja, saj sta premalo trdna v smeri konkretnih odločitev. V vajinem odnosu ne prepuščajta samo naključjem in si govorita da bo že nekako, ampak izkažita drug drugemu več  spoštovanja, ljubezni, pogovorov in globine.

Če si želita svetlo prihodnost tega razmerja, morata upoštevati močne povezave, veliko analiziranja, prelomnice in se soočiti z veliko neizrečenih besed. Vajino razmerje se lahko hitro prelevi v nevihto s točo, prinaša tudi nenehne spremembe. Ko se znajdeta v težavah, predstavlja neko motnjo ali zastoj na vajini poti, ki zahteva spremembo ali korekcijo načrtovane poti.

Ujemanje rojenih v vodnih znamenjih prinaša poplavo čustev: rak, ribi, škorpijon

Spremembe, ki jih toča prinese s seboj so vedno bolj neprijetne, saj od vaju zahtevajo prilagajanje.

Hkrati pa toča za vaju predstavlja lekcijo, ki vaju uči, da morata naslednjič pravočasno ukrepati in si ne delati prehitrih načrtov, ter zidati gradov v oblakih. Ko sta pod pritiskom, se odmakneta vase in potlačita čustva, vse dokler ne eksplodirata z uničujočo silo, ki lahko povzroči vajin zlom. Neustavljivo osredotočena drug na drugega se lahko izgubita v sanjah in fantazijah.

Vajina prednost so vajini čustveni valovi, ki udarno ustvarjajo ogromne količine energije. Zaradi vajine občutljivosti se naučita graditi težko lupino okrog srca, ki služi kot zaščita. Medsebojno sta si zelo podobna, saj vama dvojni vodni element daje globoko čustveno moč in objektiv, ki omogoča povečavo vsakega elementa kompleksnih individualnosti.

Če se medsebojno strinjata lahko odlično plujeta s skupno barko.

Vajina ljubezen zahteva reševanje notranjega miru in samodiscipline. Partnerski odnos na daljši rok deluje na višji ravni, saj je to je recept za popolno prenovo obeh osebnosti. Če to zmoreta in imata potrpljenje, se kot sopotnika močno dopolnjujeta.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi PARTNERSKI ODNOSI IN ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJ