Pozitivne lastnosti vašega astro znamenja lahko tudi koga zmotijo. Preverite!

Čeprav ste prepričani, da so vaše najbolj pozitivne lastnosti astro znamenja povsod dobro sprejete. Vendar lahko tiste najbolj izrazite tudi koga zmotijo. Preverite, koga moti pozitivna plat vašega znamenja!

OVNICA

Si zelo samozavestna in vedno prepričana v svoj prav. To lahko zmoti tvoje sošolke ali sodelavke, ki se trudijo, da bi te prehitele ali prav tako kot ti samozavestno nastopile. Tudi tvoja šef ali šefica te včasih čudno gledata. Ne upata na glas komentirati tvojih napak, ko pa se nanje tako hitro odzoveš.

BIKICA

Čeprav si odgovorna in imaš vse pod kontrolo. S svojim načrtovanjem in urejenimi zadevami vznemirjaš sestro ali brata, ki vse urejata v zadnji sekundi. Tudi tvoja občasna ležernost ali počasnost sta lastnosti. To tvoje bližnje večkrat vznemirita, saj ne razumejo, kaj delaš toliko časa, preden greš ven.

DVOJČICA

Tvoja klepetavost in radovednost ne poznata meja, zato lahko tvoji umirjeni starši ali sorodniki večkrat želijo, da bi nehala na dolgo razglabljati zadeve. Površnost, s katero se ti sicer odlično rokuješ, tvojo mami ali očeta večkrat spravi v slabo voljo, saj se velikokrat zgodi, da stvari v stanovanju niso na pravem mestu.

Koga moti pozitivna plat

RAKICA

Tvoja najbolj izrazita lastnost je občutljivost, ki gre na živce tvojim stabilnim in malce bolj hladnim prijateljicam, ki ne razumejo, kako se lahko zjočeš za malenkosti, ki jih znajo one z lahkoto preskočiti. Ko ti nekdo nekaj reče, ne takoj misliti, da se za besedami skriva nekaj negativnega, najprej razmisli.

Koga moti pozitivna plat vašega znamenja?

LEVINJA

Ponosna in tekmovalna se lažje prebijaš skozi življenje, vendar bi tvoj fant ali simpatija želel tudi kdaj odločati. Ob tvoji močni energiji in prodornosti, se lahko fantje ustrašijo, da ti ne bodo zmožni slediti in te seveda ukrotiti. Dovoli, da ti podarijo kakšen nasvet in te kdaj tudi oni usmerijo, čeprav točno veš, kaj je dobro zate.

DEVICA

Natančen pristop in točni izračuni, prav je, da imaš vse pod nadzorom, vendar lahko tvoje sošolke ali sodelavke močno razjezi, da ni iz tvoje strani nikoli nobene spontanosti. Moti jih, da si ne dovoliš, da bi kdaj doživela kakšno presenečenje, saj imaš vendar vse v naprej načrtovano, brez pomanjkljivosti.

TEHTNICA

Skrb za telo in lepoto je pohvalna lastnost, vendar za tvojega fanta, ki te sicer obožuje rahlo moteča. Z urejanjem večkrat pretiravaš in namesto, da bi se skušala urediti čim bolj enostavno, ti vedno najdeš še kakšen popravek, ki ga ne bi smela izpustiti. Fant te bo enkrat, dvakrat sicer počakal, da dokončaš, nato se bo začel jeziti.

ŠKORPIJONKA

Prijateljice so sicer navdušene nad tvojim drznim pristopom in tem, da znaš hitro iz malenkosti narediti dramo, vendar jih lahko tvoje pretirano izpostavljanje in poudarjanje, kako seksi si res zmoti. Vse ima svojo mejo, zato še posebej, če si v vezi ne preizkušaj kje je rob, ko poudarjaš svoje atribute.

Koga moti pozitivna plat

STRELKA

Ti zaspanka, ki znaš uživati, svoje starše večkrat razjeziš s svojo ležernostjo in spontanostjo. Ker si neodvisna se tudi težko prilagajaš, zato ne bodi presenečena, če ti družinski člani večkrat očitajo, da si samosvoja in da se ne držiš raznih sklenjenih dogovorov. Ostani spontana, vendar upoštevaj tudi dogovore.

Koga moti pozitivna plat vašega znamenja?

KOZOROGINJA

Poslovni uspeh in urejene finance, to je tvoj način, brez katerega težko živiš, kar je sicer pohvalno, vendar s takšnim delovanjem motiš spontane, razigrane prijateljice, ki jim več pomeni zabava in užitek in enostavno ne razumejo, kako si lahko vedno tako vpeta v delovne in študijske obveznosti.

VODNARKA

Nenavaden način, s katerim prodiraš te naredi zelo zanimivo in unikatno, vendar je tvoja družina včasih malce presenečena ali celo ogorčena, ko pretiravaš ali z obnašanjem ali z izbiro oblačil. Prav je, da si drugačna, vendar skušaj v situacijah, ki zahtevajo umirjenost in uglajenost biti bolj prilagodljiva.

RIBICA

Veliko časa preživiš v svojem fantazijskem svetu in iščeš svoj mir in tišino, vendar ne bodi presenečena, če se ti prijateljice čudijo, ko se brez da bi razložila umakneš in se zapreš vase. Domišljijski svet je tvoj dom, vendar bi bilo dobro, če bi ga večkrat zapustila in se raje družila s prijateljicami.

Preberite tudi ŽENSKE, KI IZSTOPAJO IZ POVPREČJA