Preverite, katere so tiste ženske, ki izstopajo iz povprečja!

Nekatere med vami ste zelo sproščene, vedno se znate prilagoditi, druge vedno komplicirate, tretje pa skušate vedno poiskati zlato sredino. Vas zanima, katere ženske izstopajo iz povprečja?

NAJBOLJ ENOSTAVNA IN SPONTANA ….je zagotovo STRELKA.

Ženske, ki izstopajo iz povprečja

To je ženska, ki se v svojem teku skozi življenje resnično ne obremenjuje z ničemer. Vedno nasmejana. Polna dobrih domislic in hudomušnega smisla za humor se zna nasmejati še tako zoprni anekdoti in poiskati dobro v vsem slabem. Če je katera od prijateljic slabe volje, je najboljše, da pokliče strelko. Ona ji bo s svojimi modrimi nasveti hitro pokazala, da je življenje optimističen skok v morje, ki ga spremljajo sončni žarki.

Zanjo težave predstavljajo odskočno desko k stabilizaciji in kjerkoli se nahaja se zna odlično zliti z okolico. Seveda neobremenjena in sproščena. Ko je na obisku ali prireditvi, se bo zadovoljila z najslabšim stolom ali plastičnim kozarcem, saj je zanjo pomembno le, da se zabava, zato zagotovo spada med ženske, ki izstopajo iz povprečja.

Preberite tudi NAJBOLJŠA PRIJATELJICA IN NJEN ASTRO PROFIL

NAJBOLJ KOMPLICIRANA IN ZADRŽANA ….je zagotovo RIBICA.

Ženske, ki izstopajo iz povprečja

Ribica spada med ženske, ki izstopajo iz povprečja

Ribice ste v večini zapletene osebnosti. Obožujete argumente, ki vas lahko v svojih slabih dneh izčrpajo, oslabijo. Morate se naučiti, kako uspeti ohraniti duševno in čustveno celovitost. Koščki njene sestavljanke se večkrat porazgubijo. Zato sama sebi otežuje določene situacije, namesto da bi bila spontana.

Ker riba ve, da lahko povsod najde zaplete in težave, se bo znala poistovetiti s prijateljicami in videti njihove težnje, ter jim tudi pomagati. Zaradi svoje nesigurnosti je večkrat v ozadju in prepusti, da drugi namesto nje prevzamejo glavno vlogo. Na področju ljubezni ji lahko kompliciranje ali pretirana zadržanost vzameta kakšno priložnost, ko pa jo dobi, zna s svojim delovanjem prijetno presenetit.

Preberite tudi ŽENSKE, KI TEŽKO PREKINEJO SLABO RAZMERJE

NAJBOLJŠI MEDIATOR SPRTIH STRANI….je zagotovo TEHTNICA.

Ženske, ki izstopajo iz povprečja

Vodnarka zagotovo sodi med ženske, ki izstopajo iz povprečja

To je ženska, ki vedno poišče pravo resnico in pravico. Ona zaznava, kdo je tisti, ki ima prav in ga je potrebno zaščititi. S svojim diplomatskim pristopom na umirjen način poudari kar je potrebno. Zna celo utišati najbolj besno prijateljico in na lep način razložiti, kje so meje.

Obkroža jo veliko prijateljev, saj je zelo ne konfliktna in prijetna, vendar samo dokler se ji kdo ne zlaže, ali je skuša zavesti. Takrat bo najprej vdihnila in izdihnila, nato se bo borila za pravico, seveda na dostojanstven način. Ona ne napada, nima ljubosumnih izpadov in nikoli nikogar ne obtožuje po krivem.

Preberite tudi ŽENSKE ZODIAKA, KI SO NAJBOLJ VITALNE

Ali s svojimi lastnostmi tudi vi izstopate iz povprečja? Preverite svoj astro profil in izvedeli boste!

Pripravljeno za Cosmopolitan