ŽENSKE, KI PREVEČ RAZGLABLJAJO SO ROJENE V ZNAMENJU…

V katerem astrološkem znamenju ste rojene ženske, ki rade pretirano razglabljate?
V katerem astrološkem znamenju ste rojene ženske, ki rade pretirano razglabljate?

V katerem astrološkem znamenju ste rojene ženske, ki rade pretirano razglabljate?

Predviden čas branja 4 minute

Razglabljanje vključuje ponavljajoče se misli, ki ne nehajo siliti na plano, osredotočeno je na ponovno pregledovanje preteklih dogodkov ali skrbi. Razglabljanje je škodljivo, ko gre za nenehno ponavljanje negativnih izkušenj, pretirano samoobtoževanje ali samokritičnost, težave pri opuščanju preteklosti in občutek ujetosti v negativne miselne zanke. Razmišljanje o določenih dogodkih vam lahko pomaga predelati močna čustva, ter poiskati odgovore in rešitve, razglabljanje ali prežvekovanje pa je povezano z manj proaktivnim vedenjem in negativnim razpoloženjem. Razlogi za pretirano razglabljanje so lahko nizka samopodoba, zunanji dejavniki, pomanjkanje nadzora nad življenjem, perfekcionizem, ter negativne izkušnje.  Katere ženske zodiaka rade preveč razglabljate?

Device ste znane po svoji pozornosti do podrobnosti in analitičnem umu, zato ko govorimo o razglabljanju zasedate prvo mesto. V mislih neprestano analizirate, tudi tisto, kar je za vse ostale že zaključeno. V situacijah želite razumeti vsak vidik in iščete rešitve za konflikte tudi takrat, ko so že za vami. Pogosto vas skrbijo morebitne posledice preteklih dejanj, tudi tistih, ki jih nikakor ne morete več spremeniti. Vedno želite razumeti vse kar vas obdaja, zato določene misli kar naprej ponavljate. Včasih razglabljate zato, ker pričakujete, da se bodo drugi, če jim boste nekaj še enkrat razložili morda z vami strinjali.

V katerem astrološkem znamenju ste rojene ženske, ki rade pretirano razglabljate?

Dvojčice obožujete komunikacijo in zelo rade razglabljate in razpravljate in pri temu vam je bistvu vseeno, če vas kdo resnično posluša ali ne. Discipliniran in strateški pristopu k reševanju problemov nista v vaši domeni, stavite na to, da če boste o nečem večkrat spregovorili, se bo morda rešilo. Vse nenavadne situacije dvojčicam sprožijo prežvekovanje misli in dejanj, včasih celo verjamete, da lahko s tem načinom pridobite nadzor nad določeno situacijo. Razglabljanje, drage dvojčice je lahko problematično v partnerskih odnosih, še posebej če imate ob sebi osebo, ki je alergična na neprestano ponavljanje določenih situacij in besed.

Rakice največkrat razglabljate na področju čustev. Težko se sprijaznite z raznimi stanji, ki niso odvisna od vaših odločitev, zato v mislih neprestano iščete razloge, ki jih redko tudi najdete. Tudi ko ste v ljubezni zadovoljni, veliko premlevate o tem, kaj bi lahko šlo narobe. Pred stresnimi dogodki se vam večkrat zgodi, da o njih prej in potem pretirano razmišljate. S pretiranim razmišljanjem v negativni smeri se lahko ujamete v krožno, ponavljajočo se zanko frustracij in stresa. V odnosih s prijatelji in bližnjimi lahko nezmožnost opustitve argumentov in nagnjenost k razglabljanju še poveča napetost, zato se potrudite, da po konfliktu živite naprej in ga pozabite.

V katerem astrološkem znamenju ste rojene ženske, ki rade pretirano razglabljate?

Ribice ste znane po tem, da želite vse kar se vam zgodi in kar vas spremlja razčistiti. Ko ostanete brez želenega odgovora, začnete razglabljati in potovanje po mislih je lahko skoraj neskončno. Odgovora pa običajno od nikoder, kar vas posledično vodi še v večjo nesigurnost vase. Ker ste občutljivi vam velik problem predstavlja to, da bi spontano opustili negativne izkušnje. Vedno preveč razmišljate o določenih scenarijih še preden se zgodijo, ter razpravljate in s tem včasih obremenite še ostale. Tudi ko se konflikt ali določena zgodba konča, boste ribice še naprej raziskovale čustva, ki so v ozadju, in iskale globlje razumevanje situacije.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi KAKO PREMAGATI NARCIZEM? in PSIHOLOŠKA OBRAMBA IN NESTRPEN ODZIV