Horoskop: 12 znamenj skozi življenjsko pot

Znamenja zodiaka lahko primerjamo z življenjem, ki se začne z rojstvom, otroško razigranostjo, ter se nadaljuje z mladostniško upornostjo in nato prehaja v zrelost srednjih let. Nato sledi obdobje, ki je bolj modro in dovršeno, sledi pa mu starost. Vas zanima, kako deluje 12 znamenj skozi življenjsko pot?

Periodo začenja oven, prvo znamenje zodiaka in jo zaključuje znamenje rib, ki je prispodoba visoke starosti in višjega dojemanja. Katero obdobje pa ustreza vašemu znamenju?

OVEN

Oven je pravi novorojenček zodiaka. Ta radoveden malček želi biti vedno prvi in s svojim nemirnim temperamentom zna poskrbeti zase, tudi takrat ko je nemočen. Je nekdo, ki vedno hrepeni po več, vendar je po drugi strani resnično navdušen nad preprostimi stvarmi v življenju.

Njegov moto: »Ne bojim se ničesar, jaz sem najpomembnejši in lahko zavihtim vse okoli prsta. Moram samo začeti glasno jokati in takoj bodo izpolnili mojo željo!«

Horoskop: 12 znamenj skozi življenjsko pot

BIK

Bik je majhen otrok zodiaka. Njegovo poslanstvo je ustvarjanje lepote in učenje, kako voditi in deliti prijetne užitke z ljudmi, ki so mu blizu. Vedno se uči o sebi in odkriva nov sloj svoje občutljive narave. Dobro se ta otrok zaveda, da si lahko s trudom prizadeva ustvariti kar koli, kar si zaželi.

Njegov moto: »To sta mama in oče, in hočem, da mi posvetita več pozornosti! Če želita, da sem srečen, mi morata kupiti več igrač. Vse je moje, nikomur ne dam ničesar.«

DVOJČKA

Dvojček je malček, ki se uči govoriti. Čustveno je čisto na mestu, vendar na trenutke zelo zmeden in neodločen. Lačen je znanja, ustvarjanja, gradi prijateljstva, sprašuje, vendar ne odgovarja, če je užaljen. Je zelo uporen in zavrača sprejemanje zadev v tradicionalni smeri.

Njegov moto: «Moje besede so magične, govorim in vsi me radi poslušajo. Najbolj zanimive stvari, ki jih mislim, odsevajo večjo pozornost, ki jo privlačim.«

RAK

Rak je odrasel otrok, ki želi biti neodvisen, vendar je še vedno močno povezan z družino. Večkrat se čustveno zlomi, saj je občutljiv. Pripravljen je, da ohrani svoje vrednote življenja in ugotovi, kdo je v resnici. Primanjkuje mu potrpežljivosti in prilagodljivosti, zato ga marsikdo ne razume.

Njegov moto: » Želim, da me razvajate, medtem ko delam, kar hočem. Drugače se bom začel jokati. Moj dom je moj grad, tukaj se najboljše počutim.«

Horoskop: 12 znamenj skozi življenjsko pot

LEV

Lev je mladostnik, ki zagotovo ve, kaj hoče, ve, kdo je, in ima zastavljene bogate cilje za prihodnost. Ko stopi ta mladostnik v prvo pravo službo, se znajde visoko in uživa v pozornosti toliko časa, kolikor je mogoče. Saj v resnici ne želi, da bi odrasel, ampak napredek je tako zelo sladek.

Njegov moto: “Dovolj sem star, da delam, kar hočem. Mlad sem, čeden in močan, vem vse, drugi se lahko bodisi strinjajo z menoj ali pa naj se umaknejo.»

DEVICA

Devica je mlada odrasla oseba, ki se mora sama začeti postavljati na noge. Venomer išče večji in širši pomen v življenju. Naučila se je, da lahko v kritičnih situacijah spodbudi svoj ego. Z veseljem pomaga vsem tistim ki pomoč resnično potrebujejo, saj premore razigrano mladostno energijo.

Njen moto: » Življenje ni samo zabava in igra! Nekateri morajo delati, da bi uspeli.«

12 znamenj skozi življenjsko pot

TEHTNICA

Tehtnica je oseba, ki je stara od 25 do 30 let. To pomeni, da ima ves svet pred sabo. Veliko stavi nase, vzdržuje svojo lepoto in eleganco. Pripravljena se je vrniti v preteklost in občudovali vse, kar je naredila. Seveda je še vedno pripravljena doseči več, vendar ceni tudi svoje ravnovesje.

Njen moto:»V življenju je treba najti stabilnega partnerja. Partner bo prinesel smisel in radost v moje življenje in mi pomagal doseči več. »

Horoskop: 12 znamenj skozi življenjsko pot

ŠKORPIJON

Škorpijon je oseba tik pred 30 leti. Nagnjen je k globlji analizi in ocenjevanju. To ne pomeni, da je nesiguren in nesrečen, prej je impulziven, na višku svojih moči. Preveč svojega življenja je porabil, da bi se prilagajal drugim ljudem, zdaj pa je čas, da naredi, kar res želi.

Njegov moto: »Kaj bo v življenju prineslo več pomena? Mogoče je to strast ali uspešna kariera? »

STRELEC

Strelec je odrasla oseba, ki je zbrala modrost svojega časa, opravila številne življenjske lekcije in razmišlja bolj filozofsko, a se še vedno počuti mladostno. To je obdobje krize sredine življenja, ko se želja po svobodi povečuje in težje je doseči kompromise. Strelec je preskočil vse preizkušnje in krize, zdaj pa je nekdo, ki rad potuje.

Njegov moto: »Življenje nadaljujem in na obzorju vedno obstajajo nove priložnosti! Moral bi še naprej sanjati in imeti cilje, ki jim sledijo! “

KOZOROG

Kozorog je resna odrasla oseba, ki si prizadeva za stabilen družbeni status, ker se počuti, da je starost tik za vogalom. Vso dramo zna preseči, zato se je pripravljen vzpenjati k boljšemu načinu življenja in razmišljanja, tistemu, ki vključuje odklanjanje negativnosti in resno delo, na poti k svojim ciljem.

Njegov moto: «Človek je sam svoj dosežek. Potrebna je ambicija in vztrajnost, v življenju ni prostora za obžalovanje.«

Horoskop: 12 znamenj skozi življenjsko pot

VODNAR

Vodnar je odrasel, saj je imel možnost srečati veliko spoznanj o življenju in je opustil številne iluzije, ki so ga blokirale. Pripravljeni se je soočati s kruto resnico in modro sprejemati tudi težje odločitve, ki jih prinaša njegova življenjska pot.

Njegov moto: «Ljubezen je iluzija, prijateljstvo je za vedno. Želim biti obkrožen z ljudmi, ki delijo moje interese in ideale, vse ostalo je nepomembno.«

RIBI

Ribica je starejši človek na koncu njegovega zemeljskega življenja, ki je spoznal, da niso najbolj pomembne fizične, ampak duhovne zadeve. Pleše, ko se mu zahoče, ustvarja zaradi boljšega občutka in se zna zadržati pred izbruhi. Tukaj je, da se poveže z notranjim ustvarjalnim genijem in doživi resnično bistvo življenja.

Njen moto: «Ni sveta brez preteklosti in prihodnosti. Tudi če poznam vse trike na svetu, bodo samo moja ljubezen, resničnost in sočutje rešili dušo in mi prinesli veselje!«

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ASTRO ZNAMENJA IN POVEZAVA S PRETEKLIMI ŽIVLJENJI