Astro znamenja in povezava s preteklimi življenji

Vas zanima, kaj ste bili v prejšnjem življenju in kako je z vašimi globokimi koreninami povezano vaše zodiakalno znamenje? Imate kdaj občutek, da je pri vas prisotna povezava s preteklimi življenji?

OVEN

V preteklih življenjih je bila vaša duša bili zagotovo samotarski bojevnik, vojak, vitez, lovec, skratka nekdo, ki je večino časa porabil za pridobivanje moči, poguma, fizične spretnosti, pobude, neposrednosti in impulzivnosti. Vse te lastnosti ste dobili sedaj kot darilo, da se lažje soočate z življenjskimi situacijami.

Vaše preteklo življenje je bilo polno težkih pogojev. Močan fokus, ki je bil potreben za razvijanje sposobnosti preživetja in neustrašnega duha vas spremlja tudi sedaj. Od tod tudi vaša nagnjenost, da poskušate vse narediti sami.

Astro znamenja in povezava s preteklimi življenji

BIK

V preteklih življenjih ste bili močno povezani z zemljo, bili ste kmetje, lastniki zemljišč, gradbeniki, stabilni in precej ali razmeroma uspešni stebri družbe, ki so imeli ustaljeno in predvidljivo življenje.

Varnost je bila njihova mantra in uspelo jim je sorazmerno mirno in tradicionalno življenje s poudarkom na preprostih življenjskih užitkih in pridobivanju materialnih dobrin. Vse to je bikova želja, ki mu omogoča prijetno življenje. Pogosto ste bili povezani z revščino in pomanjkanjem, od tod tudi izvira vaša želja po varnosti in seveda ljubezen do hrane.

Vas zanima povezava s preteklimi življenji?

DVOJČKA

V preteklih življenjih ste dvojčki zagotovo razvijali svoje miselne sposobnosti in um. Delovali ste kot trgovci, umetniki, pisci, pisatelji, vajenci in pripovedovalci. Živeli ste v mestu, kjer ste veliko komunicirali in delili svoje izkušnje.

Potrebovali ste pozornost sovaščanov in seveda veliko znancev. Neprestano ste čutili željo po spremembi in dogajanju. Če ste se znašli v praznem obdobju, ste znali poskrbeti za akcijo, od tod izvira dvojčkov nemir, obarvan z močno nepotrpežljivostjo.

RAK

V preteklih življenjih ste živeli v tradicionalnih plemenih, klanih ali majhnih skupnostih, ki jih povezujejo krvni odnosi. Razvijali ste gnezdenje, družinsko vzgojo in negovanje. Nastopali ste kot mati, vodja velike družine, zaščitnica zemlje in države. Vedno in v preteklosti in sedaj je pri vas obstajala močna povezava s tradicijo.

Vaše življenje je bilo pogosto težko, vendar varno in polno pomembnih družinskih odnosov. Zaradi močne povezanosti z družino imate lahko tudi sedaj težave s težko družinsko karmo, duševnimi boleznimi.

Preteklost

LEV

Vaše preteklo življenje je bilo kraljevsko, glamurozno. Bili ste plemič, kralj, bogat meščan ali nekdo, ki je vodil večje skupine. S temi pozicijami ste že v preteklih življenjih prejemali velika priznanja, bodisi podedovano bodisi pridobljeno z osebnimi dosežki in sijočo osebnostjo.

V tem življenju lahko iz teh izkušenj povzamete predvsem to, da ste posebni, da ste močni ter seveda zelo pogumni. Spremlja vas sposobnost, da pritegnete pozornost in srce množice, tudi v sedanjem življenju.

Kakšna je vaša povezava s preteklimi življenji?

DEVICA

Device ste bile v preteklosti trdi in marljivi delavci. Znašli ste se v vlogi hlapcev, sobaric, vaških kmetov, sužnjev. Preteklo življenje je bilo precej ponižno in delovno, skoraj že naporno, z veliko osredotočenosti na službo, rutino in razvijanje dobre delovne etike. Vse to vam pomaga v tem življenju, saj znate biti zelo motivirani, pridni in varčni.

Iz preteklih življenj nosite veščino, da težave rešujete racionalno in pametno. Zaradi povečanega delovnega zagona si niti včasih niti danes ne znate odtrgati časa za sprostitev.

TEHTNICA

Vaša pretekla življenja so bila namenjena umetnosti, kulturi, glasbi, modi, arhitekturi in lepoti. Živeli ste razkošno, kot del visoke družbe, kjer ste se lahko prepuščali nežnemu spoštovanju in umetnosti. Imeli ste tudi vlogo sodnika ali mediatorja sprtih strani.

Zaradi tega, ker obožujete ljubezen, ste bili v preteklosti poročeni ali v dolgotrajnem partnerstvu. V to življenje ste stopili z darom kompromisa, razumevanja, potrpežljivosti do drugih, očarljivosti, diplomacije. Težko pa delujete in se odločate sami.

Preteklost

ŠKORPIJON

Vaša pretekla življenja so bila težka in zahtevna, polna burnih dogodkov, kot so smrt, vojna, boj z močmi, travme, kataklizme ali preganjanja. Zaradi tega ste razvili čustveno moč, ki jo v tem življenju še kako koristno uporabljate. Zdaj vas nič ne more prestrašiti ali šokirati. Bili ste vojaki, kirurgi, šamani, zdravilci ali ste se ukvarjali z okultnimi znanostmi, kar je tudi sedaj na vrhu vaših zanimanj.

V tem življenju ste zelo zaščitniški do sebe in svojih resničnih motivov, saj težko zaupate drugim. Razvili ste močno seksualno energijo, ki ste jo uporabljali, da bi od drugih dobili tisto, kar ste želeli.

STRELEC

Strelci ste popotniki in nomadi preteklih stoletij. Povezani ste bili s konji ali pa ste morali potovati zaradi dela, kot potujoči učitelji, pripovedovalci, mornarji, gusarji, trgovci. V iskanju višjega znanja nikoli niste obtičali in ta lastnost vas vodi tudi sedaj. Najbolj ste uživali v raziskovanju tujih dežel, pridobivanju znanja in širjenju na druge konce sveta.

V tem življenju se lahko v tujini počutite kot doma in komunicirate s tujci kot z nekom, ki ga zelo dobro poznate. Živeli so, da bi našli pravega učitelja ali modrosti. Njihovo življenje je bilo namenjeno višjim ciljem in idealom, tako živijo tudi sedaj.

Vaša povezava s preteklimi življenji

KOZOROG

Kozorogi ste v preteklih življenjih imeli ali dosegali višje ravni družbenega statusa in avtoritete. Iskali ste prestiž, spoštovanje in nadzor in navadno ste ga dobili s trdim delom ali drugimi sredstvi. Bili ste guvernerji, voditelji, nekakšni vladarji, namestniki, izvršilni delavci, sodniki ali nadzorniki.

V to življenje prinašate iz preteklih življenj ambiciozno nagnjenost in občutek večvrednosti, kar je lahko gonilna sila za dosego uspeha, vendar pa lahko škoduje odnosom. Vaši položaji so pogosto zahtevali ločeno in resno ravnanje, kar vam zdaj daje bolj zadržano naravo in težko.

Astro znamenja

VODNAR

V prejšnjih življenjih ste bili nenavadni vodnarji del navadnih ljudi. Prebivali ste v družbah, ki so živele skupaj, delale skupaj, skupaj vzgajale otroke. Med ljudmi je bilo močno čutiti prijateljstvo, vsak je imel svojo posebno vlogo. Bili ste hipiji, teozofi, liberalci ali drugi takšni progresivni ali uporniški člen v smeri raznih gibanj.

Označeni ste bili kot socialni reformatorji in ideologi preteklosti. Iz preteklosti ste v sedanjost prinesli velika prizadevanja in ideale, vendar bi se morali začeti manifestirati v skupno dobro, sicer bodo vse vaše iznajdljive ideje ostale samo sanje.

RIBI

V preteklih življenjih ste se nahajali v nekakšni izolaciji od družbe in običajnega sveta. Delovali ste v samostanu, samotnem obstoju, bolnišnici, zaporu, skratka brez ustrezne fizične svobode. V preteklih življenjih ste bili morda kot znanstvenik, ves čas laboratoriju.

Ker ste imeli številne mistične izkušnje, višja stanja zavesti, razodetja ste prišli v ta svet z veliko notranje modrosti in brezpogojne ljubezni. Zaradi številnih preteklih težav je danes vaša duša bolj mehka in modra.

Preberite tudi IZKUŠNJE IN ASTRO ZNAMENJA: SE ZNATE UČITI IZ NJIH?