Izkušnje in astrološka znamenja, ki se znajo učiti iz njih

Izkušnje so naš večni učitelj, ki ga znamo eni poslušati bolj, drugi manj. Znamenja, ki so izkušnje zanje zelo pomembne in se znajo učiti iz njih so…

Izkušnje in astrološka znamenja, ki se znajo učiti iz njih

BIK

Bik se zelo dobro zaveda, da so izkušnje v njegovem življenju še kako pomembne, zato jim posveča posebno pozornost. Iz njih zna povzeti pomembno in se iz njih naučiti nekaj, kaj mu lahko polepša sedanjost. Lekcije so tiste, ki mu v življenjskih situacijah pomagajo, da mu spremembe, še posebej nepredvidene ne povzročajo večjih težav.

Bik se dobro zaveda, čeprav uživa v coni svojega obdobja, da se tisti, ki venomer zavračajo spremembe žal ne premaknejo nikamor. Lekcije zemeljskemu biku omogočajo, da ostaja odprt za nove, vedno bolj kreativne ideje , tar da preko njih spozna, da se za določeno zadevo morda ni potrebno več naprezati, saj je do tega zaključka prišel že večkrat.

DEVICA

Devica najbolj upošteva izkušnje, povezane z delom in denarjem, ter seveda napredkom. Izkušnje ji omogočajo skrbno raziskovanje prednosti in poti, s katerimi je lahko boljša od drugih. Izkušnje jo tudi spodbujajo k nenehnemu raziskovanju ter analiziranju.

Tudi slabe lekcije so njej del uspeha, zato se jih devica ne sramuje. Še bolj se bo zaradi tega v prihodnje trudila. Lekcije jo učijo tudi tega, da do vrha ne bo prišla samo z motivacijo in vztrajnostjo, ampak da je potrebno razvijati tudi prilagodljivost ter potrpežljivost.

Izkušnje so tiste, ki vas bogatijo

Izkušnje in astrološka znamenja, ki se znajo učiti iz njih

TEHTNICA

Tehtnica je znamenje, ki uživa v harmoniji in osebnem napredku. Življenjske lekcije so njen najboljši način, da preko njih duhovno napreduje. Dobro se zaveda, da brez morebitne kritike, ali slabih izkušenj ni osebne rasti.

Življenjske lekcije ji tudi pomagajo, da spremeni določene korake in dejanja, ki so ji povzročali težave, seveda še preden ji nekaj negativnega pride v navado. Izkušnje, povezane s področjem čustev jo običajno stabilizirajo do te mere, da si ne dovoli, da bi slabi vzorci ponavljali in jo notranje vznemirjali.

RIBI

Ribi je znamenje, ki je tesno povezano z izkušnjami. Zanje so izkušnje tiste, ki jim podarjajo novo pot, saj intuitivno zaznavajo, kaj je potrebno storiti. Ribico izkušnje naučijo stvari in življenje poenostavljati in ne komplicirati.

Vtis želi preko izkušenj narediti z enostavnimi rešitvami. Lekcije ribica uporablja tudi za reševanje svojih težav, ko je v globokih dvomih. Takrat jo misel na grozno ali zoprno situacijo in njeno reakcijo lahko še kako zaščiti.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KOGA MOTI POZITIVNA PLAT VAŠEGA ZNAMENJA?