KO UGOTOVITE, DA NEKDO NI TO KAR STE MISLILI…

Kako odreagirate glede na vaše astrološko znamenje, ko ugotovite, da nekdo ni to kar ste mislili?

Kako odreagirate glede na vaše astrološko znamenje, ko ugotovite, da nekdo ni to kar ste mislili?

Predviden čas branja: 4 minutes

Nekoga imaš v zelo lepi luči, popolnoma zaupaš in seveda pričakuješ iskrenost. Potem pa se ta zgodba v momentu spremeni in ta oseba postane čisto drugačna, neprepoznavna. Trenutek, ko izgubiš spoštovanje do nekoga, je trenutek, ko se vse spremeni. Kako v tej situaciji, neglede na to ali je to fant, prijateljica, starš, sodelavka, soseda ali sošolka reagiraš glede na svoje astrološko znamenje?

OVNICA

Spoznanje, da prijateljica ni takšna kot si ves čas mislila, te za trenutek šokira, nato si pripravljena sprejeti, da si se o njej zelo zmotila. Vse kar opažaš običajno poveš iskreno in direktno v obraz, kar lahko povzroči, da se oseba na nasprotni strani nato sama odstrani iz tvojega življenja, ker ne prenese resnice.

BIKICA

V trenutku, ko bikica izgubi spoštovanje do nekoga, se zaveda, da je spoštovanje v bistvu še bolj pomembno od ljubezni. Ko bikica spozna, da je partner vse česar si ne želi, izgine spoštovanje, izgine tudi ljubezen, saj počasi izzveni in iskra njene ljubezni izgori. Sposobna se je umakniti, vse razmisliti in to osebo črtati iz imenika.

DVOJČICA

Dvojčica se v odnosih hitro znajde, tudi če se spreminjajo. Ona dobro ve, da lahko od ljudi v današnjem času pričakuje nepričakovano. Ker se načeloma izogiba globokim povezavam, se izogne tudi globokemu razočaranju. Njena flegmatična narava ji olajša trpljenje tudi takrat, ko jo najboljša prijateljica pusti na cedilu.

Kako odreagirate glede na vaše astrološko znamenje, ko ugotovite, da nekdo ni to kar ste mislili?

RAKICA

Ko rakica spozna, da nekdo ki je bil zelo blizu ni to kar je mislila, je to trenutek, ki se ga močno boji, saj prekinitev stikov ni njena najljubša vrlina. Še nekaj časa razmišlja, da vse skupaj morda ni res, vendar na koncu ugotovi, da se globoko v sebi ne boji oditi, ker ne morete biti z nekom, ki je ne spoštujete.

LEVINJA

Levinja je preveč ponosna, da bi se obremenjevala z nekom, ki ne izkazuje več spoštovanja in se je spremenil v odnosu do nje. Če se sodelavka, ki ji je bila zelo pri srcu začne obnašati drugače, nekorektno, ji bo levinja to povedala v obraz, v naprej pa bo z njo bolj rezervirana in previdna, kaj ji lahko zaupa in kaj ne.

DEVICA

Devica ima rada urejene odnose, zato hitro zazna ko nekdo do nje ni več naklonjen tako kot je vajena. Laži in neiskrenosti ne bo prenašala, zato je sposobna, ko je šokirana nad obnašanjem nekoga razmerje, kakršnokoli je tudi prekiniti brez odvečne razlage. Devica ne prenese da jo nekdo zavaja ali pa ji podarja prazne obljube.

TEHTNICA

Tehtnica ne morete biti več povezana z osebo, ki jo je skušala pretentati. Še posebej boleče zanjo je, ko spozna da jo je izkoristila oseba, ki ji je zaupala svoje najgloblje skrivnosti in bolečine. Hitro po šoku se tehtnica običajno odloči, da bo sicer globoko v sebi oprostila, vendar pa nikoli tega ne bo pozabila.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka hitro zazna, ko nekdo do nje ni več iskren oziroma spoštljiv, toda del nje še nekaj časa upa, da se moti. Ko je prepričana, da oseba, ki ji je zaupala ni takšna, kakor se je predstavljala bo vsem razložila, da je vedela, da se za masko skriva nekdo drug. Ob razočaranju se prebudi njena maščevalnost.

Kako odreagirate glede na vaše astrološko znamenje, ko ugotovite, da nekdo ni to kar ste mislili?

STRELKA

Strelka je najbolj neobremenjena z drugimi, zato pogosto takoj niti ne zazna, da se nekdo ki ji je pri srcu do nje obnaša drugače kot običajno. Ko pride do spoznanja, da so bile njene zaznave očitno napačne, se je sposobna s tem tudi soočiti in seveda veselo jadrati naprej k novim prisrčnim odnosom naproti.

KOZOROGINJA

Kozoroginja ko jo nekdo nepričakovano razočara, odreagira hladno in zadržano. V notranjosti pa se prepletata razočaranje in jeza, ki ju mora sama v miru predelati. S svojo stabilno naravo se niti ne trudi razumeti tistih, ki je ne spoštujejo dovolj, raje se brezkompromisno umakne in gradi na drugih iskrenih odnosih.

VODNARKA

Vodnarka ob tem, ko jo nekdo negativno preseneti in razočara čuti jezo, ki jo je sposobna tudi izrazito brez zadržkov. Ob ljudeh, ki do nje niso pošteni, prijetni in spoštljivi ne vzdrži niti dneva, saj je zagovornica iskrenih odnosov brez raznih spletk in nesramnih korakov, ki jih vodnarka nikoli ne odpusti.

RIBICA

Ribica je ob spoznanju, da jo je nekdo, ki ji je blizu razočaral žalostna in presenečena.  Nikoli ne bo tolerirala nespoštovanja samo zato, ker ima nekoga rada. Ker ima rada sebe, ne bo dovolila, da so slabi ljudje, ki so jo razočarali prisotni v njenem življenju. Če je to soseda, ki naenkrat ni več prijazna, si ji bi ribica diplomatsko umaknila.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si