KATERA ASTRO ZNAMENJA SE PO PREKINITVAH TEŽKO POBEREJO?

Se težko soočate s prekinitvami? Morda spadate med spodnja znamenja...
Se težko soočate s prekinitvami? Morda spadate med spodnja znamenja...

Se težko soočate s prekinitvami? Morda spadate med spodnja znamenja…

Predviden čas branja: 4 minutes

Prekinitve so del življenja, vendar nekateri to sprejemajo, drugi pa se z njimi zelo težko soočajo. V katerih znamenjih so rojeni posamezniki, ki potrebujejo ogromno časa, da se po prekinitvi poberejo ter nadaljujejo pot k sreči z nekom drugim.

RAK

Rak že v osnovi potrebuje čas, da zgradi zaupanje, zato ima težavo vstopiti v resna razmerja. Ko se končno počuti varnega v partnerstvu, je zadnje kar si želi prekinitev. Ob njej doživi čustveni šok, večkrat lahko prekinitev vpliva na njegovo zdravje, saj se nikakor ne zna iztrgati iz energij preteklega razmerja. Najbolj energijsko trdovratne in obremenilne so za raka prekinite tesnih družinskih vezi, ki lahko tudi popolnoma spremenijo njegov pogled na življenje, seveda ne v svetlih odtenkih. Prekinitev je za raka nočna mora in po njej se izmed vseh astroloških znamenj najdlje in najtežje pobira.

Se težko soočate s prekinitvami? Morda spadate med spodnja znamenja...

BIK

Bik je fiksno znamenje, prepričan je, da bo odnos trajal in trajal, saj vendar vanj vlaga vso svojo energijo. Ko se zgodi prekinitev, najprej potrebuje nekaj časa, da se sooči s tem kar se je zgodilo, nato se začne izgubljati v spominih. Ne vodi ga samo trma, temveč tudi bes, ki mu preprečuje, da bi izpustil preteklost saj je jezen, da ne zaupa več, da je zgubil samozavest ter da ne najde pravega smisla na področju čustev. Bik nikakor ni ljubitelj sprememb, zato se po prekinitvi odnosa, ki mu je ogromno pomenil še dolgo ne pobere. Tako v ljubezni kot tudi na področju prijateljskih in družinskih odnosov biki še leta in leta tuhtajo, kaj so narobe storili in se prepričujejo, da ne morejo več zaupati.

LEV

Kdo bi si mislil, da se levi težko soočajo s prekinitvami, ter da se mnogi med njimi še dolgo ne stabilizirajo in se ne spuščajo v resna razmerja. Delček krivde je velik ponos, ki nekako ne dojema in ne dovoljuje, da bi ga kdorkoli lahko prizadel. Ker je ta energija lahko močna levu preprečuje, da ni neobremenjeno brez prtljage preteklosti nadaljeval življenje in enostavno pozabil na prekinitev. Tudi če so bili sami tisti, ki so odnos prekinili, lahko imajo kasneje težave, saj se intenzivno sprašujejo, ali ne bi bilo morda bolje, da bi še poskusili. Ker imajo veliko srce si razhode, ki so jih povzročili kasneje močno očitajo. Kljub temu, da prekinitve zanje niso ravno enostavne, so v večini bitja, ki vedno najdejo pot nazaj k svetlobi, tudi če na drugem področju.

Se težko soočate s prekinitvami? Morda spadate med spodnja znamenja...

DEVICA

Devici se večkrat zgodi, da se pretirano analiziranje prekinitve in vsega kar je z njo povezano sčasoma prevesi v tesnobo in dvome. Ko upanje zbledi, devico zagrabi panika, začne iskati dodatne razloge in se rada izgublja v prepleteni mreži informacij. Če je devica sama prekinila odnos, jo bo še dolgo časa, večkrat celo mnoga leta mučil občutek krivde, kar lahko vodi v negativno obarvano razpoloženje ter posledično v pretirano samokritičnost. Device izgubljajo ogromno časa, ko se skušajo v mislih dokopati do pravih odgovorov, težko se soočijo z zlomljenim srcem. Težko predelajo vse boleče občutke in se o njih ne želijo pogovarjati, kar jim otežuje, da bi se osvobodile preteklih odnosov.

RIBI

Ribe so najbolj zadovoljne, ko se nahajajo na robu med fantazijo in resničnostjo. Ker njihov duh opredeljuje mistična sivina se po prekinitvah dolgo ne poberejo. Razmišljajo o tem, da bi se morale v naslednjem razmerju izogniti navalu čustev, vendar jim običajno ne uspeva. Zgodbe se jim z leti ponavljajo in v kasnejšem obdobju jih lahko vse prekinitve močno obremenijo. Nahajajo se znotraj abstraktnega sveta, konkretne meje niso njihova močna stran in namesto da bi vzpostavile dokončne zaključke, ter  se znebile preteklosti si nizajo več vprašanj kot odgovorov. Ne znajo se izogniti obdobju vloge žrtve, ki jim celotno situacijo povezano s tem, da bi prekinitev sprejeli ter nadaljevali življenje sproščeno.

Pripravljeno za Sensa.si