Preverite, če spadate med astro znamenja, ki ne marajo hladnih dni…

Nekateri obožujete vročino in tople dni, nekateri imate najraje mrzlo sapico in sneg. Katera znamenja pa imajo težavo, ko prihajajo hladni dnevi, saj jih ne prenašate najbolje?

Znamenja ki ne marajo hladnih dni

LEV

Levi imate občutek, da se v hladnih dneh vaš čas dobesedno ustavi, saj so okrnjene vaše možnosti za piknike v naravi. Čeprav ste najraje na prostem, v hladnih dneh to za vas ne drži. Lev želi biti viden, vendar v hladnih dneh nekako pozabi na to. Rad se zavije v šal, kapo in toplo bundo, tako ga zebe, da je od daleč neprepoznaven. Pri njih je pogosto v hladnih dneh, da jih močno zebe v roke.

Lev nestrpno čaka, da se zima konča, še preden se je sploh začela. Njegov problem je tudi to, da si v hladnih dneh ne more privoščiti rahlo mamljivih fotografij za objavo, zato se raje zadržuje doma, na udobnem kavču. Levinja obožuje razkošen plašč, vendar ji je hudo, da ga v hladnih dneh ne more večkrat obleči.

Znamenja ki ne marajo hladnih dni

STRELEC

Strelci imajo najraje tople dni, zato jih zima in hladno podnebje popolnoma demotivira. Ker so strelci praktični in pametni dobro vedo, da je vedno pametno nositi več slojev, ko je zunaj mraz, ampak teh slojev je za vročega strelca vedno premalo. Potrebujejo veliko optimizma, da se podajo v akcijo v hladnih dneh.

Čakajo in upajo, da čim prej mine zima in da jih objamejo sončni žarki. Ko pride hud mraz, so strelci trmasti in nekoliko nepredvidljivi. Četudi bodo skoraj zmrznili, se bodo kljub tresočemu glasu znali pretvarjati, da ni tako hudo. Ponosni so, da se lahko spopadejo s katero koli situacijo, le pri spoprijemanju z mrazom jim ne uspeva najbolje.

KOZOROG

Kozorogi sovražijo zimo, mraz in vse kar je z njim povezano. Ni jim všeč, da praznujejo v hladnih dneh, saj so tako prikrajšani za kakšen prijeten piknik. Rojeni v sivih dneh se tudi hitro zlijete s sivimi energijami, manjka vam sonce, pogrešate toploto. Kozorog je oseba, ki ima rada nadzor nad vsem, tudi nad vremenom.

Čakajo vremenske napovedi in jezni so, če je napovedano sončno vreme, zunaj pa je mraz. Ko jim nekdo omeni dolg sprehod po zasneženem gozdu, jih že sama misel na to zmrazi. V hladnih dneh se želijo skriti pred mrazom in najbolj uživajo v toplem stanovanju. Gamaše, topli škornji in najdaljši šal, to je njegova nujna oprema.

Znamenja ki ne marajo hladnih dni

VODNAR

Vodnarju je teorija, povezana z zimo zelo všeč, v realnosti in praksi pa hladne dni težko prenaša. Pričakuje, da bodo prijatelji razumel, da težko nekaj ur popiva na mrazu, zato mu ne zamerite, če bo raje ostal doma na toplem. Če mora biti vodnar predlogo izpostavljen mrazu, lahko pričakujete, da se bo njegovo razpoloženje močno spremenilo.

Zato mu ko je premražen raje ponudite kozarček vročega kakava. Če se zima razširi vse tja do pomladi, bo vodnar še bolj nestrpen in vznemirjen. Sicer pa je vodnarjev moder um sposoben prepričati se, da ni tako mrzlo kot deluje na prvi pogled. Veliko denarja lahko porabijo za zimske dodatke, ki poskrbijo da jim je toplo.

Pripravljeno za Sensa.si 

Preberite tudi OSEBNA RAST: LEKCIJE IZTEKAJOČEGA LETA ZA VAŠE ZNAMENJE

Katera astrološka znamenja obožujejo mraz in hladne dni?

Mraz obožujejo biki, raki, device in ribe.