VAM NI VŠEČ, KJE STE, KAJ STE IN KDO STE?

Presenetite sami sebe in si ustvarite svoj KAŽIPOT
Presenetite sami sebe in si ustvarite svoj KAŽIPOT

Presenetite sami sebe in si ustvarite svoj KAŽIPOT

Predviden čas branja 4 minute

Vam ni všeč, kje ste, kaj ste in kdo ste? Če vam sedanjost ne ugaja in ne ustreza, jo spremenite, da se vam čez čas ne bo treba soočati s prihodnostjo, ki vam ne bo ugajala in ustrezala. Moč in zmožnost spreminjanja sta vedno v sedanjem trenutku. Nekateri spreminjanje začnejo z zunanjostjo, drugi pa s tem končajo. Ni težko predrugačiti pričeske, barve las, imidža, oblačil, nakita. Toda vse to nam ne bo kaj prida koristilo, če nas bo navznoter še vedno grizel črv nezadovoljstva, depresije, obupa, pomanjkanja samozavesti.

Presenetimo sami sebe s svojimi dejanji. Privoščimo si popolno preobrazbo in preporod. Iz gosenice postanimo prečudovit metulj in poletimo na svojih novih krilih, še mokrih od rose jutra. Ozavestimo svoje navade, železne srajce, in izstopimo iz njihovega kalupa. Postanimo nepredvidljivi, fluidni, gibljivi, prilagodljivi, odprti za novosti in najrazličnejša spreminjanja.

Presenetite sami sebe in si ustvarite svoj KAŽIPOT

Otresimo se vseh skrbi, saj vesolje skrbi za nas. Sprostimo se, popolnoma in globoko. Bodimo lepi, prijazni, samozavestni, spremenljivi kot aprilsko vreme, prožni in izvirni. Ne navezujmo se na stvari, ne obešajmo svoje sreče na druge ljudi in ne vztrajajmo pri mehanično se ponavljajočih vsakdanjih obredih. Danes smo tu, jutri nas ni več. Lahko smo kjer koli drugje.

Izbrišimo svojo osebno zgodovino , ki nas je doslej determinirala, odslovimo težke sence preteklosti. Oblecimo se tako, da se bomo počutili dobro, udobno, sveže, drugače, da bomo mi zares mi, in pri tem povsem spreglejmo mnenje naše okolice, ki nas je doslej omejevalo. Spreminjajmo se z veseljem, vedro, z vremenom in vetrom.

Zabavajmo se, ko se iščemo in ko oblikujem svojo novo podobo. Najdemo se lahko vsepovsod. Kdaj, kje, kako začeti? Zjutraj, zdaj. Dovolj dolgo smo že odlašali. Jutri, drug teden, mesec, leta ne bomo nič mlajši in bolj polni energije. Z vsakim dnem, ko podaljšujemo svojo ujetost v nezaželeno stanje, sta presekanje situacije in nov začetek težja. Samodisciplina in svoboda se intuitivno dopolnjujeta. Danes je tisti novi dan in ravno zdaj je pravi čas.

Presenetite sami sebe in si ustvarite svoj KAŽIPOT

Vzdržimo, na novi poti nas čakajo prelepe nagrade. Navežimo se raje na slabo novo kot na dobro staro. Pri tem pa sploh ni treba, da bi bilo novo slabše. Lahko je veliko bolje, kot smo si sploh upali kadar koli pričakovati in sanjati. In na nič in na nikogar se nam nikoli ni treba navezovati. Na tem svetu smo le obiskovalci sedanjega trenutka, ki ga dihamo in uživamo njegovo čarovnijo. Vsi predmeti, ki nas obdajajo, so nam dani le v začasno uporabo.

Trdnost, zagotovil, garancij in obljub ni. Ne morejo obstajati v kraljestvu sprememb, v vesolju enosti, kjer bivamo. Vse je tekoče, krhko, prelivajoče se in spreminjasto. V tem ni nič tragičnega. Vse je večno dokler traja. Zato nas venomer obdajata neizrekljiva lepota neskončnih možnosti in osupljiva, brezkončna, domišljija ustvarjalne narave, katere del smo tudi mi, soustvarjalci njenih čarovnij in mogočni kreatorji svojega sveta.

Preberite tudi PREMAGAJTE POTRTOST in KO SE PARTNER RAZIDE Z VAMI