KATERE 4 ŽENSKE OBOŽUJEJO PUSTNE NORČIJE?

Rojene v katerih astroloških znamenjih imate najraje PUST?
Rojene v katerih astroloških znamenjih imate najraje PUST?

Rojene v katerih astroloških znamenjih imate najraje PUST?

Predviden čas branja 4 minute

Pustna sobota se bo letos zgodila 10. februarja, pustni torek pa 13. februarja. V soboto se bo dopoldne luna nahajala v vodnarju, zato boste skušali poskrbeti, da boste popoldne in zvečer, ko bo luna v znamenju rib presenečali in izstopali. Na pustni torek se bo luna nahajala v znamenju ovna, kar prebuja pogum in željo po spontanih dogodivščinah. Upali si boste vse in še več. Rojene v katerih astroloških znamenjih pa pustne norčije resnično obožujete in se jih veselite?

Ovnice, zopet prihaja priložnost, da pokažete, kako izvirni in zanimivi ste tudi takrat, ko se prelevite v drugo vlogo. Na pust že komaj čakate, saj se vam obeta druženje in zabava, ki brez vas ne bi bila odštekana. Ovnice uživate v krofih od debelega četrtka do pepelnične srede in čisto vseeno vam je, če jih boste pojedli preveč. Zelo so vam všeč različni običaji, pustni plesi, sprevodi pustnih mask, skratka zabava in bogato obložena miza, samo da se dogaja. V pustnih dneh boste poklicale tudi tiste prijatelje, ki jih zaradi prezaposlenosti že dolgo niste videle.

Rojene v katerih astroloških znamenjih imate najraje PUST?

Dvojčice obožujete pustna rajanja, krofe, bobe, flancate in miške. Ker boste želeli, da je vse tako kot mora biti, se boste za peko tokrat morda odločili sami. Pustni kostum, ki ga boste uporabili bo fascinanten, saj boste želeli, da vas pohvalijo za iznajdljivost. Tudi če je običaj od vrat do vrat malce v zatonu, boste prepričali prijateljice, da se skupaj v maskah odpravite tudi po ulici ali vasi. Pust imate dvojčice tako zelo rade tudi zato, ker pustne maske preganjajo zle zimske duhove in kličejo pomlad.

Za škorpijonko je pustni čas vesel, šegav in pester, ravno zato se ga tako zelo veseli. Maškare, plesi, zabava in smeh, ter preganjanje hudobnih zimskih duhov je nekaj, v čemer škorpijonka resnično uživa. Ker je rojena v znamenju, ki ima rado skrivnosti, običajno izbere poseben kostum, takšen v katerem se prelije v popolnoma drug lik. Najbolj zabavno ji je, ko se lahko v maski nagajivo šali, pa nihče ne ve, kdo v resnici je. Uživa v prepoznavanju ljudi pod maskami, prav tako z veseljem pomaga družinskim članom ali prijateljem, če želijo ustvariti izviren kostum.

Rojene v katerih astroloških znamenjih imate najraje PUST?

Poleg tradicionalnih pustnih običajev in likov, ki so za kozoroginjo, ki je tesno povezana s tradicijo nekaj nujnega, si zelo rada ogleda maškare in pustne povorke. Ravno zato je pustovanje čas, v katerem kozoroginja poveže tradicijo in izlet tja, kjer je zabavno. Njena izbira mask je zanimiva, saj se običajno odloča za znane like, s katerimi se potem poistoveti. Čeprav je v družbi znana kot bolj zadržana, se zna na pustnih rajanjih še kako sprostiti.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi PRIJATELJSKI ODNOSI IN PRIČAKOVANJA in ZNEBITE SE OBČUTKA MANJVREDNOSTI