Sodobna tehnika je moja prioriteta in nujno zlo

Področje multimedije je zanimivo in hitro se razvijajoče, zato mu nekatere predstavnice zodiaka enostavno morate slediti, saj si brez vseh naprav ne predstavljate življenja. Tudi če vaš telefon še dela, si boste ko se na trgu pojavi nov sigurno prizadevale za nakup.

Sedaj, v dneh, ko je najbolj priporočljivo biti doma, si lahko čas krajšate z uporabo mobilnih telefonov, tablic, računalnika in televizije.

VODNARKA, težko deluje brez najnovejšega telefona.

Sodobna tehnika je moja prioriteta in nujno zlo

Vodnarko zanima vse kar je napredno, tehnično usmerjeno in seveda povezano z multimedijo, kjer je ona tista, ki je daleč v ospredju pred ostalimi pripadnicami zodiaka. Že v mladosti hrepeni po vseh napravah, ki lahko v pravi smeri popestrijo njeno življenje.

Njen telefon je poln aplikacij, seveda največ v smeri zabavnih vsebin, ki jih prebira podnevi in ponoči.

Obožuje tudi nenavadne igre z neverjetno grafiko, kar jo popelje v svet novih dimenzij. Vodnarka je tista ženska, ki zna običajno priskočiti na pomoč, če vam zamrzne računalnik.

DEVICA, težko deluje brez novejšega televizorja.

Sodobna tehnika je moja prioriteta in nujno zlo

Devica je sicer naravnana tradicionalno, vendar v modernem svetu številnih naprav težko ostane ravnodušna, ko pa tako rada spremlja preko aplikacij vse kar se ji dogaja. Večina njenih naloženih aplikacij je obarvana s področjem zdravja in prehrane.

Rada sledi svojim korakom in kalorijam, zato težko preživi brez svojih multimedijskih kalkulatorjev.

Ko se zvečer utrujena usede pred televizijo, mora biti slika čista, zvok pa takšen, da ima občutek, da je v vrtiljaku dogajanja. Ker je tako zelo natančna slabega zvoka, starih naprav in razmazanih slik ne prenaša.

OVNICA, težko deluje brez zmogljivega računalnika.

Sodobna tehnika je moja prioriteta in nujno zlo

Ovnica živi hitro in nima časa, da bi razmišljala kaj mora še storiti, zato rada uporablja razne aplikacije in multimedijska pomagala, da si olajša vsakdan in česa ne izpusti. Rada gleda video in se zraven zabava, zato je tablica tista, ki je nikoli ne pozabi.

Zabavne vsebine švigajo skozi njene prodorne misli in z veseljem si vzame čas da se poda še v kakšno bolj intenzivno multimedijsko izkušnjo.

Njene želje in vtisi, ko se odpravi na izlet ali potovanje morajo biti uresničeni in seveda zabeleženi, da jih lahko potem pokaže svojim prijateljem.

DVOJČICA, težko deluje brez sodobne tablice.

Sodobna tehnika

Dvojčica je prava komunikativna navdušenka, ki dobesedno zaživi v svetu multimedije. Brez glasbe, filmov, družabnih omrežij in posebnega zvočnika zelo težko deluje, saj ima občutek, da je vse tako zelo prazno.

Kjerkoli je, ji družbo dela najnovejši pametni telefon in seveda tudi tablica. Rada ustvarja in oblikuje, še posebej kakšne zanimive skeče prijateljev. Tudi v avtomobilu je dvojčica opremljena z najnovejšimi zvočniki, ki ji zagotavljajo popolno doživetje.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi KRALJICE SOCIALNIH OMREŽIJ SO