PORTRET SKOKA ČEZ PLOT

Je skok čez plot res to kar potrebujete?
Je skok čez plot res to kar potrebujete?

Je skok čez plot res to kar potrebujete?

Predviden čas branja 4 minute

Začne se nedolžno. Težko je verjeti, toda navadno drži. Ko pravite, da niste hoteli, da bi se to zgodilo, ste iskreni. Ste v stalni zvezi, vendar niste povsem zadovoljni. Kdor je v zvezi povsem zadovoljen, se nikoli ne zaplete v razmerje. Morda ste zelo nezadovoljni, morda le malo. Kakorkoli že, skoka čez plot ne načrtujete. Potem pa v območje vašega radarja pride druga oseba. Morda gre za nekoga iz službe, ali pa za osebo, ki ste jo spoznali na sprehodu ali ohlajanjem po tečaju joge. Različni so tudi vzroki, zakaj vas ta oseba pritegne. Včasih je razlog, le to, da je čedna.

Veliko pogosteje pa gre za to, da je s to novo osebo nenadoma dosegljivo tisto, kar v svoji zvezi pogrešate in si želite.

Na začetku bi radi le malo poskusili. Morda gre le za spolnost. Vendar je mogoče, da gre pri moških najpogosteje za neko drugo povezavo. Po navadi je to prijeten občutek ob pogovoru z novo osebo. Za karkoli že gre, začutite privlačnost. Skupaj z njo tudi strah. In rečete nikoli, pa vendar, na tej točki je nešteto scenarijev. Morda se, še preden zaveste, še preden sploh pomislite, znajdete v postelji in se noro in strastno ljubite. Ali pa se morda z novo osebo zelo zelo počasi spoznavate.

Morda se pogovarjate o tem, v katero smer se razmerje razvija, morda vas vodijo zgolj občutki.

Je skok čez plot res to kar potrebujete?

Morda se začne odnos kot prijateljstvo in to kar dolgo tudi ostane. Kakorkoli že, sčasoma spoznate, da ste prestopili nekakšno čustveno ali spolno mejo seveda po tem, ko ste jo že prestopili. In občutki so čudoviti, kajti to mejo ste po pravici povedano želeli prestopiti. Hkrati pa so tudi grozni, saj se zavedate , da gre za varanje, in si nikoli niste mislili, da se mu ne boste mogli upreti.

Ker pa ste željni in šibki in zmedeni, se spuščate čedalje globlje, v razmerje. Ko se znajdete v razmerju, se vam na neki točki zdi, da bi se takšno stanje lahko obneslo. Skrivanje razmerja pred partnerjem se zdi izvedljivo. Občutek krivde se zdi obvladljiv. Ne ukvarjate se z prihodnostjo.

Po svetu hodite z občutkom blaženosti, ker imate posebno skrivnost, ključ k skritemu bogastvu in sreči, spolni, čustveni.

Je skok čez plot res to kar potrebujete?

Žal pa, kot to prej ko slej spoznate, ta trenutek ne traja večno. Ne more. Dveh razmerji ni mogoče uspešno gojiti. Tako je kot pri hišici iz kart, dlje ko stoji, večja je verjetnost, da se bo sesula. Z vsakim dnem se nevarnost, da bo vaš partner izvedel, povečuje. Morda pa vas je partner že razkrinkal. To je zelo nevaren trenutek. Več možnosti imate, da preživite kaj hujšega, kot ima ljubezen možnosti, da brez praske preživi razkritje nezvestobe.

Vseeno je zelo tvegano.

Znajdete se v svetu prizadetosti in jeze in nezaupanja. Ko skok čez plot pride na dan, se porodi toliko sumničavosti in jeze, da začne prav kmalu vsakdo vleči na svojo stran. Navsezadnje življenje s stresno težavo, kot je skok čez plot, pobere svoj davek. Ker vam zveza in razmerje izčrpavata čustveno energijo, je nimate dovolj za bližnje, in ti odnosi trpijo. Znajdete se v pravi nočni mori. Sčasoma spoznate, da je cena vašega ravnanja previsoka. Vseskozi pa vas preganja najpomembnejše vprašanje; Kaj pravzaprav želim? Kaj v resnici in čisto zares želim?