Kozorog, najbolj ambiciozno znamenje zodiaka

Vsi, ki praznujete od 22. decembra do 20. januarja ste rojeni pod okriljem zemeljskega kozoroga. Kozorogi, najbolj ambiciozno znamenje, ste med vsemi znamenji najbolj ciljno usmerjeni. Predstavljate eno izmed  najbolj samo discipliniranih znamenj.

Nekateri najboljši znanstveniki, politiki, voditelji in učitelji na svetu so rojeni v znamenju kozoroga. Kozorogi ste zelo ambiciozni, vedno vas vodi potreba po uspehu, denarju, položaju in avtoriteti. Vlada vam Saturn, planet omejitev, zato ste odlični organizatorji in načrtovalci.

Kozorog je zagotovo najbolj ambiciozno in uspešno znamenje

Za vas je nekaj samoumevnega, da imate pred sabo vedno zastavljen realen cilj. Svojo pot vedno preračunate in se držite pravil na poti do uspeha do potankosti. Znani ste po tem, da ste izjemno potrpežljivi, ter da znate na nagrado, ki vam seveda pripada tudi počakati. Razumete, da tisto, kar iščete, ne pride vedno v enem dnevu. Kljub intenzivnemu osredotočanju na svoje cilje ste lahko zelo duhoviti. Previdni ste pri sprejemanju odločitev, zlasti pri odločitvah, ki vključujejo denar. Ne le, da znate prihraniti denar, ampak znate tudi dobro investirati.

Kozorogi, doseganje v splošnem smislu je za vas še kako pomembno.

Življenje pogosto jemljete zelo resno in ne razumete tistih, ki živijo iz dneva v dan. Na poslovnem področju ste zelo dobri s številkami in imate prirojeno sposobnost analiziranja tako situacij kot ljudi. Zaradi različnih razlogov vas ostali vidijo kot nenavadne. Večina ne razume vaše potrebe po uspehu, materialne težnje ali perfekcionizma.

Kozorog, najbolj ambiciozno znamenje

Rojeni v znamenju zemeljskega kozoroga ste pridni, umirjeni ljudje.

To običajno ustreza vašemu prizadevanju za uspeh in prirojeni sposobnosti, da stvari proučujete trezno in razumsko. V življenju se izogibate ljubosumju, jezi, neučinkovitosti in lenobi, saj so to neuporabni elementi, ki lahko skazijo vaše doseganje ciljev. Ko gre za kariero, bodo vedno prišli do vrha. Delajo neverjetno osredotočeno in imajo najbolj intenzivno kilometrino na področju dela. Dobro delujejo v timu ali kot voditelji.

Kozorog, najbolj ambiciozno znamenje večkrat deluje bolj sramežljivo, zavarovano vase in zadržano.

Ne pustite, da bi se vam ljudje preveč približali, dokler niso prepričani, da jim lahko popolnoma zaupate. Zaradi tega ste odlični svetovalci za tiste, ki so zelo čustveni. Vaša analitična objektivnost in osredotočenost na dejstva prinaša koristi tako vam kot tudi skupini, s katero ste povezani.

Če v življenju nimate nikogar, ki bi mu lahko zaupali in se pogovarjali, obstaja večja verjetnost, da padete v nezadovoljstvo. Tudi neuspehi lahko vodijo do globoko samokritičnih misli.

Simpatično ter elegantno darilo za kozoroginjo lahko naročite TUKAJ.

Kozorog, najbolj ambiciozno znamenje

Ljubezen in odnosi

Kot na ostalih področjih so kozorogi precej previdni tudi v svojem ljubezenskem življenju. Svoje srce močno varujete in potrebujete kar nekaj časa, da se približate.  Vendar pa je vredno počakati, saj so kozorogi, ko spustijo zavore in vzpostavijo občutek varnosti, lahko odlični partnerji, ki so popolnoma zvesti ter predani. Ko se ustalijo, vzpostavijo korenine, ki jim končno prinesejo občutek sreče in sprostitve.  Kozorogi so zelo zvesti prijateljem in družini. Zaradi svoje zelo logičnega in racionalnega razmišljanja zlahka prekinejo stik s člani družine, ki so nasilni ali manipulativni.

Preberite tudi TEMNA PLAT KOZOROGA. SI UPATE PRIZNATI?