Vas zanima kateri nadangeli so povezani s Soncem, Marsom in Saturnom?

Nadangeli so tisti, ki nas vodijo v težkih trenutkih in nas notranje umirijo, ko ne najdemo več druge pomoči. Če zaupamo vanje, nam skušajo poiskati za nas boljšo pot in nas naučiti sprejeti določena dejstva. Vse to nas vodi k hitrejši in bolj intenzivni osebni rasti. V povezavi z vladarji, Marsom, Soncem in Saturnom je njihova vloga v povezavi z vašim napredkom še bolj intenzivna, zato se čim prej spoprijateljite z njihovimi energijami.

NADANGEL SAMAEL

Njegov vladar je Mars, zato vam Samael obljublja, da boste imeli z njegovo pomočjo vedno veliko energije. Hkrati pa boste imeli veliko opravka s tem, da jo boste usmerili v pozitivne namene. Za nameček vam bo tudi vaš nadangel, mogoče v nasprotju s odpuščanjem. Skušal razžariti že tako močno energijo, zaradi katere kaznujete vsakogar, ki je v zmoti, in komentirate vse tiste, ki so leni in zanemarjajo svoje dolžnosti.

Nadangel Samael, hebrejsko imenovan Leva roka Boga, je angel, ki vlada vsem tistim, ki seštevajo dobra in zla dejanja ljudi.

Vendar ima, na srečo, ta vnema tudi drugo, sprejemljivejšo plat medalje. Če Samaelu darujete močne, grenke vonjave, kakršni sta tobak in aloja, vam bo morda naklonil bojevitost, moč in pogum, s katerim se boste lažje spopadli s težavami v življenju. Pomagal pa vam bo tudi pri različnih odločitvah in vam naklonil energijo in navdušenje, ki vam bo prišlo prav pri vseh, tudi najbolj tveganih podvigih, za katere se boste odločili. Nadangel Samael vas bo varoval tudi pred nevarnostmi, ki jih lahko prinese ogenj.

Vas zanima kateri nadangeli so povezani s Soncem, Marsom in Saturnom?

Nadangeli v povezavi s planeti

Marsovske vibracije nadangela Samaela lahko zaprosite, da dodajo več žara vašemu ognju, kadar ta ugaša, in ga ukrotijo, kadar njegovi zublji preveč žarijo, tako da bo vaša energija vedno v sorazmerju z učinkom. Nauči vas lahko strogosti, podari vam pogum in odločnost, hkrati pa vas nauči, da boste znali odpuščati. Najbolj je naklonjen ovnom in škorpijonom.

NADANGEL MIHAEL

Vladar Mihaela je Sonce, najbolj stabilna in najbolj širokosrčna zvezda, pa tudi središče celotnega horoskopa. Vodnik in nevidni prijatelj Mihael, je največji in najbolj sijajen med nadangeli. Mihael je vladar angelskih čet, v večnem boju dobrega z zlim. Po analogiji s sončno simboliko, v krščanstvu temu nadangelu pripisujejo vlogo sončnega božanstva. Je vodja med angeli in je na čelu angelskega zbora, znanega kot » Vrline », in bedi nad življenjskim namenom tistih, ki delajo za skupno dobro.

Njegova poglavitna naloga je, da Zemljo in njene prebivalce očisti strupov, ki so povezani s strahom.

Mihael je goreča energija in že sama njegova navzočnost zadostuje, da se lahko pričnete potiti. Ima tudi neverjetno žilico za popravila električnih, elektronskih, mehanskih in tehničnih naprav, vključno z računalniki. Z njegovo pomočjo jih lahko zopet usposobite.

Mihael vodi in usmerja tiste, ki se počutijo izgubljene, preplašene, jim manjka poguma, ali pa so zaradi teže svojega življenjskega namena ali poklicne poti obtičali na mestu. K dejanjem lahko vzpodbudi tudi neodločne in boječe. Mihael vas poleg tega oskrbi z jasnimi napotki, kakšen naj bo vaš naslednji korak. Skratka, pomaga pri: pogumu, iskanju prave poti, pomanjkanju energije in vitalnosti, zavezanosti in predanosti veri, iskanju življenjskega namena in vseh njegovih vidikov, pomanjkanju motivacije, varovanju, energijskemu čiščenju prostora, osvobajanju duha in negativnih vezi in misli, vzorcev, občutka lastne vrednosti in krepitvi samozavesti.

Nanj se lahko obrnete, kadar želite, da bi bila kakšna resnica jasna kot Sonce.

Tudi če si želite pridobiti širokosrčnost, stabilnost in toploto tega planeta. Vodil vas bo s svojo odločno in bojevito energijo in vas žive in zdrave popeljal prek vseh nevarnosti, prevar in izdajstev, poleg tega pa bo napravil red na področju vaših skritih strasti, napuha in malce omilil preveč izrazite težnje po slavi in moči.

Nadangeli in povezava s planeti

Pokličite ga vsakič, ko se vam zdi potrebno, zlasti pa v nedeljo, na dan Sonca, ko mu lahko poklonite kadilo in cvetje toplih, sončnih barv, kakršne so sončnice ali kamilica. Mihaela pokličete vedno, ko se počutite ranljivi in prestrašeni. Nemudoma vam bo stopil ob stran, posodil pogum in prinesel varnost, tako telesno kot čustveno. Ob sebi boste čutili njegovo bojevniško navzočnost, nekako tako, kot če bi vas varoval ljubeči telesni stražar.

Vsakdo, ki vas bo nameraval prizadeti, si bo v umu ali v srcu brž premislil. Mihael od vas ne zahteva, da izgovorite uradno priprošnjo, saj pride k vsakomur, ki ga prosi za pomoč. Prosite ga, naj vam pomaga, da bo vaše edino orožje vedno le ljubezen. Najbolj je naklonjen levom.

NADANGEL CASSIEL

Kot dedič zlate preteklosti, ko je na zemlji vladalo obilje in stvari še ni uničevala naglica, lahko preko hladnega in zadržanega nadangela Cassiela vzpostavite stik z njegovim vladarjem Saturnom, ki je prijatelj osamljenih, ostarelih in tistih, ki študirajo.
Izurjen je v iskanju zemeljskih energij in pri izkoriščanju različnih nahajališč in rudnikov, Cassiel, ki v hebrejščini pomeni » Božji prestol », človeku pomaga pri iskanju njegovega notranjega, duhovnega zaklada.

V človeku zavira njegovo posestniško nagnjenje, prestiž in egoizem, ki ne pozna veselja, ko nekomu nekaj ponudiš, ne da bi za to pričakoval vračilo.

Zaprosite ga, da vam pomaga, da se boste naučili zapletene umetnosti, ki se ji reče zmernost ali prava mera, in pogasi vašo požrešnost, nevoščljivost, ljubosumnost in škodoželjnost. Podpira nenadne, toda nujne odločitve, ki lahko odprejo nepričakovane možnosti, če pa ste v sedanjosti in resničnosti nikakor ne znajdete in nenehno blodite po prihodnosti, pokličite na pomoč strogega in pametnega nadangela Cassiela. Ta vam lahko malce zoži manevrski prostor, uresničuje ideje, vendar zagotavlja varen pristanek, pri čemer vas podpira, če ga boste klicali na pomoč.

Cassiela zaprosite, da vam podeli pravilen odnos do materije in vas opomni vsakokrat, ko začutite, da postajate skopuški. Najbolj je naklonjen kozorogom in vodnarjem.

Nikar ne dvomite v ta nebeška, čarobna bitja!

Pripravila T.C.

Preberite tudi DUHOVNOST, REŠITEV ZA LEPŠE ŽIVLJENJE