Mars v škorpijonu strast in skrajnosti. Uresničuje vaše čustvene želje ter prinaša strast in skrajnosti

Od 19. novembra 2019 do 3. januarja 2020 se bo Mars sprehajal po znamenju škorpijona, kjer se počuti kot doma. V tradicionalni astrologiji je Mars vladar škorpijona, s katerim si deli sorodnost. Daje mu možnosti, da se izrazi v strastni obliki, seveda s pridihom skrivnostnega. Mars v škorpijonu strast in spontanost.

Škorpijon je simbol tega, da se stvari spustijo na dno, da se bodo lahko popolnoma preoblikovale, medtem ko je akcijski planet Mars odličen pri spodbujanju in izzivanju raznih sprememb. Pričakujte trdnost in povečan sposobnost vztrajanja. To vam lahko pomaga na lažji način prehoditi težko obdobje. Mars v škorpijonu ne mara delati na enostaven način. Ovira za preizkušanje moči Marsa je tudi odpor.

Vse boste počeli z veliko strasti, celo do skrajnosti.

Zato bo vse, kar boste v tem obdobju doživeli nepozabno. Namesto da bi bili pasivni, boste z veseljem sodelovali v eni od prijateljevih dram ali se smejali, dokler vas ne začne boleti trebuh.

Mars v škorpijonu: strast in skrajnosti
Drugače misleči bodo težko hodili po vaši poti, zato se lahko večkrat počutite, kot da vas ne razumejo. Iskali boste sorodno dušo, nekoga, ki je sposoben sprejeti morje čustvenih zapletov in seveda sodelovati v njih.

Hrepeneli boste po občutku varnosti.

Svoje ranljivosti kljub temu ne boste v tem času razkrili, čeprav bo Mars okrepil vaša čustva in jih obarval v intenzivne odtenke. Tokrat boste bolj izbirčni, najprej vas bo prepričal nekdo, ki je drzen in skrivnosten, povprečnih ne boste zaznavali. Lahko se vam zgodi, da boste izgubljali čas z ljudmi, ki niso na vaši valovni dolžini ali pa vas ne spoštujejo dovolj. Ker boste zapeljivi in privlačni, boste pritegnili v svojo bližino veliko ljudi.

Mars v škorpijonu se bo dotaknil še posebej škorpijonov in ovnov, saj je vaš vladar.

V tem obdobju boste v vseh dejanjih bolj intenzivni, pogosti boo tudi vaši izbruhe jeze. Znani boste po tem, da ne odpuščate in ne pozabite zlahka. in navadijo Česar se boste lotili, boste uspeli, ker vas bosta spremljali moč in odločnost, da to storijo.

Mars v škorpijonu: strast in skrajnosti
Mars v škorpijonu strast in spontanost. Ljubezen je v tem obdobju pomembna.

Polni čustev in skritih želja, s strastno energijo lahko dosežete skoraj vse. Mars v škorpijonu vam daje moč, da sprostite svoj pogon in ambicije. V tem znamenju Mars ni motiviran za kompromis ali razmišljanje. V tem času vas nihče ne more nadzirati, in če poskusijo, se ne bo dobro končalo.

Vaša prizadevanja, da v svojem življenju nekaj spremenite s čisto močjo volje, boste v tem času prikrivali. Mars v škorpijonu, ki s sabo nosi strast se ne boji raziskovati temnejše, bolj ranljive strani življenja. Pravzaprav tukaj uspeva, zato vas lahko ta tranzit spodbudi, da opravite psihološko analizo in vam omogoči vpogled, ki postavlja temelj za preobrazbo.

Slaba stran tega obdobja je, da se lahko izražamo z neomajno agresivnostjo ali jezo in se težko nadziramo, navzven ali pod površjem. Vse to lahko povzroči konflikte in poruši odnose. To energijo lahko konstruktivno uporabimo tako, da se lotimo projektov, ki nam pomagajo bolj pozitivno preusmeriti svojo intenzivnost in strast.

Preberite tudi LJUBEZENSKO RAZMERJE IN DUHOVNA POVEZAVA