LJUBEZENSKO RAZMERJE IN DUHOVNA POVEZAVA

Ljubezensko razmerje in duhovna povezava
Ljubezensko razmerje in duhovna povezava

Duhovnost in njena povezava z ljubezenskim razmerjem

Ljubezensko razmerje in duhovna povezava sta lahko nadgradnja odnosa v višje vibracije, včasih pa lahko prinese ta povezava tudi težave. Vsi smo že kdaj v življenju izkusili, da lahko bližnji odnosi iz nas potegnejo najboljše ali pa najslabše.

Duhovna rast v povezavi z ljubezenskim odnosom zahteva premišljen pristop k kočljivim situacijam, prilagajanje, ter seveda zmožnost prisluhniti si, tudi takrat, ko se morda ne strinjate z nasprotno stranjo.

Prvi korak, da bo duhovnost tista, ki vaju bo povezala, ne razdruževala je, da skupaj raziščita svojo podzavest in se soočita s tem, da ima morda preteklost, ki je za vama morda še vedno manjši vpliv na vajino doživljanje čustev. Ni pomembno, ali gre za preteklost, ki bi jo radi pozabili in jo za vedno pustili za seboj, ali pa za preteklost, ki vam še vedno povzroča sladke dvome. Ko delite pretekle odnose s svojo ljubljeno osebo, ji dovolite, da stopa v vaš prostor.

Če iščemo razloge za napetosti in konflikte, je pot dolga in zanimiva.

Včasih se v partnerskem odnosu pojavijo, brez kakšnega večjega razloga trenja in napeta energija. Običajno je glavni razlog dejstvo, da odreagiramo prehitro, nepremišljeno. Ta reakcija, ki na drugi strani izzove napetost situacijo običajno še poslabša.

Ljubezensko razmerje in duhovna povezava
Ljubezensko razmerje in duhovna povezava

Druga skupina ljudi, običajno takrat, ko se odloči, da bo izbrala bolj duhovno pot izbere drugo strategijo.

Oddaljuje in umika se od napetosti in se izogne kakršni koli možnosti konflikta. Njen odgovor je, da je želela le ohraniti mir. Vendar odmikanje od napetosti in držanje mnenja ter argumentov pod lupino lahko prav tako vodi v veliko napetost.

Torej, treba je poiskati zlato sredino. Izraziti svoje mnenje, vendar nekoliko predvidevati, kako odreagira ljubljena oseba. Skušati razložiti svoj morebiten izpad, morda na malce šaljiv način. Nikakor pa biti tiho in se ves čas umikati, ter se zagovarjati, da se vas zadeve ne tičejo. Ko se težave pojavijo, se je težko osredotočiti na drugo osebo, vendar se je še veliko težje osredotočiti nase.

Vibracije in energija igrajo veliko vlogo v vašem ljubezenskem življenju.

Življenje je hitro in razmerje se lahko kmalu spreobrne v konstantno. Ko ne delujeta z isto frekvenco, se pogosteje pojavljajo napetosti in konflikti in lahko se vam zdi, kot da vajina ljubezen izgubila iskrico. Večkrat si vzemita čas za ljubkovanje, objem ali pogovor o temah, ki vaju običajno še zbližajo, ne pa potegnejo narazen, nikoli ne pozabita vzpostaviti stika z očmi.