PLANETARNI VLADARJI IN DUHOVNA IZKUŠNJA

Vas zanima, kako planetarni vladar vašega astrološkega znamenja vpliva na duhovno izkušnjo?
Duhovna izkušnja je povezana s planetom, ki vlada vašemu znamenju.

Vas zanima, kako planetarni vladar vašega astrološkega znamenja vpliva na duhovno izkušnjo?

Vse v naravi, tako kot vesolje samo, predstavljajo polarnosti. Torej, ravnovesje zagotavlja harmonijo in trajanje. Zato ni presenetljivo, da planeti, ki so vladarji posameznih znamenj vplivajo na duhovni razvoj. Karma je prisotna v odnosih, komunikaciji ali neprimerni reakciji na nekoga.

Vas zanima, kako planetarni vladar vašega astrološkega znamenja vpliva na duhovno izkušnjo?

Položaj planeta, ki je vaš vladar opisuje kakovost duhovne izkušnje v življenju.

Pravzaprav je kot tiha melodija, ki spremlja vsako vašo izkušnjo. Ali vam bo na poti do osebnega razvoja udobno ali ne, je odvisno tudi od sposobnosti osebe, da na površje potegne nezavedne vsebine, se z njimi sooči in se tako osvobodi številnih omejitev. Izkušnje, pridobljene s planetarno simboliko, vas bodo ozavestile in vam tako omogočile duhovno rast.

Če je vaš vladar SONCE

Izkušnje, povezane s Soncem, zadevajo pogumno vodenje in razvoj moči volje. Za vas napredek in s tem pot do uspeha vodi skozi krepitev samozavesti in definiranje osebne identitete.

Če je vaš vladar MERKUR

Naloge Merkurja so namenjene širjenju znanja, komunikaciji, poučevanju ali izmenjavi informacij ali služenju nekomu ali nečemu. Ko spoznate, da je osnovna naloga te inkarnacije pridobivanje znanja, bo vaša duhovna rast še bolj učinkovita.

Če je vaš vladar VENERA

Vaša pot, ki odpira številna vrata, vodi skozi ljubezen. Ustvarjanje harmonije v lastnem okolju odpira veliko lažjo pot do duhovnega preskoka. Skozi iskreno ljubezen se lažje soočate in rešujete težave ter omejitve.

Če je vaš vladar MARS

S to planetarno energijo se morate naučiti, kako se osredotočiti na pomembne faktorje in izbrati svoje ideale. Lekcije, ki se jih naučite, niso enostavne in zelo pomembno je, da pri tem ne poškodujete drugih.

Če je vaš vladar JUPITER

S to prijetno energijo se zavedate svojega daru, ki širi optimistična prepričanja v vašem okolju in spodbuja duhovno rast. Če se boste osredotočili na to pot, boste večkrat nagrajeni z občutkom, da delajte pravilno in da ste popolnoma izpolnjeni.

Če je vaš vladar SATURN

Bistvo napredka in rasti v vašem življenju je povezano z jasno določeno strukturo in smernicami. Živite življenje, v katerem je pomembno sprejemati dogodke kot lekcije. Če boste dovolj ozaveščeni in odprti, boste lažje zaznali dogodke povezane z družinsko zgodovino. Vaša naloga je premagovanje situacij z večjo disciplino in odgovornostjo za lastno življenje.

Vas zanima, kako planetarni vladar vašega astrološkega znamenja vpliva na duhovno izkušnjo?

Če je vaš vladar URAN

Vaše poslanstvo je povezano s presenečenji. Nepričakovane dogodke in situacije je treba sprejeti kot lastno pot razvoja. Nove ideje so navdih za povsem izviren pogled na lastno osebnost. S sprejetjem posebnosti lahko prebudite svetlejšo prihodnost.

Če je vaš vladar NEPTUN

Morate se soočiti z lastnimi izkušnjami ter jih razrešiti na bolj lahkoten način. Skušnjave in nesporazumi vas usmerjajo k sebi in tam se skriva ključ do bolj intenzivne duhovne izkušnje.

Če je vaš vladar PLUTON

Bistvo vašega življenja je premagovanje meja izkušenj. Z lekcijami, ki jih boste na tej poti deležni, bo lažje premagati globoko zakoreninjene strahove in omejitve.

Bolj kot ste povezani s planeti, ki se nagibajo tudi v težke energije in skrajnosti, močnejša je navezanost na izkušnje iz preteklosti. Te nerazrešene izkušnje se bodo verjetno ponovile, najpogosteje v družinskem okolju. Vendar je na vas, da jih premagate, se povežete s svojo energijo in si pričarate lepši jutri.