Vas zanima uporaba astrologije za osebni razvoj v težavnem obdobju?

Rojstna natalna karta ponuja vrsto izhodišč, ki so lahko zelo koristna, če želite doseči osebni razvoj. Vsak planet sprošča posebno vrsto energije in vsi kot celota vplivajo na nas. V težkem času, ki je pred nami, so lahko naslednji nasveti in dejstva povezana z astrologijo ključ do samo-odkrivanja.

Planeti imajo ključ do duhovne rasti in osebnega razvoja, ter predstavljajo arhetipe. Njihove energije, ki na nas vplivajo na različne načine, nas vodijo v premagovanje izzivov in postanejo naše zavetje. Astrološka analiza je kot psihološko orodje. Čas, ko se zadržujemo doma je kot nalašč ustvarjen za vaš osebni razvoj, zato se poglobite vanjo.

Kako lahko uporaba astrologije zagotovi samopomoč, ki vas vodi k raziskovanju vaše duhovne poti?

Osebna rast zahteva introspekcijo, pripravljenost pogledati tudi senco ali ne tako lepo stran sebe in biti brutalno iskren ter sprejeti, da je znotraj nas nekaj, kar ustvarja življenje, ki ga živimo. Ko sprejmete, da ste soustvarjalec svojega življenja, začnete biti svobodni in šele takrat postanete notranje bolj močni in stabilni.

Vas zanima uporaba astrologije za osebni razvoj v težavnem obdobju?

Osebna rast pomeni različne stvari za različne ljudi.

Če se v svojih odnosih počutite nesrečne, potem se usmerite v to področje in se vprašajte, kaj lahko storite za lajšanje težav. Ko napredujete in se soočite, potem zaznate tisto, kar je bilo skrito, in delate korake, tako rastete čustveno in duhovno.

Če se počutite negotovo in vam to preprečuje, da bi tvegali, potem je v vaši natalni krati najverjetneje prisoten močan Saturn, ki je v opoziciji s kakšno drugo pomembno točko.

Če se naučite, kaj je namen vašega Saturna, vam lahko pomaga premagati paralizirani strah in preseči tisto, kar vas običajno zaustavi. Proces osebne rasti v težjem obdobju zahteva zavestno zavedanje, da se želite spremeniti. Prepričanje, da se lahko spremenite, in motivacijo, da naredite, kar je potrebno za spremembe. Prebuditi morate notranjo moč, da dosežete osebno rast.

Ko se stvari poderejo, še posebej takrat ko nas negativne informacije preplavijo brez da bi lahko nanje vplivali, takrat začnemo bolj gledati v svoj notranji um in na to, kako se lahko soočamo.

Osebni razvoj, se v normalnih okoliščinah morda zdi preobsežen, toda v težkih časih smo nekako prisiljeni narediti nekaj za svoj osebni razvoj, da lažje prebrodimo vse situacije in stiske. Astrologija lahko poenostavi proces dela na sebi in vam olajša razumevanje, kako se sprijazniti z različnimi situacijami.

Planeti in njihova energija je ključ za duhovno rast

Ko raziskujete svojo vlogo tukaj in sedaj, rastete in se razvijate, ter dosežete pravo bistvo svojega jaza, upoštevajte nauke planetov in lažje vam bo prebroditi vse kar se dogaja.

Vpliv Sonca na duhovno rast

Energija Sonca vas usmerja, da se naučite sijati, izražati svoj ego in poskrbeti zase. Prav tako vas nauči biti zvest svojim osebnim vrednotam. Zodiakalni znak, ki mu vlada Sonce, poudarja, kaj najbolj cenite v življenju. Tako da se sedaj bolj izraža, kaj je tisto, česar vam zaradi razmer najbolj primanjkuje, po čem najbolj hrepenite. Za vodnarje in dvojčke, ki obožujejo prijateljske odnose ni nič hujšega kot tega, da se ne smejo družiti. Biki in kozorogi, ki so radi doma, se bodo v tem primeru nekoliko lažje prilagodili razmeram.

Vpliv Lune na duhovno rast

Luna vlada čustvom, zato se je pomembno naučiti, kako jih v težkem obdobju, ko se pojavljata strah in panika nadzirati. Najtežji so v takšnih situacijah dnevi, ko se luna sprehaja v znamenju raka, rib in device. Obremenijo lahko tudi dnevi s Polno luno. Takrat ne bodite presenečeni, če se bo vaša stabilnost, ki ste jo gradili nenadoma podrla.

Astrologija in uporaba

Vpliv Merkurja na duhovno rast

Merkur vas uči, da se morate v težkih razmerah naučiti se osredotočiti na svojo inteligenco na svoje notranje signale, ki vam jih sporoča razum. Le ti vas vodijo do notranje stabilnosti in ohranjajo vašo kreativno noto.

Vpliv Venere na duhovno rast

Venera vas spominja, kako težko je odložiti tiste stvari, ki vam prinašajo zadovoljstvo in užitek. Njena energija ne razume, zakaj ste nesrečni in označuje vašo cono udobja, ki ni izpolnjena. Še več, Venera se ne zna sprijazniti, zato je ona tista, ki vas lahko ko želite osebnostno napredovati večkrat potisne v kot in postavi pred skušnjavo.

Marsov vpliv na duhovno rast

Planet Mars kaže vašo sposobnost borbe, predanost nečemu ali način konstruktivnega kanaliziranja jeze. Mars prinaša bojni in neumorni značaj. Prebuja vaš občutek da zmorete in kljub temu, da je bolj trd in agresiven omogoča, da se v težki situaciji lažje borite. Tudi takrat, ko imate občutek, da ste čisto na tleh.

Vpliv Jupitra na duhovno rast

Jupiter govori o vaši sposobnosti razvoja v življenju, pa tudi o vaši viziji resničnosti. Če se povežete z energijo Jupitra, bo v težkem obdobju intelektualna rast opazna in zato se morate v mislih čim preusmeriti na dolgoročno tkanje ciljev.

Vpliv Saturna na duhovno rast

Saturn pogosto ponuja najtežja, a hkrati tudi najbolj dragocena doživetja. Ta planet kaže na vašo največjo frustracijo in če želite duhovno rasti, se morate s potrpežljivostjo in odločnostjo soočiti z njegovimi predlogi. Lahko se vam celo zgodi, da vaše napake postanejo vaše največje vrline. Njegove energije vam pomagajo, da se poglobite v svoje globine, dokler ne najdete svojega notranjega miru, ne glede na zunanje situacije.

Vpliv Urana na duhovno rast

Uran vas v času, ko morate nekaj narediti, da se izognete strahu in paniki uči biti neodvisni, verjeti v svoje ideje in razvijati upanje na prihodnost. Vključitev Urana v vaše življenje prinese rešitve in odgovore, ki jih imate že v sebi.

Vpliv Neptuna na duhovno rast

Neptun, planet mistike, vas uči, kako rasti kljub neugodnim razmeram. Vendar morate biti previdni. Razkriva tudi vašo nagnjenost k sanjarjenju. Pri razlikovanju resničnega od tistega, kar ni resnično prinaša Neptun nekaj težav. Lahko vas naredi sočutne in dostopne, tako da boste z veseljem na pomoč priskočili tudi drugim.

Vpliv Plutona na duhovno rast

Pluton vas preizkuša z odrekanjem in žrtvovanjem. To je bistvena karmična lekcija, ki jo je treba preživeti. Pluton definira tiste vidike, ki jih nezavedno zavračate. Ta planet vam svetuje, da bi morali biti bolj pozorni na občutke, ter opozarja na pomanjkanje discipline in strasti do trdega dela.

Astrologija in uporaba

Kako ostati močan in preživeti prihodnje obdobje glede na astrološko znamenja?

 • Ovni se v tem težkem obdobju osredotočite na počasno dihanje, da si dovolite razmišljati, preden odreagirate ali spregovorite.
 • Biki, na poti osebne rasti za izboljšanje motivacije uporabite pritrditev, ki vas navdihuje, da boste lažje potovali naprej.
 • Dvojčki zapišite najpomembnejše stvari, ki jih želite narediti, in spremljajte stvari ki vas navdihujejo. Poiščite načine za umiritev uma.
 • Raki, ko se počutite slabo, nadomestite vse negativne misli s pozitivnimi, da spremenite svoje razpoloženje in se navadite biti odgovorni za svoja čustva.
 • Levi bodite bolj obzirni do drugih, in nikar ne razmišljajte samo o sebi, tako bo osebna rast le nazadovala.
 • Device, prav je da ste obsesivne glede čistoče. Ne bodite pa tako kritične do sebe in se pogovarjajte o tem, kaj razmišljate in čutite v notranjosti.
 • Tehtnice preživite čas sami in stopite v stik s svojimi občutki. Ko se vam zdi, da bi radi razpravljali o neki temi, si preberite še kakšno literaturo.
 • Škorpijoni vaša intenzivnost je lahko včasih presenetljiva za ljudi, ki so bolj konservativni. Ne delajte preko sebe in ne opravičujte ostalih.
 • Strelci, poiščite ravnovesje med odgovornostjo in idealizmom. Držite svoj proračun pod nadzorom, da boste vedeli, koliko denarja porabite.
 • Kozorogi nikar se toliko ne zgražajte nad drugimi raje se bolj intenzivno ukvarjajte s svojimi čustvi. Delajte stvari, ki povečujejo ustvarjalnost.
 • Vodnarji ne porabite preveč časa za nepomembne zadeve. Naredite stvari, ki so pomembne tudi za vaše ljubljene.
 • Ribi, dajte ljudem vedeti, da ste prilagodljivi in ​​pojdite s tokom, da vas bodo razumeli. Pomislite, kako se drugi počutijo, vendar ne prevzemite njihovih čustev nase.

Pripravljeno za Čvek v križankah

Preberite tudi STRAH, KAKO GA PREMAGATI IN SE SOOČITI