Južni vozel razkriva naravne sposobnosti in pretekla življenja

Predviden čas branja 8 minut

Neposredno nasproti severnega vozla, Južni vozel predstavlja dom, ki nas vedno vleče nazaj v svoj objem. To je cona udobja, ki opisuje stališča in talente ter način, kako se izražate. Astrologi pogosto pravijo, da se je energija Južnega vozlišča razvila v prejšnjem življenju. Ko smo v južnem vozlišču, takrat vemo, kdo smo. Vozlišča usode so razčlenjena med severnim in južnim vozlom, ki hranita drug drugega, kar pomeni, da moramo predelati preteklost, da bi postali oseba, kakršna si želimo postati v prihodnosti.

S strani rojstne matere je Pepelka blagoslovljena z naravnimi lepotami in ljubeznivo naravo. Od mačehe pa je dobila vrečko polno bremen in slabih prepričanj o sebi. Skupaj predstavljajo darila in omejitve, ki jih mora Pepelka prebroditi na poti, da doseže svoj polni potencial. Če bi ostala zakoreninjena v Južnem vozlišču, bi lahko to dragoceno dekle pometalo pepel do konca življenja.

Čeprav lahko to prinese občutek zadovoljstva, je malo verjetno, da bi vas povzdignilo k napredku. Ključno je, da uporabite svoj južni vozel kot odskočno desko v vašo usodo ki jo napoveduje Severni vozel. Južni vozel odseva karmične lastnosti našega prejšnjega življenja, opisuje nedokončane posle in stvari, ki jih nismo opravili povsem pravilno.

Južni vozel razkriva naravne sposobnosti in pretekla življenja

Lahko se mu upiramo, zlasti v prvih 30 letih našega življenja, deloma zato, ker ne vidimo, da bi opustitev nekaterih obsesij in delanje na napredku prineslo zadovoljstvo. Opisuje kaj in kdo ste bili pred tem, ko ste prišli v to življenje. Vendar pa kaže tudi na lastnosti, ki jih morate zapustiti, v smeri iskanja osebne izpolnitve.

Vaše južno vozlišče je del rojstne karte, ki je neposredno povezan z vašim severnim vozliščem. Ta dva vpliva nista planeta, ampak točki. Da bi se dotaknili sreče, bi morali delati na odmiku od negativnih atributov vašega južnega vozlišča. To je neprijeten in zastrašujoč proces, pogosto zato, ker ne znamo sprejeti nečesa drugačnega.

S to pozicijo ste bili v preteklih življenjih zelo sebični. Vaše potrebe so presegle potrebe drugih in vedno ste morali in še vedno morate biti v središču pozornosti. Agresija in brezobzirnost sta nekaj kar vam ni tuje. Nihče vas ne ustavi, na poti, da bi dobili kar želite. V tem življenju bi morali sodelovati z drugimi in se predati raznim odnosom. Dovolite, da mir, harmonija in diplomacija postanejo del vašega vsakdana.

V preteklih življenjih ste bili preveč materialno usmerjeni. Luksuz, varnost in praktičnost so bili vaše najljubše vodilo. Čas je, da sprostite vaše želje po bogastvu. Prav tako je čas, da prenehate biti odgovorni za druge. Namesto tega poiščite duhovno zadovoljstvo in neznano spremenite v znano. Spustite zemeljske užitke in sprejmite nekaj globljega in bolj osebnega, nekaj bolj poetičnega.

V preteklih življenjih ste bili nepošteni in podli. Sami ste vedno zmogli vse in z lahkoto ste zavračali odgovornost. Namesto da se vpletate v čenče, je čas, da govorite le tisto, kar je resnično in se osredotočite na produktivnost. Spustite svojo dvolično naravo in sprejmite eno osebnost. Tvegajte, potujte po svetu in si oglejte svet, poln priložnosti namesto temnega prostora, ki vas vleče navzdol.

Južni vozel razkriva naravne sposobnosti in pretekla življenja

Preveč ste se v preteklosti osredotočali na potrebe drugih, pri tem pa dajete prednost njihovemu načinu delovanja. Ne morete doseči svojih sanj, če ne zaupate svojim občutkom. Čas je, da nehate biti tako prestrašeni. Čas je, da v vsakem trenutku opustite svojo potrebo po naklonjenosti. Poskusite biti v situacijah, ki to od vas zahtevajo biti bolj sebični s svojo energijo, namesto da bi jo dali drugim.

Že v preteklem življenju ste trpeli, če vse oči niso bile uprte v vas. Čas je, da nehate jemati stvari tako osebno. Vsakdo ima svoje težave, kar nima nobene zveze z vami. Spremlja vas nagnjenost k samozadostnosti. Začnite biti bolj prizemljeni, manj zaskrbljeni zaradi nečimrnosti in premalo pozornosti. Osredotočite se na vaše prioritete, ne na potrebe drugih.

V preteklem življenju ste znali uživati prav v vseh stvareh, dokler se niste naveličali. Preveč se osredotočate na tuje podrobnosti. Čas je, da sprejmete različne oblike umetnosti, poezije in domišljije. Spustite svojo potrebo po popolnem nadzoru. Ne obremenjujte se zaradi občasne tesnobe. Prav je, da najdete mir v skrivnostih, ter da verjamete v nekaj večjega od sebe.

Ljudem prevečkrat dovolite, da vplivajo na vaše življenje. Namesto da bi nekoga drugega videli v središču pozornosti, je čas, da greste po drugi poti svojih želja in izrazite svoje bistvo. Nikar se ne odpovejte svojim osebnim potrebam zaradi miru, včasih morate biti tudi malce sebični. Če se dogaja nemir, naj bo tako. Konflikt ni konec sveta. To je včasih način, da se lahko izrazite.

Čas je, da prenehate biti manipulativni in posesivni. Uporabili ste svoje moči skušnjav, da bi dobili tisto, kar želite, in ste navajeni, da se zanašate na dobroto drugih ljudi. V tem življenju morate zgraditi svoj temelj, narediti svojo pot in si zagotoviti obstoj. Osredotočite se na tisto, kar je otipljivo in kar je v vaši lastni domeni. Čas je, da postanete samozadostni.

Južni vozel razkriva naravne sposobnosti in pretekla življenja

S svojo filozofijo ste lahko domišljijski in nerealni glede pomembnih stvari. Čas je, da se sestavite, da se osredotočite na objektivno resnico in ne na ezoterične ideje. Vaše pustolovščine so bila oblika izogibanja resnosti. Vendar bežite od sebe, poskušajte raje pobegniti v lep odnos. Čas je, da vaše korenine rastejo, da se izmenjajo z drugimi, namesto da bi se preveč obremenjevali, da vas omejujejo.

Preveč ste se zanašali na idejo, da bogastvo in uspeh prinašata srečo. Izoliral vas je strah pred materialnim neuspehom. Čas je, da prenehate s prekomernim delom, da nehate verjeti, da ste boljši od drugih. Zdaj je čas, da poslušate svojo intuicijo, da dovolite, da vaša razmerja postanejo pomembnejša od vašega osebnega uspeha. V tem življenju naj ljubezen izpodrine ​​materializem

Predolgo ste v preteklih letih zadrževali svoje občutke. Nej vas ne bo tako strah pokazati čustva. Če vas nekaj odvrne od vaših začrtanih želja, sprejmite. Čas je, da začnete dajati prednost vašim potrebam in se včasih umaknete v svoj svet. Predolgo ste poskrbeli za svojo skupnost in okolico. V tem življenju je vaš uspeh najpomembnejši. Morate ohraniti svojo samozavest.

Prenehajte igrati žrtev. Predolgo ste pustili, da vam življenje teče mimo, in gojili prepričanje, da nimate nadzora nad svojo usodo. Dvignite se pokonci za sebe, se osredotočite na resničnost in vzemite stvari v svoje roke. Pustite ljudem, da vas vodijo in se prenehajte izogibati soočenjem. Osredotočite se na objektivnost in ne na domišljijo.

Južni vozel nakazuje, da je namen duše deloma odmakniti se od škodljivih melodram in se podrediti lastnim talentom in virom. Govori o želji po vedrini in odmiku od dramatične reaktivnosti in ekscesov iz prejšnjih let in nekdanjega življenja. Zanj so zelo pomembne lastnosti, ki jih morate zapustiti, v smeri iskanja osebne izpolnitve.

Preverite Kje se nahaja vaš Južni vozel?

Preberite tudi PRVA HIŠA V ASTROLOGIJI ODRAŽA NOTRANJI JAZ