HOROSKOP: LESTVICA OD NAJBOLJ DO NAJMANJ VLJUDNE ŽENSKE

Na katerem mestu lestvice se nahaja vaše astrološko znamenje, ko govorimo o vljudnosti?
Na katerem mestu lestvice se nahaja vaše astrološko znamenje, ko govorimo o vljudnosti?

Na katerem mestu lestvice se nahaja vaše astrološko znamenje, ko govorimo o vljudnosti?

Predviden čas branja: 6 minut

Vljudnost je dejanje prijaznosti, pozornosti ali lepe manire do druge osebe. Vljudnost je ena izmed prvih vrednot, ki se jih je večina od nas naučila v odraščanju, vendar imamo vsi svoje prednosti in slabosti. Številne življenjske situacije običajno pokažejo, kdo je iskreno zelo vljuden in kdo ne. Čeprav se vljudnost lahko manifestira na različne načine, izreči prijazno misel v ustreznem trenutku, pozorno poslušati, kaj govori nekdo drug, pokazati ustrezen bonton v situacijah, so nekatere ženske zelo vljudne, druge manj. Preverite, na katerem mestu lestvice je vaše astrološko znamenje, ko govorimo o vljudnosti!

1. RAKICA

Rakica je polna ljubezni, prijaznosti in sočutja, zato je najbolj vljudna od vseh znamenj zodiaka. Vedno se potrudi, da bi potrebe drugih postavila pred svoje, ter delovala čim bolj vljudno. Prepričana je, da je prijaznost tista, ki odpira vsa vrata in razoroži še najbolj nesramnega posameznika.

2. TEHTNICA

Tehtnici vljudnost poudarja Venera, njena vladarica. Tehtnica z veseljem drugim ljudem dovoli, da z njo delijo svoje misli in mnenja, brez obotavljanja bo vedno skušala zgladiti morebitne konflikte. Njen nasmešek, ki je popolnoma iskren je tisti, ki ji omogoča, da se vedno odzove prijazno. Tudi takrat, ko bi nekdo drug uporabil višjo stopnjo glasu, tehtnica ostane vljudna in si misli svoje.

3. RIBICA

Ribica je prijazna ženska, ki ji veliko pomeni, da lahko nekomu pomaga ali pa ga le prijazno potolaži. Za izbruhe in jezo je preveč senzibilna, zato skuša vedno ohranjati noto prijaznosti, tudi takrat, ko imata njena sodelavka ali prodajalka v trgovini slab dan. Ribica je znana tudi po tem, da se vedno lepo zahvali.

Na katerem mestu lestvice se nahaja vaše astrološko znamenje, ko govorimo o vljudnosti?

4. DEVICA

Devica je zelo dobro seznanjena z bontonom, zato ji vljudnost ne povzroča preglavic. Kljub morebitnemu hladnemu prvemu vtisu je devica zelo vljudna, še posebej tam, kjer lahko nekomu na vljuden način razloži, kako zadevo ali situacijo izboljšati. Zelo je hvaležna za vsako malenkost in lepo gesto.

5. LEVINJA

Levinje imate ogromno srce, polno sočutja, zato znate biti zelo vljudne. Ker hrepenite po občudovanju drugih, in želite, da ljudje ki vas obkrožajo vedo, kako zelo jih cenite, ste prave mojstrice vljudnih gest. Ko nekdo nekaj naredi za vas, mu z veseljem pošljete zahvalno sporočilo, ko vas nekdo spusti v dolgi vrsti se mu prijazno zahvalite, saj vam je vendar polepšal dan.

6. KOZOROGINJA

Vsi ki vas poznajo, zelo dobro vedo, da ste iskrene, da se ne znate pretvarjati, zato je jasno, da vas kdaj tudi kakšna zadeva zmoti. Vljudnost izražate tako, da z drugimi ravnate tako, kot bi želeli, da drugi ravnajo z vami. Ko začutite, da si nekdo resnično zasluži, ste lahko pri svojih prizadevanjih zelo vljudne. Če je nekdo nesramen do vas, se boste težko zadržale in ostale vljudne.

Na katerem mestu lestvice se nahaja vaše astrološko znamenje, ko govorimo o vljudnosti?

7. BIKICA

Bikice ste zelo srčne in dobre ženske, ki pa se težko zadržite, ko zadeve dosežejo rob vaših zamišljenih situacij. Vljudne ste do neznanih ljudi, še posebej takrat, ko si na področju dela želite napredka, težava pa nastopi tam, kjer ste najbolj povezane. Ko vas nekaj ali nekdo zmoti, se zelo težko zadržujete, takrat pozabite na vljudnost.

8. VODNARKA

Vodnarke se običajno ne obremenjujete s tem kaj je prav in kaj ne, vendar to ne pomeni, da ste nevljudne. Vljudnost, ki jo izražate ko ste v dobrih energijah je zavidanja vredna. Ko pa imate slab dan ali vas kdo preveč razjezi, pozabite na prijaznost in se branite tako, kot v tistem trenutku čutite, brez zavor.

9. OVNICA

Ovnice ste povezane z energijo Marsa, ki ni najbolj premišljen in odreagira v trenutku, brez zadržkov. Čeprav ne želite biti nesramne ali odrezave, se v vsakodnevnem delovanju temu težko izognete. Za vas so značilna nihanja, v enem trenutku ste lahko najbolj prijazna oseba pod soncem, v drugem trenutku pa se lahko prelevite v pravo nesramnico.

Na katerem mestu lestvice se nahaja vaše astrološko znamenje, ko govorimo o vljudnosti?

10. DVOJČICA

Dvojčice se težje nadzirate in večkrat odreagirate točno tako kot se v danem trenutku počutite. Ne nameravate biti nesramne, vendar se težko zadržite, da ne bi nekomu, ki vas je razjezil povedale kar mu gre.  Nesramne znate biti tudi brez razloga, včasih tudi do bližnjih, vendar se zagovarjate, da ste le odreagirale ter da niste mislile tako slabo kot izgleda.

11. ŠKORPIJONKA

Škorpijonke imate okrog sebe trden zid. Ne vidite smisla delati stvari za ljudi samo zato, da bi delovale vljudno. Tisti, ki vas dobro poznajo, vedo, da ste brutalno iskrene, zato vas dojemajo z rezervo. Ko vas nekdo razočara ali razjezi, se znate preleviti v nevljudno in nesramno osebo.  

12. STRELKA

Strelke delujete najbolj sproščeno, vedno znate poiskati svoj smisel, na vljudnost pa večkrat pozabite. Odreagirate tako kot čutite, če vam nekdo ni všeč, boste to tudi pokazale. Ne marate prilizovanja, ki ga v svojih mislih, ko opazujete druge večkrat zamenjate z vljudnostjo. Tudi če vas opozorijo da ste nesramne, se boste vsemu skupaj le nasmehnile.

Pripravljeno za Elle.si