Severni lunin vozel je zelo pomembna točka astrologije, ki prinaša spremembe v življenje.

Severni lunin vozel kaže pravo pot, odločitve in duhovno doživljanje ter opisuje vaše soočanje z življenjem.

Pomeni nekaj srečnega, optimističnega, nekaj kar se širi in veča in poudarja vaše atribute, ki jih je potrebno razvijati. Res pa je, da kar Severni vozel prinese, lahko Južni vozel, ki poudarja preteklost in težave odnese. Vozel vam bo prikazal namen vašega življenja oziroma poslanstvo.

Če želite, da bo uspešno, morate razvijati pozitivne lastnosti znamenja in hiše v katerem se nahaja. Preverite kje se nahaja vaš Severni vozel in izvedeli boste še več o sebi.

SEVERNI VOZEL V OVNU

Duša vas v tej poziciji uči lekcijo o samozavesti na najbolj osnovni ravni. Izkušnje z intimnim življenjem vam ne omogočajo stabilnosti, ki bi lahko oblikovala identiteto. Ste zelo dovzetni za laskanje, ter iznajdljivi. Vedno skušate uravnotežiti vse okoli sebe, zato se večkrat znajdete kot sodnik med dvema ali več nasprotujočimi si idejami, osebami ali pogoji. Z združevanjem potreb drugih ter z neizpolnjenimi željami lahko postanete nagnjeni k pesimizmu. Podarjena vam je priložnost, da boste dosegli svojo poslanstvo, ne da bi si preveč prizadevali za nagrado.

SEVERNI VOZEL V BIKU

S Severnim vozlom v znamenju bika bi morali nadgrajevati potrpljenje in odločnost. Uživajte v rezultatih in plodovih svojega dela. Vzemite si nekaj časa, da se sprostite in dišite po vrtnicah. S to pozicijo znate komunicirati s svojim notranjim jazom, pri svojem delovanju se večkrat znajdete v čutnih in otipljivih užitkih. Naučite se ceniti naravne lepote in najti zadovoljstvo v preprostih radostih življenja. Poiščite in ustvarite mir v svojem malem kotičku sveta in tako boste začutili zadovoljstvo.

SEVERNI VOZEL V DVOJČKIH

Ta pozicija nakazuje, da se znate izražati sami. Pokažite svoje komunikacijske spretnosti in aktivno sodelujte v raznih argumentiranjih, vendar ne pozabite dati besede tudi drugim. Ta vpliv vas lahko pripelje do naravne radovednosti o življenju. Torej se za dvig osebne zavesti udeležujte tečajev, ki vas zanimajo in preberite številne knjige. Imate možnost, da s svojim znanjem bogatite tudi druge. Razvijte strpnost za vse čudovite spremembe v ljudeh. Zaupajte tistim, ki so pripravljeni preizkusiti nove izkušnje.

SEVERNI VOZEL V RAKU

To je pozicija, ki vas v življenju popelje do tega, da se naučite, kako sprejeti pomoč od drugih. Z omogočanjem, da vaše potrebe prepoznate, boste lahko učinkoviteje negovali in skrbeli tudi za tiste, ki to potrebujejo. Večkrat lahko v srce vključite toploto, ki vam je s tem vplivom podarjena v smislu, da zaščitite in negujete tiste, ki so vam všeč. Na podlagi čustvenega zadovoljstva lahko tudi osebnostno napredujete. Odkrijte svojo instinktivno sposobnost, da znate sprejeti resnico.

SEVERNI VOZEL IN LEVU

S to pozicijo prejemate dovoljenje da sijete, kjerkoli se pojavite. Odkrijte, da je prav biti v središču pozornosti. Naučite se, da se pohvalite in si priznate nagrado za svoje dosežke. Razvoj zdravega samospoštovanja in dela v prepričanju, da lahko dosežete svoje cilje vas vodi k odličnim rezultatom. Bodite pozorni na vašega notranja otroka, nato pa mu dovolite da zaživi. Igrajte se, ustvarjajte in sledite želji svojega srca. Izkoristite tveganje, ki vam ga prinaša ta pozicija v svoji smeri.

SEVERNI VOZEL V DEVICI

To je vpliv, ki vas v življenju usmerja, da se naučite vse o ločevanju tega, kar je koristno, in kar ni. Lahko ste strokovnjak pri logični analizi ali nekdo, ki ima vse vajeti v svojih rokah, zaradi svoje premišljenosti in metodičnosti. Aktivna udeležba v življenju, še posebej pomoč drugim ljudem, bo vaš um olajšala in vaši visoki standardi se bodo pomešali s spontanostjo. Bodite pozorni na zdravstvena sporočila vašega telesa. Ne ukvarjajte se preveč z vsakodnevnimi odgovornostmi in neprijetnimi opravili.

Severni vozel in njegov pomen v astrologiji.
Severni lunin vozel je zelo pomembna točka astrologije, ki prinaša spremembe v življenje.

SEVERNI VOZEL V TEHTNICI

S tem vplivom lahko razvijete sposobnost razumevanja in cenjenja nasprotujočih si pogledov, ne da bi pri tem upoštevali svoje mnenje. Ugotovite lahko, da lahko sodelovanje in diplomacija pomagata k boljšim odnosom in uravnoteženemu delovanju. Ustvarite ravnovesje med tem, kar dajete in kaj prejmete, saj vas spremlja dobrodelna nota, ki vas lahko večkrat postavi v pozicijo, da vas izkoriščajo, vi pa tega takoj ne zaznavate.

SEVERNI VOZEL V ŠKORPIJONU

Ta položaj vas usmerja, da v življenju končate, kar začnete. Popolnoma se lahko spremenite, če tako želite, še posebej, ko se odločite za uporabo višje ravni energije. Poglejte, kaj lahko odkrijete o sebi in drugih, če se spustite pod površino. Tam so skriti odgovori na vaša vprašanja in vaše bistvo, skozi katerega v življenju tudi sprejemate odločitve. Vaše misli so prodorne, delovanje pa obarvano s strastjo in temperamentom.

SEVERNI VOZEL V STRELCU

Ta vpliv razširja vaša obzorja. Pojdite naprej in ostanite optimistični ter iskreni, saj se boste le tako znašli v zapletenem svetu. Vaša vera v prihodnost je bolj intenzivna skozi težke čase. Lahko razvijete talent za razumevanje abstraktnih pojmov. Če ste v stiski, lahko stagnacija ali povezovanje zaduši vaš sproščen duh. Ves čas morate rasti in določen obseg svobode in pustolovščine je za vas potreben, kot zrak, ki ga dihate.

SEVERNI VOZEL V KOZOROGU

Ta vpliv vam podarja vztrajnost in stalno strmenje k dosežkom. Naučite se, da nadaljujete tudi, ko se pojavijo ovire. Ustvarite trdne temelje za svoje cilje, saj boste le tako napredovali. Učinkovitost lahko postane vaš ključ do uspeha. Zazrite svoje oči k pomembnim zadevam. Nekateri življenjski dogodki vam bodo pokazali vrednost prevzemanja odgovornosti za druge. Uspešni rezultati so okrepljeni z neobčutljivim občutkom dolžnosti do vaših obveznosti.

SEVERNI VOZEL V VODNARJU

S tem vplivom si dovolite, da ste drugačni od večine. Osebna rast se pospešuje s polnim sprejemanjem svojih lastnih edinstvenih lastnosti in z dokazovanjem vaše sposobnosti, da zavzamete stališče glede tega, kar si želite. Organizacije podobno mislečih posameznikov lahko podpirajo vaše cilje in izziv je, da ste del skupine, ne da bi se odrekli svoji osebni identiteti in svobodi, brez katere težko delujete.

SEVERNI VOZEL V RIBAH

Ta vpliv vas usmerja, da odkrijete da vesolje zajema veliko več, kot tisto, kar je mogoče zaznati s čuti. Morali boste biti pripravljeni, da se širite in se odmaknete od znanih vzorcev, da bi se izognili izzivu tega vpliva. Nagrade prihajajo v obliki osebne rasti in doseganja vaših potencialnih ciljev. Čeprav vaša pot ni vedno najlažja, vam bo vključevanje samozavesti v svoje življenje dolgoročno olajšalo doseganje pomembnih ciljev.

Preverite, kje se nahaja vaš Severni vozel?