Katera astrološka znamenja so večni otroci? Preverite!

Vsi odrastemo, eni prej, eni kasneje, vendar so določena znamenja takšna, da ne odrastejo, s čimer ni nič narobe. Prav prisrčno je gledati nekoga z otroškim entuziazmom, zato ne bodite jezni, če se znajdete med temi znamenji. Torej, večni otroci zodiaka so…

STRELEC

Strelec je oseba, ki jo na vsakem koraku spremlja otroško navdušenje. Neobremenjeno se podaja v akcijo, brez da bi ob tem razmišljal, kako se bo zadeva zaključila. Rad se smeji, zafrkava in nagajivo nagaja. On je tisti, ki ga resnost in odgovornost ne zanimata najbolj, saj je prepričan, da bo zmagal in uspel s svojo otroško razigranostjo. Strelci se ne obremenjujejo kako bodo sprejeti, kaj si bo nekdo mislil o njih, ampak delujejo z otroško naivnostjo in so na to celo zelo ponosni.

Večni otroci zodiaka

VODNAR

Vodnar je oseba, ki je družabna, napredna, vendar velikokrat tudi otročja, v kočljivih situacijah malce neodgovorna. Njegova otroška plat se večkrat pokaže v ljubezenskih odnosih, kjer bega in bega, ter se neodločno smuka in izogiba odgovornim temeljem. Vodnar zelo uživa v vseh igrah, tako miselnih, kot tudi računalniških, zato mu lahko z razlogom, ko ste jezni nanj, ker je že ves popoldan prilepljen na igrice rečete, da je večni otrok.

RAK

Rak je sicer zelo odrasla in premišljena oseba, vendar tako zelo uživa, ko se sprosti, vklopi otroško razigranost in se neobremenjeno poda v dogajanje. Rak je običajno naiven, prepričan da mu vsi želijo dobro, kot otrok, ki še ni zaznal slabega in krutega. Njegova prikupnost je nalezljiva in najbolj ga boste navdušili s kakšnim komplimentom, kako je pameten. Odgovornostim se sicer ne izmika, vendar mu otroška naivnost večkrat v življenju spodnese kakšno pomembno mesto.

Večni otroci zodiaka

BIK

Bik je kot majhen otrok, rad uživa, rad se predaja, še raje pa ima, da nekdo skrbi zanj. Veliko razmišlja o tem, kako voditi in deliti prijetne užitke z ljudmi, ki so mu blizu, vendar redko prevzema odgovornost. Najbolj blizu so mu razne miselne igre, kjer popolnoma pozabi na svojo zrelost in v trenutku se spusti na raven otrok, nasmejano in prisrčno. Bikica je rada neobremenjena z velikimi stvarmi in sproščena, na področju izobraževanja, kot deklica, ki ima v šoli najraje same lepe ocene.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi ASTRO ZNAMENJA, KI NE PRENESEJO KRITIKE SO