Vas zanima, katera so tista astro znamenja, ki ne prenesejo kritike?

Kritika, nekaterim pomaga na poti do uspeha, druge zaustavlja in jim jemlje samozavest. Ko osebnostno zrastemo, ugotovimo, da je kritika le orodje, ki omogoča biti boljši, bolj uspešen. Vendar nekatera znamenja kritiko zelo težko prenesejo in ob njej postanejo slabe volje. Torej, znamenja, ki ne prenesejo kritike so…

LEV

Lev, najbolj samozadostno znamenje, ki ima vedno občutek, da je malce nad ostalimi, zelo slabo prenaša kritiko. Sploh ne želi slišati morebitnih pripomb in vedno je prepričan, da ga nekdo kritizira iz ljubosumja.

blankKer je prepričan, da je njegovo mnenje vedno pravo, se lahko v življenju znajde v težavah, saj mu določeni ljudje, ko jih nekajkrat zavrne, ne želijo več komentirati. Nikar ne kritizirajte levinjine frizure ali levove športne naravnanosti, saj ju lahko močno užalite.

 

DEVICA

Devica, perfekcionistično znamenje, ki zelo rado išče napake pri drugih in v sistemu, samo nikakor ne prenese kritike. Vedno, ko jo kdo opozori na kakšno napako ali spodrsljaj, postane nervozna, ter začne hitro iskati številne razloge, da bi se opravičila in ostala v čim lepši luči.

blankNajbolj je devica občutljiva, če se kdo spusti na njeno področje dela in denarja ter jo kritizira. Takrat njena napetost in nervoza dosežeta stopnjo vrelišča. Ko nekdo začne razpravljati o devici na glas, le ta takoj pripravi obrambni organizem.

Znamenja, ki ne prenesejo kritike, čeprav tega običajno ne priznajo

ŠKORPIJON

Škorpijon je tako trdno prepričan v svojo uspešnost, privlačnost in iznajdljivost, da ne prenese, da kdo o njem govori drugače. Najbolj občutljivi so škorpijoni, ko govorimo o področju spolnosti. Največja žalitev zanje je, da niso najboljši ljubimci.

blankTakrat se vklopi njihov obrambni mehanizem, ki na plano povabi maščevalnost, ki lahko uniči še tako trden odnos. Škorpijon se sicer zaveda, da ni vedno najboljši v vsem, vendar smatra, da sam najbolje ve, kje so njegove pomanjkljivosti, zato zelo slabo prenaša kritiko.

 

TEHTNICA

Tehtnico lahko najbolj užalijo pripombe, povezane z njenim izgledom in lepoto. Ne prenese, da se kdo spušča v njen stil. Sama je prepričana, da se zna urediti bolje od ostalih, zato bo na kritiko o izgledu odreagirala užaljeno.

blankNe mara negativnih pripomb, saj ji povzročajo slabo voljo. Ker je diplomatsko usmerjena, pričakuje, da tudi drugi ne bodo kritizirali njenih korakov in kretenj. S svojo umirjeno naravo tehtnica moški in ženska težko verjameta, da lahko kdo sploh kritizira, saj sama k temu nista nagnjena.

Pripravljeno za Sensa.si

 

Preberite tudi KATERO ZNAMENJE JE NAJBOLJ IN KATERO NAJMANJ ISKRENO?