ASTRO ZNAMENJA, KI SO ROJENA ZA DOLGA RAZMERJA

Znamenja, ki jim je dolgo razmerje pisano na kožo so
Znamenja, ki jim je dolgo razmerje pisano na kožo so

Znamenja, ki jim je dolgo razmerje pisano na kožo so…

Predviden čas branja 5 minut

Nekatera znamenja zodiaka se boljše znajdejo v razmerju na dolge proge, spet drugim pa dolga razmerja enostavno niso pisana na kožo. Te karakteristike povedo več kot le tisto, kar pravi vaš horoskop. Obstajajo določene skrite lastnosti, ki jih potrebujete, da bi vaš odnos dolgoročno deloval, saj dolgega razmerja ni enostavno vzdrževati. Katera znamenja in dolgo razmerje se rokujejo?

Kozorogi resno jemljejo svoje razmerje in resno razmišljajo o dolgoročnih odnosih. Pripravljeni so narediti vse, kar je potrebno, da bi bil njihov odnos uspešen na dolge proge. Tudi če to pomeni prilagajanje in odrekanje. Če jih partner iz kakršnega koli razloga potrebuje, bodo skočili in kjerkoli so, poskrbeli za rešitev in pomoč. S partnerjem morajo določiti časovni načrt. Določijo se obveznosti in skupaj preživeti čas, spontanega partnerja dolgo ne bodo prenašali, saj jih preveč vznemirja.

Znamenja, ki jim je dolgo razmerje pisano na kožo so

Kozorog mora občutiti, da se oba partnerja trudita za prihodnost, ki je na vidiku, v nasprotnem primeru se njegove sanje podrejo.

Za kozoroga in kozoroginjo je resno razmerje lahko izziv, pripravljena ste da se v celoti zavezujeta k dolgoročnemu odnosu. Zato je dolga veza zanje odlična oziroma najboljša izbira. Resno vezo lahko doživljajo kot način za olajšanje življenja, saj je zanje v dvoje lažje, seveda tudi bolj ekonomično.

Bikove največje vrednote so povezane z domom in skupnim življenjem. Zato je to oseba, ki se bo ne glede na spol hitro strinjala s skupnim življenjem pod isto streho, z veseljem bo odnos tudi dolgoročno negovala. Biki se ne spustijo zlahka v resno razmerje, najprej morajo preveriti vse vrednote in ostale malenkosti. Na začetku se pogovarjajo s svojim partnerjem in določijo osnovna pravila. Nato so kar naenkrat prepričani, da želijo skupno življenje in poroko.

Znamenja, ki jim je dolgo razmerje pisano na kožo so

Če želijo biti dolgoročno v razmerju zadovoljni, mora biti prisotna visoka stopnja zavezanosti med obema stranema in spoštovanje, ki je za bika ključnega pomena.

Bik hitro postane ljubosumen, zato mora biti komunikacija v daljšem razmerju jasna in izrazita, laži ne bo prenašal. Slike na portalih ga lahko zmotijo, če se mu zdijo napačne. Vendar zaradi tega ne bo delal drame, ampak se bo pogovoril in rešil zaplet. Bik potrebuje veliko dotikov in fizične bližine, da bi se znova povezal s svojim partnerjem in če vse to dobi, partnerja nikoli več ne bo spustil in rok.

Devica ne mara hitrih sprememb in tveganja, zato bo najbolj srečna, ko se bo znašla v razmerju, ki bi lahko bilo dolgo in resno, saj ji ta cona udobja resnično godi. Seveda bo partnerja najprej preverila na vse možne načine. Ko pa bo prestal njen test, pa bo začela zaupati in delati skupne, precizne dolgoročne načrte.

Znamenja, ki jim je dolgo razmerje pisano na kožo so

V razmerju na dolge razdalje bo devica izvedela vse, kar naj bi vedela v zvezi s svojim partnerjem, kljub temu bo želela odnos ves čas poglabljati in ga skušati še dodatno poglobiti.

Če devica s partnerjem nima skupnih ciljev in hobijev na dolge proge težko funkcionira. Skušala bo zbuditi pozornost za razne hobije, ne glede na to, da je vztrajna, pa bo v primeru, da skupnih hobijev ne najde dolgoletno razmerje zaključila. To je oseba, ki je avanture ne mikajo. Zato se raznim avanturam, trikotnikom in drami v svojem stabilnem življenju najraje izogne.

Za ribice je ljubezen prava romanca, tako v dolgem razmerju pričakujejo veliko nežnosti in pozornosti. Če vse to dobijo, ne bodo nikoli pomislile na drugo osebo ali spremembo. Ribico lahko v razmerju partnerji uporabijo kot navdih in inspiracijo. Vse to dolgoročno par še bolj poveže in s tem se možnosti za dolgo, srečno razmerje zagotovo povečajo.

Znamenja, ki jim je dolgo razmerje pisano na kožo so

Ribe se rade poglabljajo vase in fantazirajo.

Najraje govorijo o tem, kakšno bo njihovo ljubezensko življenje v prihodnosti. V kolikor se realnost močno razlikuje od njihovih sanj, se bodo kmalu prebudile. Do svojih partnerjev so ribe zelo pozorne. Včasih celo preveč, vendar s tem na dolgi rok vzdržujejo občutek povezanosti. Všeč jim je pripadnost, zato se za drugimi ne ozirajo in z veseljem uživajo v skupnem življenju in nežnostih.

Članek je bil pripravljen za Govori.se

Preberite tudi ZNAMENJA, KI HREPENIJO PO ŠIRINI IN IZOBRAŽEVANJU in NAJBOLJŠI LJUBIMCI ZODIAKA SO MOŠKI, ROJENI V…