Znamenja, ki hrepenijo po širini in izobraževanju so…

Nekateri izmed vas komaj čakate, da se izobraževanje zaključi, štiri znamenja zodiaka pa uživajo v tem, da se skozi vse življenje izobražujejo in nadgrajujejo svoje znanje.

OVEN

Oven ves čas hrepeni po znanju in skenira vsako dogajanje. Kopičenje informacij, še posebej koristnih je njegova najljubša pot k temu, da vedno najde odgovor na skoraj vsako vprašanje, ter da ga ostali označujejo za izredno inteligentno bitje. Šolske klopi so bile oziroma so za ovna zabavno prizorišče, ki mu daje dodano vrednost in omogoča nenehno izmenjavo mnenj.

Čeprav večkrat informacije sprejema na zabaven način in deluje, kot da ne misli resno je oven tisti, ki ima v rokavu skoraj vedno pripravljene premišljene odgovore na vsa vprašanja. Če nečesa ne ve ali ne zna, se bo v prihodnosti potrudil, da bo to osvojil.

Znamenja, ki hrepenijo po širini in izobraževanju
Znamenja, ki hrepenijo po širini in izobraževanju

DVOJČKA

Dvojčka zanima vse. Ves čas se mu morajo kopičiti informacije in ljub temu da se v podrobnosti ne poglablja je dvojček tisti, ki je zelo razgledan. Informacije, ki jih pridobiva na klepetih zna zelo dobro izkoristiti in predajati naprej. Hrepeni po novostih in po tem, da se vedno znajde, tudi če je na drugi strani zelo razgledan sogovornik.

Njegovo hlastanje po informacijah spremlja radovednost, ki dvojčku vedno omogoča, da je z vsem na tekočem. Rad prebira na spletu in obiskuje razne tečaje in izobraževanja in kljub temu da ni najbolj potrpežljiv je vedno tisti, ki deluje za ostale razgledan in poln modrosti.

Znamenja, ki hrepenijo po širini in izobraževanju

STRELEC

Strelec, širokega uma in poln novih predlogov vedno stremi k temu da je med tistimi, ki vedo vse. Rad se izobražuje, spremlja razne dogodke, bere knjige, surfa po spletu v iskanju informacij o zgodovini in tujih ljudstvih. Izobraževanje je zanj, kljub temu da je drugače zmeden in raztresen pomembno področje njegovega življenja, ki mu podarja dodatno veljavo.

Zanima ga vse, kar je povezano s tujino, potovanji in družbo in on je tisti, ki takrat ko se večja družba nečesa ne more spomniti izstreli pravi odgovor in požanje komplimente na račun svoje razgledanosti.

Znamenja, ki hrepenijo po širini in izobraževanju
Znamenja, ki hrepenijo po širini in izobraževanju

VODNAR

Vodnar je že od nekdaj znan po tem, da je širok, razgledan in vedno v iskanju novega znanja. Razmišlja napredno in si nikoli ne dovoli, da o kakšni zadevi, ki je zanj pomembna ne bi bil dovolj seznanjen. Znanje običajno pridobiva virtualno, saj v njegovem pestrem vsakdanu ni časa, da bi posedal na raznih dolgih predavanjih, ko pa on snov absorbira tako hitro.

Znan je po tem, da se vsakih nekaj let odloči še za kakšno izobraževanje, študij, saj pri nabiranju širine leta zanj ne predstavljajo nobene ovire. Rad se tudi giba v krogu inteligentnih in izobraženih, saj se tam počuti doma, zaželeno.

Članek je bil pripravljen za Govori.se

Preverite, ali vam planeti ob rojstvu namenjajo ugodne možnosti za študij?