Najboljši ljubimci – Kateri moški zodiaka so najboljši ljubimci?

Najboljši ljubimci – Moški so večna uganka večine žensk, glede na zadnje trende, ko se večina žensk nagiba k neobveznim razmerjem, pa je aktualno, da je moški predvsem dober ljubimec, ter da se ženski zna posvetiti na pravi način.

Strelec je večni optimist, ki si bo za spolnost vedno vzel čas, škorpijon vas bo očaral s svojo neustavljivo strastjo, vodnar pa vas bo s svojimi simpatičnimi gestami prepričal, da je najboljša izbira v postelji.

Strelec

Moški strelci so svobodomiselni in premorejo odličen smisel za humor, kar pri ženski zagotovo naleti na pozitivno presenečenje. Strelec je v svojem bistvu odkrita in poštena oseba, ki ne trpi zahrbtnosti. Takšen je tudi kot ljubimec, popolnoma odprt, pripravljen na kaj novega in nekritičen.

Prepričan je, da je poštenje edina in prava pot za doseganje umirjenega stanja na področju strasti. Zato sovraži laganje in prevare. Včasih mu zapeljevanje ravno zaradi tega predstavlja velike težave. Ko je treba ženski pihati na dušo in ji govoriti sladke besede, strelec odpove, se pa zato zelo izkaže, ko pride do telesnega stika.

Zapleta se v dolge, nesmiselne stavke, ki žensko najprej malce zmedejo. Nato pa jo popolnoma prevzamejo. Zanima ga, kako se ženska ob njem počuti in kaj je tisto, kar ji resnično godi. Ko ljubijo, se posvetijo popolnoma. Ženski ob njemu spolnosti in razigranih vragolij v postelji resnično ne bo manjkalo.

Ženske, ki so mu resnično kos, so rojene v znamenjih ovna, tehtnice in leva.

Najboljši ljubimec, izmed vseh astroloških znamenj, je rojen v znamenju strelca, vodnarja in škorpijona.
Najboljši ljubimec zodiaka je rojen v znamenju.

Škorpijon

Škorpijoni veljajo za močne osebnosti, ki se kontroli nad vsem, kar se dogaja na čustvenem področju, ne bodo odpovedali. Takšna samozavest je za žensko, ki hrepeni po strasti, živ magnetizem.

Močno so prepričani, da bodo preživeli, ne glede na to, kaj jih čaka, in pogosto se niti najmanj ne motijo, zato ženski vlivajo občutek, da je od njih na nek način odvisna. Žensko, ki se zaljubi v škorpijona ne sme biti strah poželenja in novih prijemov v spalnici, brez katerih boste škorpijona težko obdržale ob sebi.

Njegova ljubezenska čustva so nadvse močna, kar izraža tudi na področju spolnosti. S tem žensko popolnoma obnori, da še nekaj časa razmišlja samo o njem. Svojo ljubimko hoče samo zase. V njegovi izbiri pa odseva njegovi trdi pogledi na poštenost in zvestobo. Zna dajati občutek, da je za vas storil vse in vas prepričati, da boljšega ljubimca ne boste našle nikjer drugje.

Ženske, ki so mu resnično kos, so rojene v znamenjih bika, device in vodnarja.

Vodnar

Vodnar je moški, ki ima odprti duh in ne pozna predsodkov, kar ženske zelo privlači, saj jim že na začetku poda občutek, da z njim lahko doživijo nekaj boljšega in lepšega. Njegova čustva so zelo globoka in zajemajo veliko stvari, njegov odnos do žensk je human in prijazen.

Prijateljstva sklepa na podlagi razumevanja in spoštovanja, od vseh moških je tudi sam najbolj pošten, kar je pri izbiri ljubimca pomemben faktor. Izbrana ljubimka mora biti prijateljica in ljubica, eno ne gre brez drugega. Zaradi te lastnosti bo ženski dal občutek, da jo pozna že od nekdaj.

On točno ve, kaj si ona v spolnosti želi. Potrudil se bo, da nikoli ne bo prehitro odnehal. Znan je tudi po svoji dolgi posteljni kilometrini, zato se ga drži sloves odličnega ljubimca, ki mu nikoli ni dovolj.

Ženske, ki so mu resnično kos, so rojene v znamenjih škorpijona, dvojčkov in strelca.

Članek je bil objavljen: Govori.se/Astro

Preverite, kako se ujamete s svojim?