Rešitev za tvoje znamenje, če je prijateljica prekinila stike s tabo

Bil sta povezani, najboljši zaupnici, nato je čez noč prekinila stike s tabo in te morda celo blokirala na družabnih omrežjih. Torej, tvoje življenje gre naprej, tudi če te je zapustila prijateljica, oziroma je prekinila stike s tabo. Zato preberi nasvet, ki ti lahko olajša prebolevanje.

Prijateljica je prekinila stike

OVNICA

Najbolj te razjezijo tiste prijateljice, ki se čez noč umaknejo brez razloga. Ne skrbi, tudi če kakšna odide, boš brez nje za lahkoto preživela, saj je tvoje družabno življenje obogateno, saj te imajo vsi radi v tvoji družbi.

BIKICA

Prijateljica, ki se je umaknila, ima zagotovo težave sama s sabo, zato se ti ne boš preveč obremenjevala z njo. Jasno ti je, da moraš poskrbeti zase, in če se je tako odločila, boš ti to znala spoštovati.

DVOJČICA

Glede na to, da imaš veliko prijateljic, s katerimi deliš svoje življenje, se boš hitro sprijaznila, da ena izmed njih pač ne želi biti več del tvojega življenja. Ker si bolj površinske narave, ne boš pretirano analizirala, zakaj je odšla.

Preberite tudi NAJBOLJ DIVJA ŽENSKA ZODIAKA JE

RAKICA

Ker si zelo navezana na ljudi, ki so ti blizu, je to, da se prijateljica umika iz tvojega življenja zate velik udarec, ki ga nisi sposobna hitro preboleti. Ogovarjanje ti ne bo pomagalo, raje se poglobi vase in zrelo zaključi odnos.

LEVINJA

Kljub temu da si jo imela rada, se znaš hitro soočiti s tem, da je odšla iz tvojega življenja. Pomembno je, da ti ostaneš povezana z ostalimi prijateljicami, zanjo pa vsekakor veš, da ji bo še žal.

Prijateljica je prekinila stike
Prijateljica je prekinila stike

DEVICA

Odhod prijateljice ti lahko za trenutek povzroči težave, saj neprestano analiziraš, kaj je bilo krivo, vendar te to ne bo pripeljalo v boljše počutje, zato čim prej skoči v neznano in nehaj analizirati.

TEHTNICA

Čeprav te boli, da te je zapustila brez konkretnega razloga še dolgo iščeš opravičila zanjo, kar ti ne bo najbolj koristilo. Raje prenehaj analizirati pretekli odnos in se čim prej usmeri v nova poznanstva.

Preverite tudi NAJBOLJ NEŽNA ŽENSKA ZODIAKA JE

ŠKORPIJONKA

Prijateljica, ki je odšla, je zate preteklost in ko se zgodba zaključi, si pripravljena najprej iskati njene napake, nato pa počasi, ko ugotoviš, da se maščevanje ne izplača pozabiš na vse skupaj.

STRELKA

Čeprav ti ni jasno, kako je lahko ona zapustila tebe, s tem nimaš velikih težav. Odpravi se ven. Pusti telefon doma, saj ne bo konec sveta, če nekaj minut ne boš spremljala dogajanja. Na sprehod vzemi le knjigo in pozabi na bivšo prijateljico.

Prijateljica je prekinila stike

KOZOROGINJA

Trdni karakter ti je v pomoč, ko te zapusti prijateljica, saj se s podrobnostmi ne ukvarjaš, ampak znaš svoje zlomljeno srce popeljati v branje knjig in razne literature. Pomaga ti lahko tudi, če se zakoplješ v študij.

VODNARKA

Prijateljski odnosi so zate ključnega pomena, zato je njen odhod velik udarec, ki ga ne boš kar tako prenesla. Ampak, glavo pokonci, privošči si maraton nadaljevanke s prijateljicami. Pripravite družaben večer in uživaj.

Preberite tudi ŽENSKE, KI VERJAMEJO V ASTROLOGIJO IN HOROSKOPE

RIBICA

Čeprav si zelo občutljiva, nikar ne fantaziraj v smislu, kako bi pridobila prijateljico nazaj. Ta zgodba je zaključena in čim prej poskusi to sprejeti. Reši te lahko ples ali aerobika, skratka nekaj, kar lahko počneš v skupini.

Povzeto po članku, pripravljenem za Cosmopolitan.si

Se želite poglobite v svoje karakteristike?