NAJBOLJ NEŽNA ŽENSKA ZODIAKA JE…

Mirna ženska
Mirna ženska

Najbolj nežna ženska med vsemi astro znamenji je… RIBICA.

Najbolj ✓ nežna ✓ ženska med vsemi pripadnicami zodiaka je zagotovo ribica. Deluje, kot da je mistična svečenica, pogosto oblečena v belo svilo. Njen zrak spoznavanja modrosti daje občutek, da ima zelo staro dušo. Resničnost ni vedno njen najljubši kraj za prebivanje. Pogosto se zateka v svoj sanjski svet, seveda z željo, da bi ji njena ljubezen sledila.

Ona je največji romantik zodiaka, ki se pogosto izgublja v domišljiji o neskončni ljubezni.

S svojo nežno naravo je večkrat okužena s težavami drugih ljudi in se pogosto znajde v razmerjih s partnerji, ki imajo veliko psiholoških ali čustvenih težav.

Zablode in iluzija sta Neptunovi ključni besedi. Ženska rojena v znamenju rib se zna še kako potopiti v svoj svet, glasu pa zlepa ne bo povzdignila. Seks je zanjo duhovno in transcendentno doživetje, zato ga morate, če ste v razmerju z njo obravnavati kot zakrament in se pripraviti, da se prepustite njenemu intuitivnemu dotiku.

Mirna ženska
Mirna ženska

Kljub temu da deluje krhka in neodločna, bo ženska riba vedela, kaj moški hoče, vendar o tem ne bo govorila na glas. Če ste ljubitelj nežnosti, harmonije in umirjenosti, ne boste nikoli želeli zapustiti čudovitega podvodnega sveta vaše ribice. Njen dom je elegantna palača, prostor za sanjanje.

Spalnica je pomemben kraj zanjo, seveda opremljena z nežnimi odtenki.

Ker ne marajo veliko trdih robov ali ostrih površin, pričakujte, da boste našli veliko okroglih oblik, nežnih pastelnih barv in čipko ter seveda sveče, saj je ribica vedno pripravljena na romantiko.

Obožuje skupno kopanje v banji polni soli in eteričnih olj, seveda ob nežni glasbi. Ko ribica postane mama, je najbolj nežna med vsemi mamami in otroke obsiplje z objemi in poljubčki, zna pa jim ponuditi tudi varno zavetje. Včasih ji je težko povedati resnico, saj je tako krhka in nežna, vendar se raje odločite za direkten pristop, saj vam bo laži in neodkritost še bolj zamerila.

Članek je bil pripravljen za Elle.si

Preberite tudi: Preprečite konflikte v ljubezenskem razmerju