V KATERIH ZNAMENJIH SO ROJENE ŽENSKE, KI ZAUPAJO SEBI?

Ženske, ki popolnoma zaupajo sebi so rojene v znamenju...
Ženske, ki popolnoma zaupajo sebi so rojene v znamenju...

Ženske, ki popolnoma zaupajo sebi so rojene v znamenju…

Predviden čas branja: 5 minut

Nad številnimi stvarmi lahko imate nadzor, od odločitve, ki jih sprejmete, in tega kako se odzivate, do tega, kaj izberete za svojo resničnost. Ne morete pa se izogniti temu, da je v življenju veliko neznanih zaključkov, tu se oprete na zaupanje. Za te čase smo rojeni. Dovoljeno nam je verjeti v svoje življenje, zaupati svoji višji duši in svoji intuiciji. Nihče vam ne more povedati, ali imate prav ali ne. Zgolj vi veste, ali je bila to res vaša intuicija ali pa svoje igrice igra vaš ego. Ostrenje spretnosti prepoznavanja svoje intuicije je osebna stvar.

Skozi izkušnje in spoznavanje tega, kaj vam je v oporo, boste razumeli in gradili zaupanje.

Ko se podamo na pot zavesti, vsi potrebujemo skupnost in prijatelje, kaj podpirajo našo rast in vidijo intuitivno modrost, ki jo nosimo v sebi. Vizija, ki jo potrebujemo za ustvarjanje lepe prihodnosti, je v vsakem od nas. Ko vam govori intuicija, ji morate resnično zaupati ne glede na to, na kakšen način vam govori. V katerih astroloških znamenjih so rojene ženske, ki zaupajo vase?

OVNICA

Ovnica se zelo dobro zaveda, da je njen notranji glas edinstven in nikoli ne pozabi, da je del nje ter da jo iskreno želi popeljati k tistemu, kar bo najbolj spodbudilo njeno rast. Ob poslušanju notranjega glasu ona občuti toplino, kot takrat, ko jo kdo razume. Morda je glas tolažilen ali pomirjujoč. Morda gre za občutek v telesu ali poseben zvok, ki ga zasliši, ali pa besede, ki se pojavijo, ko piše spontano.

Ovnica dobro ve, da lahko začne ukrepati, ko se njen odnos z intuicijo dodobra poglobi.

Ženske, ki popolnoma zaupajo sebi so rojene v znamenju...

Ena najučinkovitejših povratnih zank, ki jih ima na voljo, je izslediti, kaj se je dogajalo ob preteklih priložnostih, ko je sledila svoji intuiciji, in po drugi plati v primerih, ko se ji je ponujal jasen navdih, a je  storila nekaj drugega. Ko se ovnici intuitivna izbira ne zdi najbolj logična, se zna opreti na razum, še vedno pa zaupa vase.

VODNARKA

Vodnarke ste mojstrice, ko je potrebno zaupati vase in v svoje odločitve. Morda ste od svojih bližnjih deležne zasliševanja ali skrbi, ker ne sprevidijo razloga za vaše odločitve, vi pa jih morda ne zmorete pojasniti, ali vsaj ne na zadovoljiv način. Kljub temu vodnarka ne dovoli, da bi zaradi drugih ali pa samih sebe skrenila s poti tistega, za kar ve, da je njena lastna intuicija.

Vodnarka se zaveda, da življenje po nareku intuicije ne pomeni, da pritisne na čarobni gumb in je vse od tega trenutka ves čas osupljivo.

Ženske, ki popolnoma zaupajo sebi so rojene v znamenju...

Zaveda se, da je še vedno človek, ki živi v tem neurejenem svetu, vendar je izpopolnila svojo sposobnost krmarjenja po njem. Zna živeti življenje, ki je najbolj uglašeno z njeno dušo in s tem, ker si želi. Veliko različnih svetovnih nazorov se ukvarja z vprašanjem, kaj bi lahko bil smisel življenja, vodnarka pa je prepričana, da je smisel življenja, da se učimo, rastemo in razvijamo, ter zaupamo sebi.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonko intuicija vodi k višji resnici, k temu, česar se mora naučiti, in k načinom, na katere se mora razvijati. Skozi svoje izkušnje in priložnosti se uči in spoznava, kaj natančno potrebuje za naslednji korak. Med krmarjenjem po negotovosti, med vzponi in padci pa vsekakor potrebuje zaupanje.

Škorpijonka zna občutiti preprost užitek v tem, da je to, kar je, ne glede na to, ali gre za dober slab ali povsem povprečen dan.

Zaveda se tudi, da življenje ni čakanje na to, da se zgodijo odločene stvari, da bi bili srečni. Iz intuicije zna črpati občutek veselja, smisla in zaupanja v svoje življenje in zato je zanjo pomemben vsak dan. Tudi ko jo želi kdo prepričati, da nekaj dela narobe, se bo dvignila in se postavila zase ter še naprej zaupala v svoje odločitve.

Pripravljeno za Elle.si