Ahilova peta vašega astrološkega znamenja

Preverite, kaj je Ahilova peta vašega astro znamenja…Kaj para živce vašemu znamenju?

OVEN

Oven enostavno ne prenese, da se mu govori, kaj naj naredi in kaj bi bilo dobro zanj, saj se sam zelo dobro zaveda vsega. Težko sprejema tudi šefovo avtoriteto, zato se večkrat obnaša, kot da je sam svoj šef. Skratka, sprejmite njegove navade in mu ne ukazujte.

BIK

Bik ne mara, da se kdo vtika v njegovo družinsko življenje, še bolj pa je alergičen, če kdo kritizira hrano, ki jo je pripravil, ali urejenost njegovega doma. Ne zna sprejeti, da denar v življenju ni vse, zato ga ljudje, ki denarju ne dajejo posebnega poudarka zelo vznemirjajo.

DVOJČKA

Dvojčki imajo problem s sprejemanjem kritik. Ne razumejo, da nekaj niso naredili dovolj dobro, ne znajo sprejeti pravil in imajo težavo, če v nečem niso dovolj hitri. Njihova šibka točka je tudi vožnja, ki je raje ne komentirajte, saj boste v hipu imeli pred sabo sovražnika.

Ahilova peta vašega astrološkega znamenja

RAK

Raka vznemirja vse kar je nenavadno, drugačno in nima pridiha po domačem okolju. Če ga nekdo vrže iz njegove rutine, rak to zelo težko prenese. Tudi hitre spremembe so njegova šibka točka, saj postane ob njih zelo nervozen in neprilagodljiv. Ne govorite mu, kako naj se obnaša v ljubezenskih odnosih.

LEV

Lev ne mara ukazovanja in vtikanja, zato je njegova šibka točka njegovo premoženjsko stanje, ki ga nikakor ne želi deliti z drugimi. Ko ni v središču pozornosti postane nevzdržen. Njegova šibka točka je tudi jutranja zaspanost, zato ga na silo raje ne budite, saj bo globoko zarjovel.

Preberite tudi ŽENSKE, KI IMAJO PREVELIK EGO SO ROJENE V ZNAMENJU

DEVICA

Devica ne prenese, da analizirate njeno življenje in njene odločitve, saj dobi s tem občutek, da ni dovolj dobra. Če nečesa ne želi, tega tudi ne bo storila, zato nikar namesto nje ne planirajte njenega urnika, saj bi vam lahko zamerila. Če ji boste predlagali spontan izlet, bo želela podrobnosti.

TEHTNICA

Nikar tehtnice ne silite, da se v vsem strinja z vami, saj ima močno izoblikovano svoje mnenje, tudi če deluje na prvi pogled neodločno. Slabe misli in nezadovoljstvo bo ohranila zase, zato tudi ne želi, da ji kdorkoli pametuje, kako naj se odloči in kaj naj naredi. Ko enkrat izgubite njeno zaupanje, ga boste težko povrnili.

ŠKORPIJON

Ne mešajte se v škorpijonovo ljubezensko in spolno življenje, saj se vam bo maščeval. Težko oprošča, saj sovraži laži in neiskrenost. Če ga boste razočarali, vam bo to tudi vrnil, vendar v veliko hujši obliki. Težko razume težave drugih, dokler jih ne izkusi sam na svoji koži.

Ahilova peta vašega astrološkega znamenja

STRELEC

Strelec enostavno ne mara obveznosti ter da se mu ukazuje. Nervoznega ga naredijo tudi dodelani načrti, ki kradejo njegovo svobodo. Ne mara avtoritete, zato ima lahko na poslovnem področju, če mora biti podrejen velike težave. V ljubezenskem odnosu ljubosumja nikakor ne bo prenašal.

KOZOROG

Kozorog sovraži neresnost in nedoslednost, saj je vedno točen in natančen. V kaosu se ne znajde, takrat dobesedno zamrzne in postane neučinkovit. Zelo redko je razumljiv do tistih, ki so od njega drugačni in tudi živijo drugače, saj smatra da ima samo on prav.

VODNAR

Vodnar težko prenaša dolgčas, počasnost in labilnost. V takšnih situacijah postane nemiren in nervozen. Življenje brez stresa in brez dogajanja zanj enostavno ni življenje. Najbolj ga plaši misel, da bi ostal sam, brez prijateljev, ki so vendar smisel njegovega razgibanega življenja.

RIBI

Ribice brez sanjarjenja ne morejo živeti, zato v življenju večkrat zamudijo kakšno lepo priložnost. Realnost jih omejuje, raje se gibajo po svoji domišljiji, kar redko kdo razume. Ko priskočijo na pomoč, pričakujejo to tudi v obratni smeri, v nasprotnem primeru so užaljene.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KAKO SE ZNEBITI NEGATIVNIH VZORCEV GLEDE NA ELEMENT?