Kako jo naj presenetim za dan žena? Katero rožico podariti?

Prihaja praznik žensk, ki jim bi morali pozornost in spoštovanje namenjati prav vsak dan. Ta dan pa naj bo še lepši, obarvan s kakšnim posebnim presenečenjem ali izbrano rožico. Zato nikar ne pozabite na svoje dame.

Kako jo naj presenetim za dan žena?

OVNICA

Ženske, rojene v znamenju ovna so nenehno v naglici, saj morajo zmagati in v mnogih bitkah morajo pomagati drugim. Zato se jim lahko zgodi, da bodo na dan žena morda čisto pozabile. Tako boste imeli še večjo priložnost, da jih presenetite s kakšno zanimivo pozornostjo. Nikar pa ne vsakdanjo, saj imajo občutek, da si zaslužijo nekaj posebnega.

MOJA ROŽICA: Lilija

BIKICA

Ženske, rojene v znamenju bika so prave hedonistke. Čeprav darilo za dan žena ne sme biti drago, mora delovati razkošno in glamurozno. Da bi se počutile kot kraljice, jih povabite v savno ali na prijetno večerjo. Obarvano z nežno glasbo, da bodo in poskrbite, da bodo imele občutek, da je večer namenjen samo njim. Mame in sestre bikice bodo če ostanejo brez pozornosti razočarane.

MOJA ROŽICA: Vijolica

Rožica za vaše znamenje

DVOJČICA

Dvojčice rade vedo vse in delujejo tako, da svoje misli stalno tudi izražajo, zato vam bodo zagotovo razložile, kako si želijo preživeti dan žena. Ne glede na to, ali jim boste podarili rože, ali se boste odločili za kakšno simpatično pozornost, dvojčice bodo izrazit pokazale svojo hvaležnost. Kmalu za tem pa bodo z vami že začele razpravljati o novih priložnostih.

MOJA ROŽICA: Šmarnice

RAKICA

Če obstaja kakšna ženska, ki ji je nujno potrebno podariti za dan žena več pozornosti, je to rakica. Še bolj pomembno za te nežne ženske je, da je darilo podarjeno iz srca. Ni nujno, da ji podarite kaj dražjega in večjega, saj bo rakico navdušilo vse, kar je romantično ali družinsko, kot recimo okvir za slike, domače pecivo, nekaj za kuhinjo ali načrtovani obisk k daljnim sorodnikom.

MOJA ROŽICA: Marjetice

LEVINJA

Kraljica žensk levinja, za dan žena nikakor ne sme ostati neopažena ali ne obdarovana, saj je lahko še dolgo užaljena, če boste pozabili na njen praznik. Karkoli ji boste podarili, naj bo graciozno zavito, saj je prvi vtis, ko zagleda darilo zanjo ključnega pomena. Ker te ženske obožujejo dišave, je dober namig njen najljubši parfum, vendar samo tisti, ki si ga je izbrala ona.

MOJA ROŽICA: Sončnica

DEVICA

Ženske rojene v znamenju device so zelo praktične, a tudi pozorne, zato pričakujejo, da na dan žena ne boste pozabili. Če se vam to slučajno zgodi, vas bodo pravi čas tudi opomnile. Ne glede na to, kaj jim boste razen rož podarili, je najboljše da jim podarite kupon za drogerijo ali knjigarno in darilo bodo izbrale same, kar preprečuje možnost, da bi kasneje kritizirale vašo izbiro.

MOJA ROŽICA: Orhideja

Dan žena

TEHTNICA

Karkoli boste podarili ženski rojeni v znamenju tehtnice naj bo lepega videza in koristno. Ker se dobro zavedajo svoje ženskosti, bodo na dan žena gojile pričakovanja in po tihem upale, da jih boste presenetili. Zadovoljne bodo tudi z malenkostjo, pomembno zanje je predvsem to, da ob darilcu dobijo tudi kakšen lep kompliment ali besede, povezane s tem, kako čudovite ženke so.

MOJA ROŽICA: Bela vrtnica

ŠKORPIJONKA

Zavedajte se, da so ženske rojene v škorpijonu sicer zelo strastne in prodorne, ko pa pridemo do dneva žena se lahko raztopijo od nežnosti in pričakujejo kakšno prijetno pozornost. Spodnje perilo v bolj nežnih barvah, morda celo beli, bo za partnerko odlična izbira, mama in sestra pa bosta najbolj veseli kakršnega koli darila v rdeči barvi, še posebej v bolj temnih odtenkih.

MOJA ROŽICA: Rdeča vrtnica

STRELKA

Strelke so pustolovke, ki pozabijo na dan žena, zato jih vsaj vi skušajte presenetiti. Ker ni ravno ljubiteljica rezanega cvetja, se odpravite v vrtni center in poiščite zanjo kakšno sadiko trajnice ali cvetočega grma, ki bo dolga leta krasil njen vrt ali balkon. Vesela bo tudi lončnic, ki so kombinirane s kakšnimi dodatki. Vaša strelka je tako malenkostna da bo, če bo dobila večje darilo celo šokirana.

MOJA ROŽICA: Nagelj

Dan žena

KOZOROGINJA

Čeprav je kozoroginja bolj hladna ženska, ji zelo veliko pomeni, da se na dan žena spomnite nanjo, tudi če samo s kakšno lepo gesto ali komplimentom, ki pa ne sme biti preveč posladkan. Če jim boste podarili nekaj romantičnega, kot so sladkarije ali parfumi, so lahko presenečene, saj pričakujejo, da veste, da je zanje bolj primerno darilo kakšna knjiga o ženski.

MOJA ROŽICA: Amarilis

VODNARKA

Vodnarka je ženska, ki se dobro zaveda, da je pomembna, ljubljena in dobro sprejeta. Z njo je vsaki dan potrebno ravnati, kot da je njen praznik, zato dnevu žena ne prepisuje posebnega pomena in če nje ne obsipate z darili, ne bo prav nič užaljena. Rada ima majhne pozornosti, zato jo boste, tudi če je vaša mama ali sestra najbolj razveselili s šalico, namenjeno posebni ženski.

MOJA ROŽICA: Rumena vrtnica

RIBICA

Ribica obožuje dan žena, saj lahko takrat pričakuje več pozornosti, nežnosti in seveda tudi romantike. Darilo zanjo naj bo lepo zavito, v nežnih barvah, predvsem pa podarjeno z ljubeznijo, kar s svojo močno intuicijo tudi hitro začutijo. Če ste jo pred kratkim užalili, nikar ne mislite, da se boste na dan žena odkupili samo s šopkom rož, potrebno bo vložiti več truda.

MOJA ROŽICA: Hiacinta

Pripravljeno za Govori.se