Kako se znebiti negativnih vzorcev glede na element, v katerem ste rojeni?

Negativni vzorci so tisti, ki nam v življenju preprečujejo da bi bili sproščeni, da bi se usmerili k pravim odločitvam ter da bi se dotaknili sreče. Elementi v energijah katerih ste rojeni, vam poudarjajo določene plati. Preverite, kako se znebiti negativnih vzorcev glede na element, v katerem ste rojeni!

ROJENI V OGNJENIH ZNAMENJIH (oven, lev, strelec)

Znebite se vzorca tekmovalnosti ter vzorca uporništva.

Kako se znebiti negativnih vzorcev?

Tekmovalnost je v naših življenjih vedno bolj prisotna in ognjena znamenja rada tekmujete. Tekmovalnost je osnovana na egu in ponosu, povezana je tudi z napadom. Zmaga je običajno ocenjena kot uspeh, vendar skriva tekmovalnost v sebi tudi veliko negativnih vibracij.

Škoduje lahko odnosom, zato se je levi, ovni in strelci skušajte znebiti, oziroma jo vsaj malce omilite, še posebej ovni, ki vas spremlja občutek, da ste rojeni za zmago. To je past, ki v vašem življenju z lahkoto postane vaš vzorec.

Vzorec uporništva hrani in goji strah, to je nekakšen spor z avtoriteto, ki ga rojeni v ognjenih znamenjih, še posebej strelci dobro poznate. Ta vzorec preprečuje uspešno umirjeno življenje in uspešno kariero. Torej je zelo destruktiven za vaše življenje, zato bi se ga bilo smotrno znebiti. Ta vzorec vas sili k kompulzivnemu načinu vedenja, povezan je tudi z noto neodvisnosti.

ROJENI V ZRAČNIH ZNAMENJIH (dvojčka, tehtnica, vodnar)

Znebite se vzorca zanikanja in vzorca strahu.

Kako se znebiti negativnih vzorcev?

Ni pomembno, ali je strah zaveden ali nezaveden, vas še posebej če ste rojeni v znamenju tehtnice ta vzorec paralizira in vam ne omogoča napredka. Tudi dvojčki in vodnarji imate večkrat občutek, da niste dovolj dobri in dovolj močno, da bi nekaj izpeljali.

Vendar je to le strah, ki bi se ga bilo priporočljivo znebiti. Če dovolite, vas ima kljub temu, da je vaša energija razpršena strah lahko v svojem primežu, kar povzroča nezadovoljstvo.

Vzorec zanikanja se v življenju rojenih v zračnih znamenjih pogosto pojavlja. Zanj je značilno, da pokopljete strah, krivdo, bolečino, sovraštvo, slabe družinske odnose, s tem pa zanikate tudi svojo moč, prodornost iz zmožnost predelati zadeve ter se pomakniti naprej. Zapomnite si, še posebej vodnarji, ki ste tako trdni, da se z zanikanimi občutki ne morete soočiti, ne morete jih preobraziti, zato se jih čim prej znebite.

ROJENI V ZEMELJSKIH ZNAMENJIH (bik, devica, kozorog)

Znebite se vzorca projekcije in vzorca majhnosti.

Kako se znebiti negativnih vzorcev?

Vzorec majhnosti je eden izmed glavnih faktorjev, ki rojenim v zemeljskih znamenjih preprečuje srečno in sproščeno življenje. Ta vzorec vam venomer dopoveduje, da ste premajhni za določene dosežke. Vendar mu recite stop, znebite se ga, le tako boste biki, device in kozorogi lahko postali veliki.

Iz občutka nemoči lahko večkrat napadete sebe in si ne upate tvegati. Zaradi utvare majhnosti, se večkrat bojite izpostaviti kot boljši, lepši, bolj kreativni, kar vas v življenju vleče navzdol.

Pri vzorcu projekcije biki in device večkrat obsojate svoje negativne lastnosti, jih potlačite in jih potem preložite na nekoga drugega. Kozorogi, vaš svet je pravzaprav sestavljen iz projeciranih samoobsodb. Vendar uničevanje teh samoobsodb lahko spremeni vaše zaznavanje in okušanje življenja. V negativni smeri se lahko celoten potek vaše projekcije poveže z velikim egom, ki je nesramen.

ROJENI V VODNIH ZNAMENJIH (rak, škorpijon, ribi)

Znebite se vzorca ljubosumja in vzorca žrtvovanja.

Negativni vzorci

Vzorec žrtvovanja je eden izmed glavnih faktorjev, ki krade srečo in zadovoljstvo. Žrtvovanje je način, kako dojemamo nanj projiciran občutek krivde. To je vsekakor nasprotje ljubezni in dajanja, manjka mu integriteta in predstavlja nekakšen način polaščanja.

Rojeni v vodnih znamenjih, še posebej raki, prenehajte se žrtvovati za druge, saj to povzroča nekomu izgovor ostati majhen in skrit. S sabo nosi zmedo in soodvisnost, ki za nikogar ni koristna.

Vzorec ljubosumja je zelo boleč, saj pri njem ego združuje vse vaše pretekle potrebe, izgubo, srčno bolečino, strah, krivdo in občutek nevrednosti v situaciji ljubosumja. Prihaja negotovo počutje, prisotne so napačne zaznave ter pretirane reakcije, ki lahko vodijo tudi v resne težave. Zato se vodna znamenja, še posebej škorpijoni čim prej znebite ljubosumja.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi KRATKA FRAZA, KI VAS LAHKO REŠI