SPADATE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE MED MELANHOLIKE?

Spadate glede na astrološko znamenje med premišljene melanholike?
Unsplash.com

Spadate glede na astrološko znamenje med premišljene melanholike?

Predviden čas branja: 4 minute

Popolni melanholik, kamor spadate rojeni v znamenju bika, device in kozoroga je zelo premišljen, natančen in ekstravertiran. Rodi se s pesimističnim značajem, ki vidi težave še preden se zgodijo in sešteva stroške že daleč v naprej. Ne ceni stvari po nominalni vrednosti, temveč poišče njihove notranje vrednosti in hoče vselej priti do bistva. Veliko premišljuje, planira, ustvarja in izumlja. Zvesti so enolični rutini, če vedo, da jih bo prihodnost nagradila. Otrok bik, ki je popolni melanholik, lahko dolge ure presedi za klavirjem in vadi lestvico, da bi izpolnil svojo tehniko, z razliko od priljubljenega sangvinika, ki dvakrat odigra skladbico Marko skače in nato odvihra na igrišče.

Pomembno zanj je notranje delovanje.

Že na samem začetku v otroški posteljici opazujejo življenje okrog sebe. V otroštvu imajo igračke, ki jih morajo proučiti, in igre, ki jih morajo analizirati. Radi delajo z rokami, odkrivajo zapletene rešitve za probleme in resno načrtujejo svoj prosti čas. V šoli imajo najraje pismene in raziskovalne naloge, ki jih morajo oddati do določenega roka. Raje delajo sami kot pa v skupini, saj smatrajo, da pogovor le upočasni napredek.

Spadate glede na astrološko znamenje med premišljene melanholike?

Kozorogi imajo radi teme, za katere čutijo, da jih niso nikoli ustrezno raziskali.

V šoli se dobro odzovejo takemu učitelju, ki je organiziran in dan logično načrtuje. Popolni melanholiki navadno izberejo poklice in kariere, v katerih bodo njihove spretnosti deležne priznanja. Analizirajo življenjske težave in imajo dve pozitivni lastnosti, globok in temeljit razum, če pa v tem pretiravajo, potem nenehno razmišljajo o težavah in ocenjujejo vedenje vseh drugih. Njihov pogled mnoge živcira in razdraži saj diši po hladnem in nedostopnem.

Rojeni v znamenju device so resni ljudje, ki si zastavijo dolgoročne cilje in hočejo početi le tisto, kar ima trajen namen.

Žal se običajno znajdejo v razmerju s takšnimi, ki imajo radi zabavo in veselje v življenju, potem pa jih razočara vsaka malenkost, ki njihove partnerje navdušuje. Med vsemi temperamenti so, ne boste verjeli, po značaju najbolj talentirani in ustvarjalni. Nadarjeni so za umetnost, glasbo, filozofijo in umetnost. Zelo spoštujejo nadarjene ljudi, obožujejo genije. Lahko jih očarajo velikani vseh medijev in radi občudujejo čudesa narave.

Vsak posameznik si v življenju kdaj napiše kak seznam.

Spadate glede na astrološko znamenje med premišljene melanholike?

Za device so seznami, razpredelnice in grafi pomembni  del življenja. Njihov razum deluje tako urejeno, da tam, kjer priljubljeni sangviniki vidijo ljudi, oni vidijo številke, saj razmišljajo v stolpcih, priljubljeni sangviniki pa o dogodkih. Znajo strokovno nadzorovati podrobnosti, zato so najboljši sopotniki priljubljenim sangvinikom, vselej imajo pri roki letalske vozovnice, nikoli ne izgubijo prtljage in si celo zapolnijo izhod, kamor so jih napotili. Zlata vredni so na sestankih, saj postavijo vprašanja o detajlih, ki bi jih ostali spregledali.

Biki obožujejo organizirane in urejene omare.

Vsak par hlač ima svoj obešalnik in poseben pas, tako da ne more nikoli z enega obešalnika potegniti naenkrat dveh parov hlač niti mu ni treba v naglici iskati ustreznega pasu. Po navadi je zelo lepo oblečen in pikolovsko počesan. Moški so na videz krepki, ženske pa imajo vsak las na svojem mestu.

Ker želijo kozorogi in device, da je njihova okolica lična in čista, za drugimi pobirajo stvari. Ne marajo zapravljati denarja in radi napravijo dobro kupčijo. Ker so popolni melanholiki perfekcionisti, hočejo imeti popolnega partnerja. Prijateljstva sklepajo zelo previdno, ker se najprej želijo prepričati, ali ljudje ustrezajo njihovim zahtevam. So odlični svetovalci, saj znajo videti v tuje srce. Vedno so pripravljeni poslušati tuje težave, jih analizirati in jim potem svetovati. So spoštovanja vredne osebnosti, ki simbolizirajo stabilnost in premišljene korake.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi FLEGMATIKI (RAKI, RIBE, ŠKORPIJONI) ZNATE PRISLUHNITI in ZAKAJ STE SANGVINIKI (DVOJČKI, TEHTNICE IN VODNARJI) TAKO ZELO PRILJUBLJENI?