Ženske, ki so najbolj vitalne, so rojene v znamenju…

Nekateri se morajo v tej smeri odrekati, določena znamenja pa z lahkoto poskrbijo za dobro zdravje in vitalnost. Danes, jutri in tudi v kasnejšem življenjskem obdobju. Ženske, ki so najbolj vitalne so…

DEVICA

blankDevica je vsekakor na prvem mestu, ko govorimo z zdravju in vitalnosti. To so področja, ki jim namenja največ pozornosti in jo resnično zanimajo. Že v mladih letih prebira literaturo na to temo in se izobražuje v tej smeri. Z razlogom da bi se v primeru morebitnih težav čim lažje znašla.

Obiski zdravnika, ginekologa in zobozdravnika so v njenem rokovniku že v naprej načrtovani. Nanje nikoli ne pozabi, niti se jim ne želi izogniti, saj ve, da je pomembna tudi preventiva. Zna poskrbeti, da njeno telo dobi dovolj tekočine. Zelo dobro pa se zaveda, da ni vsaka tekočina koristna, zato je steklenička vode vedno v njeni bližini.

RAKICA

Rakica se zelo dobro zaveda, da je za telo treba na ustrezen način poskrbeti. Zato se zna izogniti skoraj vsem škodljivim razvadam. Ko začuti, da je nekaj narobe, da ni v ravnovesju, se takoj poglobi in vpraša, ali je dovolj dobro poskrbela zase. Ona je tista, ki redno obiskuje ginekologa. Zelo dobro se zaveda, da je to področje zanjo zelo pomembno in da je tam najbolj izpostavljena.

Uporablja naravna zdravila, tudi preventivno in vedno poskrbi, da se dovolj giba. V svoje gibanje vključuje počepe, izpadne korake in vaje za lepšo držo. S tem skozi leta ohranja svojo vitalnost.

Ženske, ki so najbolj vitalne
Ženske, ki so najbolj vitalne

TEHNICA

Tehtnica je mojstrica zdravega življenja, saj so ji smernice podarjene že v mladosti. Zanima jo zdrava prehrana in težko deluje, če njeno telo ne dobi vseh vitaminov in mineralov. Vse to vsekakor krepi njeno vitalnost tudi v kasnejših letih. Na njenem jedilniku se velikokrat znajdejo ribe, sveža zelenjava in polnozrnati izdelki. Sladkarijam se je sposobna zavestno izogniti, saj dobro ve, da povzročajo težave.

Ker je lepota zanjo pomembna, si zna vzeti čas za kvaliteten spanec. Zna poiskati prostor, kjer je nihče ne moti in se v miru povezuje s svojim notranjim jazom, kar ima seveda dodaten vpliv na to, da ohranja vitalnost.

RIBICA

blankRibica je ženska, ki se zelo dobro zaveda, da je vsakodnevno gibanje ključ do vitalnosti, zato poleg vseh obveznosti nikoli ne izključi jutranjega teka ali kolesarjenja. Ona se zna zliti z naravo, zato ji najbolj ustreza gibanje na prostem, ki zanjo ne predstavlja obremenitve, ampak sprostitev. Ona ne komplicira, ampak obleče športno opremo, vzame športne copate in se poda v naravo.

V hladnejših ali deževnih dneh je prva med obiskovalci telovadnice ali fitnesa, saj je za dobro formo vendar potrebno poskrbeti pravi čas. Ona se ne boji starosti. Dobro ve, da ji neprestano gibanje in skrb za telo omogočata vitalnost tudi v kasnejših letih. Vaje za moč in krepitev telesa so njeno nujno zlo.

Preberite tudi ŽENSKE, KI JIM BOLJ ODGOVARJA PRIJATELJEVANJE Z MOŠKIMI

Članek je bil pripravljen za Elle.si