KAKO ODREAGIRATE V KOČLJIVI SITUACIJI GLEDE NA ZNAMENJE?

Kako odreagirate v kočljivi situaciji glede na znamenje, v katerem ste rojeni?
Kako odreagirate v kočljivi situaciji?

Kako odreagirate v kočljivi situaciji glede na znamenje, v katerem ste rojeni?

Medtem ko so nekateri ljudje v najtežjih situacijah hladni in mirni, nekateri preprosto izgubijo nadzor že pri najmanjših stvareh. Medtem ko je oven zelo impulziven in se ne zna zadržati, je rak na drugi strani tisti, ki je vedno umirjen in ne povzdiguje glasu. Kako delujte v kočljivih situacijah glede na astrološko znamenje v katerem ste rojeni? Vas objame jeza, postanete agresivni, se znate zadržati?

OVEN

Če nekdo poškoduje ovnov ego ali se z njim začne spopadati, mora biti pripravljen na resen obračun. Če jih z besedo enkrat udarite, vas bodo dvakrat udarili nazaj. Če se prepirate z njimi, se tudi oni ne bodo nehali prepirati, dokler ne dosežejo kar so si zamislili.

BIK

Priporočljivo je, da se izogibate kakršnim koli sporom ali prepirom z bikom, saj so njegovi rogovi trdi. Če bika nekdo nadere, ga je sposoben še bolj glasno nadreti nazaj, v tem primeru izgine vsa njegova eleganca, saj postane pravi simbol jeznega bika.

DVOJČKA

Dvojčki imajo težave z nakopičeno jezo in z neprestanim nihanjem razpoloženja, zato v kočljivi situaciji enkrat vzrojijo, drugič pa vse skupaj sprejmejo z nasmehom in ignorirajo situacijo. Znajo se postaviti zase, vendar lahko v jezi izrečejo nekaj, kar kasneje obžalujejo.

Kako odreagirate v kočljivi situaciji glede na znamenje, v katerem ste rojeni?

RAK

Raki so umirjeni, tihi in zadržani, tudi v kočljivih situacijah ne izbruhnejo, ampak se zaprejo vase, včasih potočijo kakšno solzico. Tudi če se v njih nabira neskončna jeza, se običajno ne borijo in ne prepirajo. Nikoli ne povzdigujejo glasu, prav tako niso agresivno naravnani.

LEV

Lev je tisti, ki v kočljivi situaciji odreagira najbolj burno, v svojem slogu, polnem poguma in ponosa. Ko je ranjen njihov ponos, brez razmišljanja napadejo in se borijo na vse pretege. Ves čas želijo prevladovati, spremlja jih tudi nekaj agresivnih vibracij, ki lahko izbruhnejo.

DEVICA

Device ne marajo nasilja in prepirov. Tudi če dobijo grozno besedno klofuto, ne bodo ponoreli in postali nasilni. Glasu ne povzdigujejo, ampak skušajo vsako kočljivo situacijo rešiti na njihov diplomatski način. Fizično nasilje je za devico popolna neznanka.

Kako odreagirate v kočljivi situaciji glede na znamenje, v katerem ste rojeni?

TEHTNICA

Tehtnice so zelo umirjeni posamezniki, ki redko v kočljivi situaciji izgubijo nadzor. Težave in konflikte rešujejo na diplomatski način, glasu ne povzdigujejo. Problem nastane, če nekdo neprestano preizkuša njihovo potrpežljivost, takrat izgine vsa njihova eleganca.

ŠKORPIJON

Škorpijoni so proti pričakovanju, ker delujejo tako zelo strastni najmanj nasilni ljudje. Nikoli se ne zapletajo v deroče dvoboje, raje se premišljeno umaknejo. Jezo, ki se jim v kočljivih situacijah nabira, znajo spretno sprostiti drugje, in sicer običajno v za njih koristni smeri.

STRELEC

Čeprav je strelec znan kot največji optimist, se takrat, ko se za nekaj bori ali ko se mu zgodi krivica prelevi v razburjenega posameznika, ki je lahko celo rahlo agresiven. V večini so strelci prijazni in topli ljudje, a ko jih nekdo izzove, postanejo resni nasprotniki, ki ne odnehajo.

Kako odreagirate v kočljivi situaciji glede na znamenje, v katerem ste rojeni?

KOZOROG

Kozorog, ki je sicer znan kot hladen posameznik, se takrat, ko se znajde v kočljivi situaciji prelevi v nesramno bitje, ki je sposobno povzdigniti glas in celo koga užaliti. Njihov ego se zlahka poškoduje, če nimajo v kočljivi situaciji glavne besede.

VODNAR

Znano je, da se vodnarji hitro razdražijo. Prav tako so zelo prepirljivi, ne morejo sprejeti dejstva, da njihova mnenja niso cenjena. Ne marajo tudi krivičnih situacij in ko se znajdejo v njih, se obnašajo kot da so na največjem bojišču, kjer hrepenijo po zmagi.

RIBI

Ribice verjamejo v pravico, zato se v kočljivih situacijah enostavno prepustijo toku. Z njimi se je težko prepirati, glasu ne povzdigujejo, saj je njihova narava preveč nežna in zasanjana. Sanjajo tudi o tem, da se bo vse rešilo v za njih ugodni smeri.

Katera astro znamenja se ne znajdejo, ko se je potrebno soočiti?

Ko se je v kočljivi situaciji potrebno soočiti, se najmanj znajdete rojeni v znamenju raka in rib.