KATERE ŽENSKE ZODIAKA ŽIVITE PROBREMENJENO?

Rojene v katerih astroloških znamenjih ste ves čas preobremenjene?
Rojene v katerih astroloških znamenjih ste ves čas preobremenjene?

Rojene v katerih astroloških znamenjih ste ves čas preobremenjene?

Predviden čas branja 4 minute

Ali živite obremenjeno, imate preveč dela in premalo časa za vse? Ali se prehranjujete iz avtomata v službi? Ali ponoči gledate v zrak in razmišljate o vsem, kar morate še postoriti? Imate ves čas občutek, da bi morali še nekaj storiti, da se boste počutili koristni? Se ne znate odklopiti in biti sami s sabo? V kolikor ste odgovorili pritrdilno, verjetno spadate med naslednja znamenja zodiaka, ki so v življenju ves čas preobremenjena.

OVNICA

Čeprav ima ovnica največ energije, si običajno naloži v življenju največ bremena, kar jo vodi v preobremenjenost. Njen divji način življenja bržkone vodi v slab spanec, premalo telovadbe in slabo prehrano. Sicer se zaveda, da bi morala bolj skrbeti zase, zaradi česar je pod stresom, kar le še poveča težavo. Zanjo so pomembni ljudje, ki so ji blizu, ki ji nudijo vso potrebno ljubezen in podporo.

Tu in tam pa ovnico ti isti ljudje zaradi njene pripravljenosti pomagati dobesedno izžamejo, ter jo pripravijo do tega, da bi se najraje za nekaj tednov preselila na kakšen samotni otok.

Od nje zahtevajo nemogoče reči in se pretirano naslanjajo nanjo, saj v njej vidijo rešitelja. Tudi tisti, ki se pritožujejo o problemih, ki si jih sami ustvarjajo, naredijo ovnico izčrpano in preobremenjeno. Čeprav družina in prijatelji včasih res povzročajo stres in zlovoljnost, tesni odnosi z njimi ovnici, ki je ves čas preobremenjena lahko izboljšajo počutje.

Rojene v katerih astroloških znamenjih ste ves čas preobremenjene?

DVOJČICA

Ohranjanje stikov z ljudmi se sicer obrestuje v močno izboljšanem duševnem in telesnem zdravju. Vezi med ljudmi naj bi tudi ščitile pred duševnim upadom, vendar se pri dvojčici stiki, ki jih goji večkrat preusmerijo v preobremenjenost. Če želi dvojčica nekaj več miru, da bi lahko sledila tistemu kar želi početi, bi se morala namesto tega da je na voljo vsem bežnim poznanstvom osredotočiti na prijateljske in družinske vezi.

Preobremenjenost dvojčice je povezana tudi z nenehnim stikom s telefonom, tablico ali računalnikom.

Namesto da bi počela nekaj kar jo sprošča, nekaj koristnega, izgublja čas in energijo z brskanjem in klikanjem, obveznosti pa se vztrajno kopičijo. S prijatelji bi se morale dvojčice srečevati v živo, si vzeti čas in se posvetiti, ne pa samo pošiljati elektronskih ali telefonskih sporočil. Da se dvojčica odtrga od vzorca preobremenjenosti bi si morala večkrat privoščiti skupne družinske obroke.

Rojene v katerih astroloških znamenjih ste ves čas preobremenjene?

DEVICA

Devica vidi svet skozi povečevalno steklo in tam kjer drugi ne zaznavajo ničesar, vidi na stotine najmanjših podrobnosti in napak. Prizadeva si biti popolna modno, slovnično, higiensko in prehransko, kar jo vodi v preobremenjenost. Devica deluje v iluziji, da mora obvladati vse ter vse prevzeti nase, kar povzroča da je še bolj obremenjena. Tudi na področju kariere so ravno device tiste, ki se ne znajo odtrgati od dela in obveznosti, samo da bi zadovoljile tisti notranji občutek.

Naložijo si preveč obveznosti in raznih skrbi, nato se pritožujejo, kako so obremenjene.

Če jih v tem trenutku slučajno zmotite z nečim, kar zanje ni pomembno, se bodo odzvale ostro in hladno. Tudi v odnosih so večkrat preobremenjene, saj želijo ugajati za vsako ceno, ne glede na to, da si na svoja ramena naložijo tudi tisto skrb za druge, ki je morda sploh ne zmorejo.

Pripravljeno za Elle.si